Evli kadınlar hiç aldatıldınız mı ?

Bende boşarım aşarım keserim diyordum ama yutmak zorunda kaldım benim gibi bir ruh hastası bosamayip yutarsa herkes dünden yutar gibi geliyor hemde 1 değil defalarca aldatildim yanından dahi gecemeyecek kadınlarla
Hepsimi fiziki aldatma eşiniz hiç birine bağlanmıyor mu cidden

aldatilma türleri de mi varmış? aldatmak ister fiziksel ister duygusal olsun affedilmeyecek karaktersizlik eseridir.
ne yani duygusal aldatıldım desem bu onu hafifletecek mi ?
gece gündüz bulgur mu yiyorsunuz Allah aşkına bunlar nasıl sorular yahu?

Bende boşarım aşarım keserim diyordum ama yutmak zorunda kaldım benim gibi bir ruh hastası bosamayip yutarsa herkes dünden yutar gibi geliyor hemde 1 değil defalarca aldatildim yanından dahi gecemeyecek kadınlarla
Sizin için üzüldüm. Ama size birşey diyeyim mi burdaki kadınların lafina bakmamak lazım burda boşarım diye şov yapanlar gerçek hayatta kocalarının ayaklarını da yıkıyor olabilir bilemeyiz. Çünkü isimler fake e kimseye de gps takamadigimiza göre

Bana göre duygusal aldatılma dışında ki aldatılmaların 1 defaya mahsus çok önemi yok

Cinnet nur sakin ol . Bazi kadinlar meslek sahibi olmayabiliyor gidecek ailesi olmayabiliyor onlara hakaret değil mi bulgur filan

Gece gece topu bıraktın şimdi herkes birbirine düşecek burda eyvallahim yokçu pehlivanlar dizilecek şimdi buraya . Ben aldatılsam valla ilk kocamı suçlardım

Zaten cocuk durdurur baskasina gozu gonlu kayanla kim ne yapsin evliyken son asama artik iliskide

Cinnet nur sakin ol . Bazi kadinlar meslek sahibi olmayabiliyor gidecek ailesi olmayabiliyor onlara hakaret değil mi bulgur filan
ee meslek sahibi değil gidecek yeri yok diye aldatılmaya göz mü yummalı anlamadım?
gerçekten şu cümleyi kurabilecek kadar çaresiz misiniz?

Millet şov yapıyor hep ya .

ee meslek sahibi değil gidecek yeri yok diye aldatılmaya göz mü yummalı anlamadım?
Hayır tabi ki cinnet nur kendini onların yerine koy belki çocuklarını alacaklar ellerinden.

Duygusal aldatma da cok fena, fiziksel aldatma daha da fena.... ikiside affedilemez..
nasıl mı anlaşılır vallahi herşeyinden konusmasından durusundan hareketlerinden tavırlarından illaki bi yerden patlak verir bunu yapan. Cok da arastirmaya gerek kalmaz yani. Hatta bu isler genelde ufak bi ip ucu bulmakla başlar, devamini eşeleye eşeleye aldatildiginin farkına varırsın..

Bu cümleyi kurmak acizlik değil. Burada ki çoğuöuzun annesi aldatılmış kadındır o kadar eminim ki

Çok ciddiyim duygusallık olmadığı sürece çok umrumda olmaz ama duygusallık varsa eşiminde o kadınında hayatına ömür boyu musallat olurum
keşke saka olsaydı vallahi pess!
yani başka biriyle beraber olup seni koynuna girse bunu miden alacak ve hiçbir şey olmamış gibi devam edebileceksin ?

keşke saka olsaydı vallahi pess!
yani başka biriyle beraber olup seni koynuna girse bunu miden alacak ve hiçbir şey olmamış gibi devam edebileceksin ?
Tabi ki bir bedeli olur ama duygusal aldatma 10 ise benim için fiziki aldatma 1 falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…