- 2 Ağustos 2017
- 443
- 757
- 103
- Konu Sahibi moonslight
Buluşma sonrası üçünüzün resmini sosyal medyada paylaşıp altına bütün kızlar toplandık yazın 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayyy aklıma üniversitedeki yurttan oda arkadaşım geldi. kız sınıftan biriyle sevgili oldu, haftada 2-3 gün çocukta kalıyordu falan hatta. çocukla da asla bi samimiyetim yoktu merhaba merhaba sadece zaten sınıf 70 kişi. sonradan ne öğrendim, meğer bizim kız bizim oda ve biz dahil her şeyi anlatıyormuş bu çocuğa üstelik özel şeyler de dahil. ne alaka, neden bu detayları biliyor dediğimizde bizim onunla gizlimiz saklımız yok ki falan dedi.böyle kocasının dibinden ayrılmayan birine kız kıza takılalım demem. ozelimi de anlatmam.
bu kadar kocasının kuyruğunda gezen benim özelimi de anlatır kocasına. çünkü onların birbirinden gizlisi saklisi yoktur
üniversiteden tek dostum demem bırakırım görüşmeyi.
ama siz önce bi kız kıza buluşmayı teklif edin ne cevap alacaksınız bakalim![]()
ne var koskoca adam 3 saat yalnız kalsa, bebek mi bu, ölecek mi yani bu koca birkaç saat karısız kaldı diye?Kiz evlenene kadar kocasida bu sehirde miydi? Evlendikten sonra tasindi yazmissiniz? Ilk yorumumdan itibaren kocasindan bahsediyorum. Kocasinin sehri bilmemesi, kocasinin yapacak aktivitesinin olmamasi, kocasinin yalniz kalmamasi. Buradaki özne=koca. kiza birsey yapacaksiniz demiyorum
Eee bunun size ne zararı var?ya aynı masa da oturmasak bile aynı mekan da farklı yerlerde oturmuşluğuuz var. kız resmen eşinin oturduğu mekana götürdü beni.
hahahah Allah sizi de güldürsünBuluşma sonrası üçünüzün resmini sosyal medyada paylaşıp altına bütün kızlar toplandık yazın![]()
ayyy aklıma üniversitedeki yurttan oda arkadaşım geldi. kız sınıftan biriyle sevgili oldu, haftada 2-3 gün çocukta kalıyordu falan hatta. çocukla da asla bi samimiyetim yoktu merhaba merhaba sadece zaten sınıf 70 kişi. sonradan ne öğrendim, meğer bizim kız bizim oda ve biz dahil her şeyi anlatıyormuş bu çocuğa üstelik özel şeyler de dahil. ne alaka, neden bu detayları biliyor dediğimizde bizim onunla gizlimiz saklımız yok ki falan dedi.
şehirdışına başka bir yere gidelim dedim mesela.. bunu dememle "... .bizi götürür beraber gidelim"işte kanıt
gerçekten insan zamanla pişiyor. kocasına sevgilisine bu kadar yapışan insana güvenmiyorum ben. asla ozelimi anlatmam. ozelimi anlatmak için kriterlerim var
ne kadar çirkin bisey yaşamışsın geçmiş olsunçok rahatsız edici sinir bozucu bi durum.
şehirdışına başka bir yere gidelim dedim mesela.. bunu dememle "... .bizi götürür beraber gidelim"
bahsettiği kişi eşi
ne diyeceğimi bilemedim
Kızlar konu çok basit;
yani çok sevdiğim evli arkadaşım var. kendisi benim olduğum ilden farklı bir ilde. yani kırk yılda bir buluşuyoruz ve o buluşmalarda da hep eşiyle geliyor. mesela evlenmeden önce yine buluşacaktık o ara yine getirmişti yanında . yani çocuk iyi biri sorun değil ama aylar öncesinden ayarladığımız bir görüşmeye kendisi gelmesi gerekmez mi?
kız kıza bir şeyler yapmak zorlaşıyor. böyle olunca görüşmek istmiyorum
sizce ne demeliyim?