Bence ayrılacak kadar güçlü bir kadın bunu çok rahat anlatır sarece ayrılamayanlar gizleraldatilmak büyük travma
Basima gelmedi, gelirse ne yapacagimi inan bilmiyorum
Belki cok sey yaparim , belki yapmam
Hic kestiremiyorum basa gelmeden yorum yapmak bile zor
Ama iliski eski halini alir mi orasi muamma
Alamadiktan sonra da evli kalinir mi..
Aldatilan bir insana da bu soruyu soramam acikcasi
Küfür gibi
Siz hariç birinin gözünün içine bakarken gözü parlıyor kız trip atınca kendini affettirmek için her şeyi yapıyor falan. Diğer türlü sadece buluşup yatıyorlar ve ayrılıyorlar çok farkı var
Derdinizi açıkça anlatın duruma göre fikir verelim. Belli ki bir şeyler yaşıyorsunuz. Nasıl pozisyon alacağınızı bilemiyorsunuz. Böyle yuvarlak muhabbetlerle kafanızı netleştiremezsiniz.Artık lütfen konumu taşımayın. Bir derdim var ki bu soruyu soruyorum. Birde bir arkadaşımın adına soruyorum. Duygusal olarak mı aldatıldınız fiziksel mi ? Nasıl anladınız ? Eşinin ayda kaç kez onunla buluşuyormuş ? Aldatılmadıysanız bile bunu öğrenmiş olsanız ne yapardınız muhattabınız kim olurdu ? Ama en önemli soru tabi ki duygusal mı yoksa fiziksel bir aldatmamı hangisi olduğunu nereden anladınız? Teşekkür ederim şimdiden
Ha duygusal ha fiziksel ne fark eder ki? sonuçta ortada aldatma var ki benim için birine yan gözle bakmak bile aldatmak sayılıyorduygusal mı yoksa fiziksel bir aldatmamı
Bence ayrılacak kadar güçlü bir kadın bunu çok rahat anlatır sarece ayrılamayanlar gizler
Sor canimBu konu hakkında biraz soru sorabilir miyim size rahatsız eder mi sizi ?
Kaç aydır konuşuyorlarmış ayda kaç kez buluşuyorlarmış sizce gerçekten o kıza duygu beslemiş mi konuşmalarda gerçekten eski eşininiz kıza duygusunu hissettiniz mi kız eşinizden küçük müydü birde otel konuşmaları nasıldı kız cıvık bir tip miydiSor canim
Bende öyle düşünüyorum herkes hemen boşardım diyor ama eminim dediğiniz gibi olur çoğuFiziksel olarak aldatildim 2 çocuğumvar affetmek zorunda kaldım buraya şak diye boşarım yazanların %90 da aldatılınca bosayamayacak tek bildiğim bu
Bende boşarım aşarım keserim diyordum ama yutmak zorunda kaldım benim gibi bir ruh hastası bosamayip yutarsa herkes dünden yutar gibi geliyor hemde 1 değil defalarca aldatildim yanından dahi gecemeyecek kadınlarlaBende öyle düşünüyorum herkes hemen boşardım diyor ama eminim dediğiniz gibi olur çoğu
Bende boşarım aşarım keserim diyordum ama yutmak zorunda kaldım benim gibi bir ruh hastası bosamayip yutarsa herkes dünden yutar gibi geliyor hemde 1 değil defalarca aldatildim yanından dahi gecemeyecek kadınlarla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?