Neden tatmin etsin ki beni ? Sadece duygusal aldatılmayla fiziksel aldatılmanın çok farklı şeyler olduğunu düşünüyorum o yüzden merak ettimBaşkasının aldatılması sizi nasıl tatmin edecek ? Ya da amacınız sohbet etmek mi ? Hoş bir sohbet konusuda değil kanımca
Bence herkeste farklı etki gösterir ben aldatıldım mı bilmiyorum hiç rastlamadım ama sanırsam duygusal daha büyük zedelerdi beniNeden tatmin etsin ki beni ? Sadece duygusal aldatılmayla fiziksel aldatılmanın çok farklı şeyler olduğunu düşünüyorum o yüzden merak ettim
Donuna kadar olan mal varlığını sevdim. ❤aldatilmadim saniyorum ki evliligim halen devam halinde,
her turlu aldatilma kotu, ayiramadim birbirinden,
bir gun aldatilirsam muhatap kociskomun donuna kadar olan mal varligi olur.
Donuna kadar olan mal varlığını sevdim. ❤
Neden tatmin etsin ki beni ? Sadece duygusal aldatılmayla fiziksel aldatılmanın çok farklı şeyler olduğunu düşünüyorum o yüzden merak ettim
1)o "arkadaşınıza" söyleyin başkasının adına konu açmak yasak.Artık lütfen konumu taşımayın. Bir derdim var ki bu soruyu soruyorum. Birde bir arkadaşımın adına soruyorum. Duygusal olarak mı aldatıldınız fiziksel mi ? Nasıl anladınız ? Eşinin ayda kaç kez onunla buluşuyormuş ? Aldatılmadıysanız bile bunu öğrenmiş olsanız ne yapardınız muhattabınız kim olurdu ? Ama en önemli soru tabi ki duygusal mı yoksa fiziksel bir aldatmamı hangisi olduğunu nereden anladınız? Teşekkür ederim şimdiden
Siz hariç birinin gözünün içine bakarken gözü parlıyor kız trip atınca kendini affettirmek için her şeyi yapıyor falan. Diğer türlü sadece buluşup yatıyorlar ve ayrılıyorlar çok farkı varNe farki var mesela
Bu konu hakkında biraz soru sorabilir miyim size rahatsız eder mi sizi ?Ben aldatildim yakalayinca bosadim. Duygusal mesajlari da gordum otel bulusmalarini da ogrendim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?