O onun düşüncesi o öyle düşünüyor diye bende mi öyle düşünmeliyimSiz fiziksel olarak eşinizi aldatsanız onun içinde ağırlık 1 mi olurdu yoksa namus cinayeti falan mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O onun düşüncesi o öyle düşünüyor diye bende mi öyle düşünmeliyimSiz fiziksel olarak eşinizi aldatsanız onun içinde ağırlık 1 mi olurdu yoksa namus cinayeti falan mı?
Yağ bidonunu kendine denk görmeyip seni defalarca aldatıp kendisini bir yağ bidonuna eş gören bir adamı kendine layık görmen de pek ironik.Bağlanmıyor ama birine ben sana aşığım falan da demiş bayanı bir sekilde konuşurdum kendimi başkası gibi tanıtıp inanin ne eşimi ne o yağ bidonunu kendime denk gormuyorum kıskanacak kadar dahi bisey hissetmiyorum en değerli ve önemli benim
Başkasının da aldatıldığını okuyunca aaa iyi sadece ben değilmişim mi diyeceksiniz anlamadım bu sorular nedenArtık lütfen konumu taşımayın. Bir derdim var ki bu soruyu soruyorum. Birde bir arkadaşımın adına soruyorum. Duygusal olarak mı aldatıldınız fiziksel mi ? Nasıl anladınız ? Eşinin ayda kaç kez onunla buluşuyormuş ? Aldatılmadıysanız bile bunu öğrenmiş olsanız ne yapardınız muhattabınız kim olurdu ? Ama en önemli soru tabi ki duygusal mı yoksa fiziksel bir aldatmamı hangisi olduğunu nereden anladınız? Teşekkür ederim şimdiden![]()
bu forumda boşanmış kadınlar kadar aldatılıp ayrılmamış hatta konduramadığı için hala buraya gelip ben hiç aldatılmadım yazacak kadınlar varYa arkadaşlar buradakiler in çoğunun boş hava olup olmamasından niye bu kadar dertlisiniz. Yani bir kadın diyorsa ben aldatılırsam boşanırım ama yapamamış olsa bir şekilde bu hoşunuza mı gidecek? Herkes susup katlanmak zorunda mı. Başına gelen geldiği zaman anlar, zaten anlamıştır da. Çoğu gerekeni çok güzel bir şekilde yapmıştır şartlar ne olursa olsun yapamayanda vardır kimseyi kınamam büyükte konuşmam ama insanların ne demesini bekliyorsunuz? Bir kereden bir şey olmaz, ya çocukların varmış otur katlan boşver gibi yorumları burada göremezsiniz maalesef. Herkes havadan atıyorsa bu forumdaki onca boşanmış kendi ayakları üzerinde duran kadını napacaksınız?
Ben evli değilimBaşkasının da aldatıldığını okuyunca aaa iyi sadece ben değilmişim mi diyeceksiniz anlamadım bu sorular neden
O onun düşüncesi o öyle düşünüyor diye bende mi öyle düşünmeliyim
Esimin assagilik kompleksi yaşadığını düşünüyorum ayrıca kendine eş görmek derken esimin bir eşi var zaten ayrıca evlendiğinde yaşım çok kucuktu aradan çok yıllar geçti insanın fikirleri ve duyguları değişir ayrıca yağ bidonuna niye takıldınız sizde mi kilolusunuzYağ bidonunu kendine denk görmeyip seni defalarca aldatıp kendisini bir yağ bidonuna eş gören bir adamı kendine layık görmen de pek ironik.
Eşler insanların temsilidir.
evliyim hiç aldatılmadığımı düşünüyorum.aldatsa ne yapardım bilmiyorum çünkü insanların şok halinde tepkileri çok değişiyor.Artık lütfen konumu taşımayın. Bir derdim var ki bu soruyu soruyorum. Birde bir arkadaşımın adına soruyorum. Duygusal olarak mı aldatıldınız fiziksel mi ? Nasıl anladınız ? Eşinin ayda kaç kez onunla buluşuyormuş ? Aldatılmadıysanız bile bunu öğrenmiş olsanız ne yapardınız muhattabınız kim olurdu ? Ama en önemli soru tabi ki duygusal mı yoksa fiziksel bir aldatmamı hangisi olduğunu nereden anladınız? Teşekkür ederim şimdiden![]()
Artık lütfen konumu taşımayın. Bir derdim var ki bu soruyu soruyorum. Birde bir arkadaşımın adına soruyorum. Duygusal olarak mı aldatıldınız fiziksel mi ? Nasıl anladınız ? Eşinin ayda kaç kez onunla buluşuyormuş ? Aldatılmadıysanız bile bunu öğrenmiş olsanız ne yapardınız muhattabınız kim olurdu ? Ama en önemli soru tabi ki duygusal mı yoksa fiziksel bir aldatmamı hangisi olduğunu nereden anladınız? Teşekkür ederim şimdiden
[/
NE Demeye Calistiginizi gercekten anlamayamiyorum beni sorgular gibi konsuuyirsunuz evet eminimki esim beni görese bi an bile tutmaz bu evde bunu kücük cocuk bile bilir yani evet bosanmadim bi bildugim vardi ve öyle olmasi gerekiyordu eveliligim boyunca. bosanmadim esimden hala kendi evimdeyim bende biliyordum cekip bisanup gitmesini bende hakliyi haksiz kimin rezil edip edilmemesi gerektigini bilyiorum. lütfen artik bu konu hakkinda beni sorgulamazsaniz sevinirim evet bi konu actim buraya ve konu sahibi sormus bende yazdimPeki eşiniz sizi 4 kez yakalasaydı nikahında tutar mıydı?
Yani o da sizin gibi evliliği kutsal görüp ayakta tutulması gerektiğini düşünüp de bazı şeyleri sineye çekebilecek biri olduğu için mi onu affettiniz?
Siz böyle bir hata yapsanız o da yuvasını önde tutup sizi nikahında tutar mı?
büyük lokma yemeyi tercih ederim cevap vermek yerine.zira büyük konuştuğun ne varsa yaşamadan ölmezsin.Artık lütfen konumu taşımayın. Bir derdim var ki bu soruyu soruyorum. Birde bir arkadaşımın adına soruyorum. Duygusal olarak mı aldatıldınız fiziksel mi ? Nasıl anladınız ? Eşinin ayda kaç kez onunla buluşuyormuş ? Aldatılmadıysanız bile bunu öğrenmiş olsanız ne yapardınız muhattabınız kim olurdu ? Ama en önemli soru tabi ki duygusal mı yoksa fiziksel bir aldatmamı hangisi olduğunu nereden anladınız? Teşekkür ederim şimdiden![]()
bu forumda boşanmış kadınlar kadar aldatılıp ayrılmamış hatta konduramadığı için hala buraya gelip ben hiç aldatılmadım yazacak kadınlar var![]()
Olabilir hayatta her çeşit insan var. Her aldatılanın boşanmadığını zaten biliyoruz. İlla bu foruma gerek yok çevremizde de bir dolu örnek var. Konduramayan da olabilir. Onların gelip buraya o şekilde yazması sizi neden rahatsız ediyor ben onu anlamadım. Yaaa buradaki insanlar havadan konuşuyor dediğiniz bir yere konu açmak ne derece mantıklı?
Kendine eş görmek bildiğiniz anlamda karı koca görmek değil aynı değerde görmek anlamında kullanılır.Bir deyimdir.Esimin assagilik kompleksi yaşadığını düşünüyorum ayrıca kendine eş görmek derken esimin bir eşi var zaten ayrıca evlendiğinde yaşım çok kucuktu aradan çok yıllar geçti insanın fikirleri ve duyguları değişir ayrıca yağ bidonuna niye takıldınız sizde mi kilolusunuz
Siz yazılanları boşverin ayakta tutmanız gerekmiş ve tutmuşsunuz yeniden tekrarlanmadıysa iyiki de yapmışsınızNE Demeye Calistiginizi gercekten anlamayamiyorum beni sorgular gibi konsuuyirsunuz evet eminimki esim beni görese bi an bile tutmaz bu evde bunu kücük cocuk bile bilir yani evet bosanmadim bi bildugim vardi ve öyle olmasi gerekiyordu eveliligim boyunca. bosanmadim esimden hala kendi evimdeyim bende biliyordum cekip bisanup gitmesini bende hakliyi haksiz kimin rezil edip edilmemesi gerektigini bilyiorum. lütfen artik bu konu hakkinda beni sorgulamazsaniz sevinirim evet bi konu actim buraya ve konu sahibi sormus bende yazdim
Bir kaç tane kişi var gerçekten dürüstlüğüne güvendiğim ve havadan atmayan onların yorumunu dikkate alıp gerisini almıyorum o yüzden konu açtım
(Size ne oluyor ) buraya baska bisey yazarimda ban yememek icin yazmiyorum , anlamadim bu öfke nefretiniz niye yani size neKendine eş görmek bildiğiniz anlamda karı koca görmek değil aynı değerde görmek anlamında kullanılır.Bir deyimdir.
Yağ bidonuna aşk methiyeleri düzen kocanız kilolara takılmıyor da ben mi takılacağım?
tesekkür ederim bazen söyle olmasi böyle olmasi gerektigini yaziyorlar ama inanin bazen göründügü gibi olmyuor kimsenin hayatini ben bilemem eminimki kimse benim su durumda ve yahut yasanilanlar durumunda ne yasadigimi bulemez ben allaha havale ettim tekrarlarsa diye tekrar aklima getirmek istemyiorum ins da olmaz cünkü sevdigim severek evlendigim insani büyük bi hayal kirikligi yasadim zaten bu bana yetti ve yaparmi yapmazmi diye ihtimalinide düsünmüyrumSiz yazılanları boşverin ayakta tutmanız gerekmiş ve tutmuşsunuz yeniden tekrarlanmadıysa iyiki de yapmışsınız
Öfkeli değilim.(Size ne oluyor ) buraya baska bisey yazarimda ban yememek icin yazmiyorum , anlamadim bu öfke nefretiniz niye yani size ne
Benim annemde 1 kez aldatılmış bir kadın ama babam asla birdaha böyle bir şey yapmadı hala o kadar pişman kitesekkür ederim bazen söyle olmasi böyle olmasi gerektigini yaziyorlar ama inanin bazen göründügü gibi olmyuor kimsenin hayatini ben bilemem eminimki kimse benim su durumda ve yahut yasanilanlar durumunda ne yasadigimi bulemez ben allaha havale ettim tekrarlarsa diye tekrar aklima getirmek istemyiorum ins da olmaz cünkü sevdigim severek evlendigim insani büyük bi hayal kirikligi yasadim zaten bu bana yetti ve yaparmi yapmazmi diye ihtimalinide düsünmüyrum
Tamda burda yanılıyorsunuz işte kızla konuşmama rağmen en ufak kötü bisey demedim hakaret etmedim zira muhattabım esim dir esim gozumdeki tek suçludur zaten sadece bana asla denk gormedigim bir kızla beni aldatması beni sasirttiÖfkeli değilim.
Size sadakat yemini eden kocanızın yaptıklarını önemsiz görüp kadınlara yağ bidonu gibi yakıştırmalar yapmanız pek de adaletli değil.
Zira en güzel lakabı kocanıza yapıştırmanız gerekir.