- 17 Nisan 2018
- 8
- 2
- 1
- 28
- Konu Sahibi mavimilena5
-
Olayın yaşla ne alakası var anlayamiyorum şuan ? Tiksindim evet ama buna ihanet mi denir ne denirbilmiyorum ama canim cok yaniyoŞimdi görmüşsün işte gerçek yüzünü, ayrıca kadınla konuşup kendini küçük düşürme. İkisi de muhatabın değil artık, şükret ve yoluna bak.
Tiksinmedin mi hala? Üzülmene değmez...
Bu arada konu içinde yaşı 21 den büyük olan kimse yok
Kadın bana benimkinin yazdigi tum mesajlari atti whatsaptan kadini rahatsiz etmis durmus ya kelimeler kifayetsiz yemin ederim halimi anlatamiyorum cok asiktim seviyodum 5nci senemize girecektik yakinda bana bunu nasil yapti aklim almiyo dayanamiyorumOf durum cok fena.Kadın sizi kandirmak için yan çizmiş.Adama diyecek hicbir sözüm yok adam olsa ederdim belki bir kac kelam.iyi ki bunlari gördünüz.. iyi ki deyin ve yolunuza bakıp şükredin.
Yaşlar çok genç ondan dikkatimi çekti, alakası olduğundan değil. Canın yanmasın, iyi ki görmüşsün erkenden. Üzülmene değmez sakın ha bir daha muhatap olma kadınla da diğeriyle deOlayın yaşla ne alakası var anlayamiyorum şuan ? Tiksindim evet ama buna ihanet mi denir ne denirbilmiyorum ama canim cok yaniyo
Kadin bana durmadan mesaj atiyor allah benim belami versin benim yuzumden oldu her sey bu iliskiyi ben bu hale getirdim niye bana mesaj atti ki sen cok iyisin uzulme senin gibisini bulamaz vs yaziyor durmadan kaldiramiyorum daha yasim genc belki yolun basindayim ama cok canim yaniyo uyuyamiyorum bana bunu nasil yapar bunu gectim boyle bir insan degildi evli kadina nasil asılır aklim almiyoYaşlar çok genç ondan dikkatimi çekti, alakası olduğundan değil. Canın yanmasın, iyi ki görmüşsün erkenden. Üzülmene değmez sakın ha bir daha muhatap olma kadınla da diğeriyle de
Akil edip instagramina girmeseydiniz simdi belki bu şahısla yine saf bir sekilde ilişkinize devam edecektiniz..Allah sevdiği kullarina gerceği gösterirmis. Caninız elbette ki değmeyene verdiğiniz değer icin yaniyor. Elbet şoktan çıkacaksiniz.konustunuz mu o adamla? İrtibat bile kurmayin derim.Değmez.Kadın bana benimkinin yazdigi tum mesajlari atti whatsaptan kadini rahatsiz etmis durmus ya kelimeler kifayetsiz yemin ederim halimi anlatamiyorum cok asiktim seviyodum 5nci senemize girecektik yakinda bana bunu nasil yapti aklim almiyo dayanamiyorum
Öyle bir insanmış, sen yeni görmüşsün. Evli barklı kadının çocukla konuşup numarasını vermesi kadar sana ulaşması da absürt. Ortaya çıkınca tutuştu, kendini aklamaya çalışıyor. İnanma o kadına da. Rahatsız olan insan numarasını vermezdi. Diğerine diyecek hiçbir şey yok zaten. Şükür namazı kıl, numaranı değiştir. Kadını da engelleKadin bana durmadan mesaj atiyor allah benim belami versin benim yuzumden oldu her sey bu iliskiyi ben bu hale getirdim niye bana mesaj atti ki sen cok iyisin uzulme senin gibisini bulamaz vs yaziyor durmadan kaldiramiyorum daha yasim genc belki yolun basindayim ama cok canim yaniyo uyuyamiyorum bana bunu nasil yapar bunu gectim boyle bir insan degildi evli kadina nasil asılır aklim almiyo
Kocasının kulağına gitmesin diye tutusuyor o kadınla da irtibati mutlaka kesin. Pisirip pisirip önünüze koyar olayı.Olay icinizde zamanla soguyacak.Kadin bana durmadan mesaj atiyor allah benim belami versin benim yuzumden oldu her sey bu iliskiyi ben bu hale getirdim niye bana mesaj atti ki sen cok iyisin uzulme senin gibisini bulamaz vs yaziyor durmadan kaldiramiyorum daha yasim genc belki yolun basindayim ama cok canim yaniyo uyuyamiyorum bana bunu nasil yapar bunu gectim boyle bir insan degildi evli kadina nasil asılır aklim almiyo
Konustum o an kadinin dedikleri birde mesajlar o şokla gazla ya tarif edemiyorum ben bir anda yıkıldım cok acinacak hale dustum ve gozum karardi evine gittim asagi cagirdim ilk inkar etti sonra beni yalniz biraktin ayrilirken bana cok agir konustun dedi bi bu dedikleri aklimda sonrasini hatirlayamiyorum cinnet gecirdim oralara girmek istemiyorumAkil edip instagramina girmeseydiniz simdi belki bu şahısla yine saf bir sekilde ilişkinize devam edecektiniz..Allah sevdiği kullarina gerceği gösterirmis. Caninız elbette ki değmeyene verdiğiniz değer icin yaniyor. Elbet şoktan çıkacaksiniz.konustunuz mu o adamla? İrtibat bile kurmayin derim.Değmez.
Bende dedim kadina niye aradin numarasini verdiginde dedim ne diyecegini merak ettim hataliyim bende burada yemin ederim ozur dilerim allah belami versin keske boyle olmasaydi benim yuzumden bu hale dustunuz diye yaziyo bana o serefsize yaziklar olsun ben onu sevmistim guvenmistimÖyle bir insanmış, sen yeni görmüşsün. Evli barklı kadının çocukla konuşup numarasını vermesi kadar sana ulaşması da absürt. Ortaya çıkınca tutuştu, kendini aklamaya çalışıyor. İnanma o kadına da. Rahatsız olan insan numarasını vermezdi. Diğerine diyecek hiçbir şey yok zaten. Şükür namazı kıl, numaranı değiştir. Kadını da engelle
Cok dogru diyosun ileride gulup gecicem suanki yasananlara ama şuanı yaşıyoruz ve bu acı o kadar gercek ki icim yaniyo bi mum var sanki icimde yavas yavas eritiyo beni cok kotuyum ben sevdigim guvendigim ya klasik seyler diyorum ama kaldiramiyorum bana bunu nasil yaptigini beni sevdigini soyleyen insan bunu nasil yapar olmayan sevgisi batsinDaha coookkk gencsin be kizim meraketme hayatta ne acilar var coookk ilerde aman bende ne aglamisim salak gibi bir manyak icin diyeceksin.hayatinin en tecrubesiz ve en toy yillarini yasiyorsun.ask gozunu kor etmis ama Allah seni koruyor.ya evlenseydin gormussun iste gercek yuzunu.agla agla aglayabildigin kadar unutursun meraketme.simdi cok aci gelsede bunlar tecrube olucak sana.erkeklre kosulsuz guvenme.kimse vazgecilmez degildir.acini yasa ama bu adam! icin deger mi bir dusun bence...
Cok canim yaniyo aksam 8 de ogrendim olaylari o saatten beri gozumun yaşı durmadi cok zoruma kanima dokundu oyle bi darbe oldu ki bana bu diri diri yaniyorumEvlenseydin sonuçları daha yıkıcı olurdu emin ol. Ucuz kurtulmuşsun şükret. Hayatta sevebileceğin tek erkek o değil yaşın daha çok genç. Bunu şuan her ne kadar idrak edemesen de canının acısı dinecek merak etme. Sevdiğini unutamaz insan ona değer vereni saçının teline zarar vermekten kaçınanı . Yaşadığın travmayı unutmazsın hatırlarsın zaman geçtikçe acın hafifler ama bu pisliği unutursun unutulmamayı haketti mi ki? Seven insan bunu yapmaz. Dilerim sevgini hakedenle karşılaş bundan sonra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?