• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evli kız arkadaş buluşması

kızlar mesela avm de buluşucaz eşi farklı mekan biz farklı mekanda oluyoruz. sonra da eşinin olduğu yere gidiyoruz ben sonra kalkıyorum.
yani ne gerek var, aynı yerde oturmasak bile eşiyle gelme olayını anlamadım. ben bir kız arkadaşımla buluşacaksam bile kimseyi takmam peşime, illa eş değil anne- kardeş falan, derim ki ben yalnız gideyim.
sehirdısı planı yaptık ikimiz olalım diye nasıl olduysa iptal oldu. kız kıza gidelim diyen arkadaşlar denedim.

Acaba eşi mi darlıyor sensiz sıkılıyorum beni ailenle bırakıp gitme gidersen çabuk dön ben de olduğunuz yerde olayım biraz takıl sonra yanıma gel diye?

Açıkça kocanın yanında sana anlatamadığım şeyler oluyor şöyle doya doya kız kıza buluşamayacak mıyız yahu de.

Ya da baktın olmuyor kocasının yanında ay bu ay da reglim gecikti ara kanama oldu kadın doğuma randevu bulamıyorum falan diyin :KK70:

Acaba eşi mi darlıyor sensiz sıkılıyorum beni ailenle bırakıp gitme gidersen çabuk dön ben de olduğunuz yerde olayım biraz takıl sonra yanıma gel diye?

Açıkça kocanın yanında sana anlatamadığım şeyler oluyor şöyle doya doya kız kıza buluşamayacak mıyız yahu de.

Ya da baktın olmuyor kocasının yanında ay bu ay da reglim gecikti ara kanama oldu kadın doğuma randevu bulamıyorum falan diyin :KK70:
dedim, şehirdışına plan yapıcaktık eşi ben götüreyim demiş. benim de modum düşmüştü sanırım o konuşmada, şimdi gidemeyeceğiz sanırım.

Baska bir sehre esiyle beraber geldigi icin esini yalniz birakmaya cekiniyor olabilir mi?

Seninle birseyler konusmak istiyorum biraz basbasa takilalim sonra istersen esini cagirirsin deseniz nasil olur?
neden çekinssin ki? yani biz ne yapabiliriz kıza :D kız yılladır burada yaşıyordu evlenince gitti, ayrıca aklı başında bi kızdır

Kendi başına takılamıyor mu eşi ne öyle aynı mekan farklı yer.. Bodyguard gibi ensemizde bir eş olmuyor canım derdim ben😅

neden çekinssin ki? yani biz ne yapabiliriz kıza :KK70: kız yılladır burada yaşıyordu evlenince gitti, ayrıca aklı başında bi kızdır
Kız arkadaşınız kocasını bırakmaya çekiniyor olabilir. Yeni evlilerse adam kv kp ile başbaşa vakit geçirmek istemiyor olabilir. Bilmediği bir şehirde tek başına vakit geçirmek istemiyor olabilir. Ha bana kalsa bunlar mantıklı sebepler değil yani 4 5 saat tek başına kalsa ölmez kocası ama bunları öne sürerek arkadaşınıza baskı yapıyor olabilir.

Bi planımız yoksa benim kocam benim memleketimde beni evde bırakıp sanayiye kuzenimin yanına gidip akşama kadar tavla oynuyor :KK70:

Bi arkadasim vardi benim sehir disindan gelen. Evlenince esiyle gelmeye basladilar tabi. Avm.de bulusacaksak esi yanima kadar getirirdi biz gezerdik o arkamizdan belli bi mesafede yururdu. Sonra ogrendim ki cok kiskancmis. Bi daha bulusmadik🤪
yaa :( ben arkadaşımı seviyorum ama ya benim en zor zamanlarımda yanımda oldu. böyle bi olaydan hır çıkarmak istemediğim için hasssas düşünmeye çalışıyorum.

ya bir de ben tek olunca çocukları gibi geziyorum yanlarında en çok buna üzülüyorum :D ne öyle 3. kişi :D
Yani bence de alacağın cevap eşim kıskanç olacak.. Ama şehre gelmeden bir an önce sor ki iptal olacak planlar için kemdi planını yapsınlar..

Yani bence de alacağın cevap eşim kıskanç olacak.. Ama şehre gelmeden bir an önce sor ki iptal olacak planlar için kemdi planını yapsınlar..
çocukla çok samimi değiliz tep tepmesin diye yanlarında bir şey diyemiyorum..

Seni düşünmeyeni sen niye düşünüyorsun ters de tepsin tepetaklak da olsun😉
çok geniş çevrem vardr ama zor günüm de yanımda olan gerçek dostlarımı kaybetmek istemem, huzursuzluk çıkmasın istedim ama gen gün bu durum canımı sıktı. başka olaylara sinirleniyorum sanıyordum ama asıl sebeb buymuş

ya aynı masa da oturmasak bile aynı mekan da farklı yerlerde oturmuşluğuuz var. kız resmen eşinin oturduğu mekana götürdü beni.
Çok saçma.
Eşi mi tek bırakmak istemiyor acaba?
Var öyle karısını tek başına hiçbir yere göndermeyenler, öyle ise yalnız kalmanız zor.

Yakın arkdasiniza da kiz kıza takılalım diyebilmeniz lazım ayrıca.

Çok saçma.
Eşi mi tek bırakmak istemiyor acaba?
Var öyle karısını tek başına hiçbir yere göndermeyenler, öyle ise yalnız kalmanız zor.

Yakın arkdasiniza da kiz kıza takılalım diyebilmeniz lazım ayrıca.
bu gidişle arkadaşım d aolmayacak :( hayat her yrden yüzüme yalnızlığımı vuruyor...

Back
X