Evli kadınlar hiç aldatıldınız mı ?

Hallem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2016
885
198
53
Artık lütfen konumu taşımayın. Bir derdim var ki bu soruyu soruyorum. Birde bir arkadaşımın adına soruyorum. Duygusal olarak mı aldatıldınız fiziksel mi ? Nasıl anladınız ? Eşinin ayda kaç kez onunla buluşuyormuş ? Aldatılmadıysanız bile bunu öğrenmiş olsanız ne yapardınız muhattabınız kim olurdu ? Ama en önemli soru tabi ki duygusal mı yoksa fiziksel bir aldatmamı hangisi olduğunu nereden anladınız? Teşekkür ederim şimdiden

Genel anket seklinde soru degil de tam olarak derdini anlasaydın konun tasinmazdi. O yuzden bu da tasinabillir.

Konuya gelince evli degilim ama hic aldatilmadim. Aldatilsam da yapacağım sey belli : kapiyi gostermek... Ve aldatmanın fizikseli, duygusali olmaz. Aldatma aldatmadir.

Son düzenleme:
Evliligimde aldatilmadim, aldatilsam duygusal mi olurdu fiziksel mi bilemem ama hangisi olursa olsun ben evlilige devam edemezdim ve muhattabim tabi ki eşim olurdu, elin kadiniyla muhattap olmak neyi çözer? Kadin "kotu kadin" olunca eşinin aldatmiş oldugu gercegi ortadan kalkmiyor sonuç olarak.
Bi kere yapan bir daha yapar diyorum son olarak.

Başkasının aldatılması sizi nasıl tatmin edecek ? Ya da amacınız sohbet etmek mi ? Hoş bir sohbet konusuda değil kanımca
Neden tatmin etsin ki beni ? Sadece duygusal aldatılmayla fiziksel aldatılmanın çok farklı şeyler olduğunu düşünüyorum o yüzden merak ettim

Neden tatmin etsin ki beni ? Sadece duygusal aldatılmayla fiziksel aldatılmanın çok farklı şeyler olduğunu düşünüyorum o yüzden merak ettim
Bence herkeste farklı etki gösterir ben aldatıldım mı bilmiyorum hiç rastlamadım ama sanırsam duygusal daha büyük zedelerdi beni

Yani kadın zaten aldatılmış yarasına tuz basmak gibi belki cevap vermek istemez
Ben daha 1 senelik evliyim tabi ki aldatılmadım Allah kimsenin başına da vermesin ama ne yapardım ilk iş olarak delilleri toplar zina davası açardım onu da asla evime almazdım, bir kere aldatma varsa evlilikte bir daha yüzyüze bakılmaz saygı sevgi kalmaz herşey biter, affeden kadınlar bir ömür kendini hapsediyor farkında değil oysa dışarda güneş var

Ben aldatildim yakalayinca bosadim. Duygusal mesajlari da gordum otel bulusmalarini da ogrendim.

1)o "arkadaşınıza" söyleyin başkasının adına konu açmak yasak.
2) kimsenin böyle acısını sohbet malzemesi yapmak hoşuna gitmez.hem duyup napacaksınız? size ne katkısı olacak? çok merak ediyorsanız arama çubuğuna aldatılma yazıp çıkanları okumanız yeterli.
3)aldatılma aldatılmadır , duygusalı fizikseli olmaz.

aldatilmak büyük travma
Basima gelmedi, gelirse ne yapacagimi inan bilmiyorum
Belki cok sey yaparim , belki yapmam
Hic kestiremiyorum basa gelmeden yorum yapmak bile zor
Ama iliski eski halini alir mi orasi muamma
Alamadiktan sonra da evli kalinir mi..
Aldatilan bir insana da bu soruyu soramam acikcasi
Küfür gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…