Evli kadınla mesajlarını yakaladım çok çaresizim ne olur yardım edin

sakın barışayım diye düşünme sakın sakın
bak bunların böyle olması sana büyük bir şanstır
zararın neresinden dönsen kar misali.

Umarım kadının kocası öğrenir de hayatının dersini alır.

Sen de affetmeyi düşünmüyorsundur değil mi?

ırz düşmanı

Şöyle bi canlı için üzülmeyi ve 'çok sevmiştim' demeyi kendime hakaret sayarım. Tamam hemen o an duygularınızı kesip atamazsınız belki ama şunun gibi bi canlı için lütfen ağzınızdan sevgi sözcüğü çıkmasın.. Ben olsam en çok 5 yılımı buna nasıl heba ettim diye üzülür, daha fazla 1 saniyemi bile ona harcamamak için siler atar yoluma bakardım.. Öyle intikammış falan hiç uğraşmaya bile değmez. Bu karakterde bir adam bugün yarın zaten birinin elinde kalır, yaptıkları yanına kalmaz..

Üzülme çok gençsin, unutursun..

Son düzenleme:
Sakın ha affedeyim deme..allahın sevgili kuluymussun..daha çook gençsin inan bekaretim gitti diye ömrünün heri kalanını bu pisliğe adama.
Adamda haysiyet olsa evli cocuklu kadina bakmaz.

Güvendiğin insanın bunu yapmış olması korkunç bişey canın çok yanıyodur tahmin edebiliyorum bu konuşmaları kendi ailene ve onun ailesine göstermelisin sana daha sonra iftira atmaması için sonra da ayrıl ve her yerden engelle
Yaşın çok genç daha karşına kimler çıkar
Onunla yaşadığın cinsel birlikteliği de çok kafana takma şimdiki erkekler çok önemsemiyor artık ve cinsellik sadece erkeğe değil kadına da zevk vermesi içindir Yani herhangi bi zorlama olmadıysa ve yaşadığından o an sende mutlu olup zevk aldıysan inan hiç sorun yok bu konuda kendini sakın kötü hissetme

Bak bende esimden evvel nişanliydim..evim herseyim dizilmisti..dugunume gunler kala nikah gunu almaya gittigimiz gun nisanlim olacak adinin beni aldattigini ogrenmistim.
Nasil oldu biliyormusun..ben onu aradim.oda muhtemelen yanlis actu teli ve pc den kamera ile sevgilisiyle komusuyordu sesli bis sekilde.ve ben bunu ogrenince ertesi gun utanmadan kalkti gitti sehir disina kizin ailesiyle tanismaya..ve kiz ve ailesi bunu sevmeyince utanmadan ayni gun beni arayip af diliyor ortada kalinca.
Ne mi yaptim.tabiki nisani attim.o kiza ulastim görustum..hakkimda ne yalan llar uydurnus adi..kiza nikah basvurusu icin aldigimiz evraklari yolladim.dizdigimiz evin fotolarini attin.
Yetmedi ailesine ne mal oldugunu anlattim..babasi evden kovdu uzun süre sagda solda kaldi..cook pisman oldu ama bitti..

Ki bu insan beni elde etmek icin neler neler yapmisti..her goren ne sanslisin derdi.
Sonra esimle.evlendin..
Eşim ayni zamanda unv de gorustugum erkek arkadasimdi bazi sorunlardan ayrilmistik ki nasil dua ettiyse tekrar kavustu bana..simdi 5 yillik evliyim.birde kizimiz var.ve masallah cok mutlu bi evliligimiz var.
O pisligi affetseydim hayatim kararirdi belkide..
Yani tek yasayan sen degilsin.
Şuan bi yol ayırimindasın..yola onsuz drvam edecegin icin biraz tereddütlusun uzgunsun..
Eski.yol arkadasini geride birakmak bi sute incitir seni.ama girecegin bu yeni yol sana cok fazla güzellik.gosterecek buna inan sadece

Sevmişsin,hata yapmışsın ama artık yapacak bir şey yok.
Pişman olabilirsin bence gayet normal.Ama sonuçta bazı şeyler isteyerek gerçekleşti,o yüzden buna da çok takılma.
Kadından da o çocuktan da uzak dur bence.Her kim suçluysa kendi pisliğinde boğulsun,Allah'a havale et.

Şuanda nefes alamıyorsundur, boğulacak gibi oluyorsundur, daralıyorsundur ama o geçiyo merak etme, çok benzerini yaşadım, ben de günlerce eve sığamadım, 5 günde 2 kilo verdim. çok ağladım ama kısa sürüyor o his, birkaç haftada daha iyi olursun. Ben barışmamıştım o zamanki erkek arkadaşımla, onun da evli biri ile cinsel konuşmalarını yakalamıştım, barışmadım, üzerinden 1 yıl geçti, şuan 3 aydır biri ile beraberim ve aşığım, iyi ki barışmamışım diyorum , şükrediyorum. Senin de öyle olacak, barışma sakın...

20 yaşında neden bu evlilik, ciddi düşünme gibi büyük laflar?
hayır bu yaştaki insanların aklına uyup da birbiriyle tanışan aile büyükleri de çok ilginçler.
yaşlar küçük yaşlar.
dışarı çıkın, gezin, hayatın tadını çıkarın.
bırakın, her şey yaşında güzel.

20 yaşında 4,5 yıllık ilişki nedir ya? erken yaşta böyle aileli vs birliktelikler bi yerde patlak veriyor böyle çünkü daha gözler dışarda. bitmesi iyi olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…