Hepsimi fiziki aldatma eşiniz hiç birine bağlanmıyor mu ciddenBende boşarım aşarım keserim diyordum ama yutmak zorunda kaldım benim gibi bir ruh hastası bosamayip yutarsa herkes dünden yutar gibi geliyor hemde 1 değil defalarca aldatildim yanından dahi gecemeyecek kadınlarla
Sizin için üzüldüm. Ama size birşey diyeyim mi burdaki kadınların lafina bakmamak lazım burda boşarım diye şov yapanlar gerçek hayatta kocalarının ayaklarını da yıkıyor olabilir bilemeyiz. Çünkü isimler fake e kimseye de gps takamadigimiza göreBende boşarım aşarım keserim diyordum ama yutmak zorunda kaldım benim gibi bir ruh hastası bosamayip yutarsa herkes dünden yutar gibi geliyor hemde 1 değil defalarca aldatildim yanından dahi gecemeyecek kadınlarla
Bana göre duygusal aldatılma dışında ki aldatılmaların 1 defaya mahsus çok önemi yokaldatilma türleri de mi varmış? aldatmak ister fiziksel ister duygusal olsun affedilmeyecek karaktersizlik eseridir.
ne yani duygusal aldatıldım desem bu onu hafifletecek mi ?
gece gündüz bulgur mu yiyorsunuz Allah aşkına bunlar nasıl sorular yahu?
Cinnet nur sakin ol . Bazi kadinlar meslek sahibi olmayabiliyor gidecek ailesi olmayabiliyor onlara hakaret değil mi bulgur filanaldatilma türleri de mi varmış? aldatmak ister fiziksel ister duygusal olsun affedilmeyecek karaktersizlik eseridir.
ne yani duygusal aldatıldım desem bu onu hafifletecek mi ?
gece gündüz bulgur mu yiyorsunuz Allah aşkına bunlar nasıl sorular yahu?
Gece gece topu bıraktın şimdi herkes birbirine düşecek burdaArtık lütfen konumu taşımayın. Bir derdim var ki bu soruyu soruyorum. Birde bir arkadaşımın adına soruyorum. Duygusal olarak mı aldatıldınız fiziksel mi ? Nasıl anladınız ? Eşinin ayda kaç kez onunla buluşuyormuş ? Aldatılmadıysanız bile bunu öğrenmiş olsanız ne yapardınız muhattabınız kim olurdu ? Ama en önemli soru tabi ki duygusal mı yoksa fiziksel bir aldatmamı hangisi olduğunu nereden anladınız? Teşekkür ederim şimdiden
şaka mi yapıyorsun :)Bana göre duygusal aldatılma dışında ki aldatılmaların 1 defaya mahsus çok önemi yok
Zaten cocuk durdurur baskasina gozu gonlu kayanla kim ne yapsin evliyken son asama artik iliskideBoşarim vs derken bir dayanaginiz var miydi???? Boş boş asan kesen elbette yutmak zorunda kalir.
Ben boşarim eşime maddi olarak bağli degilim, bosansam ortada filan kalmam, colugum cocugum da yok, beni yutmak zorunda birakacak duruma sokmadim kendimi mesela kendimi.
Cocuk düşünseydik işin olasi ayrilma kismini da göz onunde bulundururdum.
ee meslek sahibi değil gidecek yeri yok diye aldatılmaya göz mü yummalı anlamadım?Cinnet nur sakin ol . Bazi kadinlar meslek sahibi olmayabiliyor gidecek ailesi olmayabiliyor onlara hakaret değil mi bulgur filan
Millet şov yapıyor hep ya .Boşarim vs derken bir dayanaginiz var miydi???? Boş boş asan kesen elbette yutmak zorunda kalir.
Ben boşarim eşime maddi olarak bağli degilim, bosansam ortada filan kalmam, colugum cocugum da yok, beni yutmak zorunda birakacak duruma sokmadim kendimi mesela kendimi.
Cocuk düşünseydik işin olasi ayrilma kismini da göz onunde bulundururdum.
Çok ciddiyim duygusallık olmadığı sürece çok umrumda olmaz ama duygusallık varsa eşiminde o kadınında hayatına ömür boyu musallat olurumşaka mi yapıyorsun :)
Hayır tabi ki cinnet nur kendini onların yerine koy belki çocuklarını alacaklar ellerinden.ee meslek sahibi değil gidecek yeri yok diye aldatılmaya göz mü yummalı anlamadım?
gerçekten şu cümleyi kurabilecek kadar çaresiz misiniz?
Bu cümleyi kurmak acizlik değil. Burada ki çoğuöuzun annesi aldatılmış kadındır o kadar eminim kiee meslek sahibi değil gidecek yeri yok diye aldatılmaya göz mü yummalı anlamadım?
keşke saka olsaydı vallahi pess!Çok ciddiyim duygusallık olmadığı sürece çok umrumda olmaz ama duygusallık varsa eşiminde o kadınında hayatına ömür boyu musallat olurum
Valla çok sinirlisin kız sanki sen aldatılmış gibisinee meslek sahibi değil gidecek yeri yok diye aldatılmaya göz mü yummalı anlamadım?
ya bu hak hukuk neden var ben anlamadim ? bugun kabul gunum mü acaba hep böyle şeylerle karşılaşıyorum.Hayır tabi ki cinnet nur kendini onların yerine koy belki çocuklarını alacaklar ellerinden.
Tabi ki bir bedeli olur ama duygusal aldatma 10 ise benim için fiziki aldatma 1 falankeşke saka olsaydı vallahi pess!
yani başka biriyle beraber olup seni koynuna girse bunu miden alacak ve hiçbir şey olmamış gibi devam edebileceksin ?
Ahahaha olabilirya bu hak hukuk neden var ben anlamadim ? bugun kabul gunum mü acaba hep böyle şeylerle karşılaşıyorum.
Hallem sen farazi konular açıp açıp üstünden konuşmaktan yorulmadın mı kuşum :)Çok ciddiyim duygusallık olmadığı sürece çok umrumda olmaz ama duygusallık varsa eşiminde o kadınında hayatına ömür boyu musallat olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?