Evli kalmaktan sıkıldım.

başka birşey bulamadınız yazacak bunu mu yazdınız?
Eski evliliği bitmiş gitmiş, o zaten kendisiyle barışık. herşeyi küçük emraha bağlamadı.
ama sizin bu tavrınız uslubunuz çok çirkin.
Ben zaten her zaman bız ayrılmadık eskı kocam benı bır kadın ıcın terk ettı dedım.
Eskıden yasayamadıgımın acısı ne varsa sımdı cıkarıyorum ama bu kısıye bence kımse yorum yazmasın ben zaten alınmadım darılmadım, alan aldıgını tepe tepe kullansın umurumdamı sankı

Ben zaten her zaman bız ayrılmadık eskı kocam benı bır kadın ıcın terk ettı dedım.
Eskıden yasayamadıgımın acısı ne varsa sımdı cıkarıyorum ama bu kısıye bence kımse yorum yazmasın ben zaten alınmadım darılmadım, alan aldıgını tepe tepe kullansın umurumdamı sankı
daim olsun cut mutluluğun.
sen zaten hep anlattın konu açtın. saklamadın gizlemedin.:işsiz:
yanlış yeri cımbızlamış :KK53:

hanımlar konu sahıbı evlılıkten bunaldıgını ve sorunlarını anlatıyor
sız tartısmaya gırıyorsunuz ve soyle yaparım boyle yaparım dıyorsunuz

konu bambaska yerlere gıdıyor...
Değil mi ama, sonra mune uyarı verdi, verir tabii.
Konuya odaklanılsın rica ediyorum.

Annemde tamda bu nedenden dolayı 25 yıldan sonra boşandı.. Hemde hiç bir kavga dövüş olmadığı halde. Zaten istemeden evlendim, daha fazla evli kalmak istemiyorum dedi boşandı.. Hiç yargılamadım, olabilir...

Iyi de cute kendi demis butun erkekler salaktir diye
Temizlik yapmiyorum yapmis gibi yapiyorum
Yemek yapmiyorum gece hallediyorum diye :KK66:
Neden kadina saldirdiniz anlamadim ?
CuteMom CuteMom begeniyorsunuz diye her dedigini kabul mu edeceksiniz ?
Evet her erkek salak degil ve ayni entrikalarla eve baglanmiyor
Ayni entrikalarla sadik olmuyor
Eger dedigi dogru olsaydi ilk esi baska biri icin birakip gitmezdi oyle degil mi ?
Bu onun canini acitmak icin degil
Tezinim yanlis oldugunu vurgulamak icin...

Cutemom beğendiğimi de nereden çıkardınız ,
Kendisini hiç , hiç tanımam .
Başka bir şey için eleştirilecekse , bu çok rahat bel altı vurmadan da yapılabilirdi.
Bir şeyi söylemenin bin türlü yolu var.
Kör sağır birbirimizi ağırlıyoruz he , aynen .

Ne kadardır evlisiniz?
Kaç yaşındasınız?
Neden sıkıldınız ❓❔
Aklımda deli sorular :KK58:

Gelmeyin cutemom'cugumun üstüne ya. Öyle temiz kalpli ki.Hangi hatun bir erkekle gecinmesinin sırlarinı anlatır.Millet nazar değecek diye kapalı kutu.Her erkeğe işlemez ama belki birinden bir tüyo alırız.Belki okadar da bilmiyoruz.Kimse de erkeklere acımasın. En safi bile anasını gözü.Ben onu gördüm.
Sen saf hareket edersen seni parmağında oynatıyor.

Sonbahar 35 Sonbahar 35 , 2 yıl süren dava maddi manevi yipratmistir seni .

Vazgeçsen, yeniden , sıfırdan başlasan hayatına , olmaz mi ?

Gerçekten üzüldüm. Mutsuz bir evlilik ve ardından mahkemede mücadele.

Ne kadar adi bir erkekmiş. Bırak Allah'a havale et. Mahkeme ne veriyorsa onu kabul et.

Canm aynen ..çok yoruldum canm çok sıkılıyor. .Bu kadar mücadele etmisken de vazgeçmek ne bilim pişman olmaktan korkuyorum. .düşünmemeye çalışıyorum. .canm sıkılıyor daraliyorm. .

Ona diyecek sözüm yok ki Rabbim konuşur onunla..

Ohhhh
Toplu taşımada buldum valla :ruh:
Yemek yapmıyorsam gece telafısını yapıyorum, temızlık yapmıyorum kadın cagrıyorum, yok yapacaksam adamıda ısın ıcıne dahıl edıyorum bu durumda yapmamak en karlısı diyor bence, 2 cilve bir gülüş.
gezmek tozmak kısmına gelince beraber yapıyoruz , bazen tekte cıkıyorum cocuga bakıyor ece geldıgımde yıne 2 cılve 1 gülüş hoppa olduda bitti maşallah
Oohhhh ne iyiymiş öyle evliliğe can kurban :) :) :)

Back
X