Evli kadınlar hiç aldatıldınız mı ?

Bence ayrılacak kadar güçlü bir kadın bunu çok rahat anlatır sarece ayrılamayanlar gizler

Bence ikisi de oldukça yaralayici ve ilişkiyi temelden sarsan şeyler. Duygusal hicbirsey olmasa bile elin kadininin koynundan cikip bana gelmesin, hayali bile kötü gercekten ne yapabilecegimi bile kestiremiyorum. Herkes adabiyla ayrilsin en iyisi ben kaldiramam oyle seyleri.

Fiziksel aldatmada erkek eşşek gibi pişman olur, karısının ayaklarina kapanır affetsin diye.
Duygusal aldatmada elinin altında halihazırda sevdiği biri vardır, ilk kadın ayak bağı gibi görünür erkeğin gözüne.
Velhasıl ikisi de ayrılıkla sonuçlanır ama kadin açısından duygusal aldatilma daha zor hazmedilir. Çünkü ayrılık olayinda acı çeken tek kişi odur.

Derdinizi açıkça anlatın duruma göre fikir verelim. Belli ki bir şeyler yaşıyorsunuz. Nasıl pozisyon alacağınızı bilemiyorsunuz. Böyle yuvarlak muhabbetlerle kafanızı netleştiremezsiniz.

Bence ayrılacak kadar güçlü bir kadın bunu çok rahat anlatır sarece ayrılamayanlar gizler

Bunun kadinin gücüyle ne alakasi var
Aldatilan kadinin psikolojisini düsünebilen var mi
Berbat birsey,o an yapacagin hersey sacmalik olacak düzgün düsünemeyeceksin
Zaten kadina bunu yaptiktan sonra güclü olmasini hemen beklememek lazim, hayatinin kazigini yemis oluyor
Ayrilmak sonuclardan sadece birisi
Ayrilmakla olay bitmiyor, ayrildim oh rahatladim diyebilir misin
Ayrilmak care degil ki, kendini toparlayabilmek önemli saglikli bir sekilde, bir tek ona odaklanir insan
Hele bir de cocuklar varsa kendinden cok onlari düsünmek zorunda kaliyor insan
birbir türlü sonucu var, sec beyen al
Ayrilmakla güclü olmanin baglantisi yok, ha maddi anlamda düsününce evet ayrildi maddi olanagi güclü dersin
Manav kasasi mi kirip atiyorsun, bir insani bu sekilde yaralamak cok asagilik bir hareket

Aldatmadan kasıt nedir? Heyecan arayan saçma sapan işler yapan bir erkek mi yoksa başka birine aşık olan erkek mi? Ne yaşandığını anlatmadınız ki? Gerçi benim için fark yok da konu sahibi özel bir şey arıyor sanki...

Sizce erkekler de aldatmayı böyle kategorilere ayırıyor mudur? Aldatmayı fiziksel duygusal diye ayırmak kişiyi affetmeye çalışmaktır bence. Hepsi aynıdır. Adamın gözü dışardadır karısını önemsemiyordur. Mesela duygusal olunca adam aslında eşini önemsiyor diyemeyiz neticede. Affı olmamalıdır tıpkı erkeklerin büyük çoğunluğunun yaptığı gibi. Adamlar aldatılınca öldürüyor ama bizim kadınlarımız daha ayrılmayı bile beceremiyor. Aldatılırsam da eşime sorarım hesabını. Karşıdaki kadına hesap sormak bana şey gibi geliyor. Benim kocam sapık ortalığa düşüyor, ipi biraz gevşeyince kadınlara saldırıyor o yüzden senin ona dur demen lazımdı demek istiyor muşum gibi geliyor.

Adam dediğin hiç bir koşulda eşini aldatmaz. Seven adam aldatmaz. Karakterli adam aldatmaz. Sevmeyen ve karakteri olmayan bir adamla da devam edilmez.

Bildiğim kadarıyla hayır Aldatilsam, duygusal olan da fiziksel olan da yaralardi beni eşit derecede. Muhatabım eşim olurdu elbette. Terk ederdim, bu konuda müsamaha gösterebileceğimi sanmıyorum. Yine de büyük konuşmamak lazım tabii.

Yahu bu nasıl konu sanki menemen kaşarlı mı, yumurtalı mi güzel olur? Hadi kapisalim der gibi ... Zaten olunca bosanilir demi? Buda güzel amcamizin da dediği gibi karı ile benim aramda bir şey birde avukat falan filan . ...

Bu konuda cok topik var. Asagi yukari iki gunde bir aldatilma konusu aciliyor. Aramalardan sorulariniza cevap bulabilirsiniz.

Kaç aydır konuşuyorlarmış ayda kaç kez buluşuyorlarmış sizce gerçekten o kıza duygu beslemiş mi konuşmalarda gerçekten eski eşininiz kıza duygusunu hissettiniz mi kız eşinizden küçük müydü birde otel konuşmaları nasıldı kız cıvık bir tip miydi

Bende öyle düşünüyorum herkes hemen boşardım diyor ama eminim dediğiniz gibi olur çoğu
Bende boşarım aşarım keserim diyordum ama yutmak zorunda kaldım benim gibi bir ruh hastası bosamayip yutarsa herkes dünden yutar gibi geliyor hemde 1 değil defalarca aldatildim yanından dahi gecemeyecek kadınlarla

Valla bilemiyorum bana sorarsan hayır derim ama kimse hiç bir konuda kesin konuşmamalı değil mi? Zaten bilsek evli olmayız hala diye düşünüyorum..

Bende boşarım aşarım keserim diyordum ama yutmak zorunda kaldım benim gibi bir ruh hastası bosamayip yutarsa herkes dünden yutar gibi geliyor hemde 1 değil defalarca aldatildim yanından dahi gecemeyecek kadınlarla

Boşarim vs derken bir dayanaginiz var miydi???? Boş boş asan kesen elbette yutmak zorunda kalir.
Ben boşarim eşime maddi olarak bağli degilim, bosansam ortada filan kalmam, colugum cocugum da yok, beni yutmak zorunda birakacak duruma sokmadim kendimi mesela kendimi.

Cocuk düşünseydik işin olasi ayrilma kismini da göz onunde bulundururdum.

Aldatmayi korkaklar yapar. Insan esinden belkide bir kac sene sonra hayatini onunla gecirmek istemedigini anlar.. insanlar yaslari büyüdükce kararli düsünceleri degisir.. bu bir gercek.. Ve cogu kez korkaklar gider aldatir sonra heveslerini aldiktan sonra evlerine geri dönerler.
Güclü olan birisi.. esine gider anlatir hisleri ayni olmadigini ilgisni cekmedigini ve ayrilir ondan sonra yeni iliskiye baslanir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…