• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evli kız arkadaş buluşması

böyle kocasının dibinden ayrılmayan birine kız kıza takılalım demem. ozelimi de anlatmam.

bu kadar kocasının kuyruğunda gezen benim özelimi de anlatır kocasına. çünkü onların birbirinden gizlisi saklisi yoktur🥴
üniversiteden tek dostum demem bırakırım görüşmeyi.

ama siz önce bi kız kıza buluşmayı teklif edin ne cevap alacaksınız bakalim🤷‍♀️
ayyy aklıma üniversitedeki yurttan oda arkadaşım geldi. kız sınıftan biriyle sevgili oldu, haftada 2-3 gün çocukta kalıyordu falan hatta. çocukla da asla bi samimiyetim yoktu merhaba merhaba sadece zaten sınıf 70 kişi. sonradan ne öğrendim, meğer bizim kız bizim oda ve biz dahil her şeyi anlatıyormuş bu çocuğa üstelik özel şeyler de dahil. ne alaka, neden bu detayları biliyor dediğimizde bizim onunla gizlimiz saklımız yok ki falan dedi.

Kiz evlenene kadar kocasida bu sehirde miydi? Evlendikten sonra tasindi yazmissiniz? Ilk yorumumdan itibaren kocasindan bahsediyorum. Kocasinin sehri bilmemesi, kocasinin yapacak aktivitesinin olmamasi, kocasinin yalniz kalmamasi. Buradaki özne=koca. kiza birsey yapacaksiniz demiyorum
ne var koskoca adam 3 saat yalnız kalsa, bebek mi bu, ölecek mi yani bu koca birkaç saat karısız kaldı diye?
aşırı aşırı saçma.

Çok evli arkadaşım var,hiç başıma gelmedi.
Dünyanın en saçma şeyi ya. İnsan insana özelini anlatır , dertlesir, aşk hayatindan bahseder. Elinde çekirdek yorum mu yapacak adam? Ailevi meseleni anlatacaksın,dinleyecek mi? Ya da kız kaynanasını gorumcesini çekiştirip rahatlayacak, bilmenne...ne işi car adamın yanınızda?
Bence söyle. Böyle saçmalık olmaz yani. Kocasıyla vedalassin, çıkışta yine alır karısini. Yemeyeceksiniz ya

Gerçekten çok yakın arkadaşım ise,getirme kocanı derim. Gayet net ve basit.

Hadi arkadaşınız getiriyor diyelim,kocası nasıl gelebiliyor? Ne cins adamlar var ya…

Eşinden rahatsız olduğumu söylerdim ya da görüşmezdim.normalde onunda rahat etmemesi lazım rahat konuşamaz eşinin yanında ilginç adam zorla mı gelmek istiyor acaba

Hayır yani adamın da gelmeyi kabul etmesi assdkflgşg

Yorumların genelinde kadının adamı getirdiği yazılmış, ama ben okurken tam tersi düşündüm. Adam kadını getiriyor bence, farklı bir durum anlatabilir miyim bilmiyorum ama hani kadın tek başına çıkıp bir şey yapamıyor gibi. “Ben seni bırakırım, siz ben yokmuşum gibi düşünün, sonra seni alırım. Çok göz önünden kaybolma.” tarzında bir ilişkileri olabilir. Bir nevi eş değil ebeveyn statüsünde. Olmaz demeyin, ne kadar üniversite diplomalı insan var bunu düşünen bilseniz şaşarsınız. “Evli barklı kadın oldun artık bekar arkadaşlarla görüşemezsin” diyen mi dersin, “sen nereye istersen söyle ben götüreyim, görüşecekseniz de benim gözümün önünde görüşün” diyen mi… Benim aklıma maalesef böyle bir ilişki geldi, üzüldüm arkadaşınıza.

ayyy aklıma üniversitedeki yurttan oda arkadaşım geldi. kız sınıftan biriyle sevgili oldu, haftada 2-3 gün çocukta kalıyordu falan hatta. çocukla da asla bi samimiyetim yoktu merhaba merhaba sadece zaten sınıf 70 kişi. sonradan ne öğrendim, meğer bizim kız bizim oda ve biz dahil her şeyi anlatıyormuş bu çocuğa üstelik özel şeyler de dahil. ne alaka, neden bu detayları biliyor dediğimizde bizim onunla gizlimiz saklımız yok ki falan dedi.

işte kanıt 🥴
gerçekten insan zamanla pişiyor. kocasına sevgilisine bu kadar yapışan insana güvenmiyorum ben. asla ozelimi anlatmam. ozelimi anlatmak için kriterlerim var:D

ne kadar çirkin bisey yaşamışsın geçmiş olsun 😕 çok rahatsız edici sinir bozucu bi durum.

işte kanıt 🥴
gerçekten insan zamanla pişiyor. kocasına sevgilisine bu kadar yapışan insana güvenmiyorum ben. asla ozelimi anlatmam. ozelimi anlatmak için kriterlerim var:KK70:

ne kadar çirkin bisey yaşamışsın geçmiş olsun 😕 çok rahatsız edici sinir bozucu bi durum.
şehirdışına başka bir yere gidelim dedim mesela.. bunu dememle "... .bizi götürür beraber gidelim"
bahsettiği kişi eşi
ne diyeceğimi bilemedim

şehirdışına başka bir yere gidelim dedim mesela.. bunu dememle "... .bizi götürür beraber gidelim"
bahsettiği kişi eşi
ne diyeceğimi bilemedim

ben olsam görüşmem bu kişiyle. benim için önemli özel alan.
evliyim arkadaşım bekardı atandı bindim otobüse gittim beraber 3 4 gün kaldık evinin eksik eşyalarını aldık gezdik gayet de güzel olmuştu. kocamın ne işi var yanımızda.

Adam 2-3 saat eşinin anne babasiyla yalniz dursa noluyor yiyorlar mi evde?😬

Ben de eşimi butun bir gun boyunca anne babamin yaninda birakip kendim arkadasimla gezmem ama 2-3 saatligine bir arkadasimla kahve içmeye cikmişligim oluyordu. Biz buluşmalara genelde birlikte giden bir ciftiz ustelik.

Eline kahve verin sen burda güzel güzel ic biz bi alisveris yapip gelecez diyin adama avmde

acıkça söyleyin, başbaşa buluşalım diye

Kızlar konu çok basit;
yani çok sevdiğim evli arkadaşım var. kendisi benim olduğum ilden farklı bir ilde. yani kırk yılda bir buluşuyoruz ve o buluşmalarda da hep eşiyle geliyor. mesela evlenmeden önce yine buluşacaktık o ara yine getirmişti yanında . yani çocuk iyi biri sorun değil ama aylar öncesinden ayarladığımız bir görüşmeye kendisi gelmesi gerekmez mi?
kız kıza bir şeyler yapmak zorlaşıyor. böyle olunca görüşmek istmiyorum
sizce ne demeliyim?

hiç görüşmezdim. o ne öyle ördek ailesi gibi. buluşunca kadını kaçıracan mı yani niye peşine takılıyor ki ne biçim kocaymış o? kısır günlerine de gidiyor mu acaba karısıyla birlikte?

- Ahmet bırak o böreği kalk ayol, kız Naciye sen de kalk göbek atalım sabahlar olmasın!

Bence de direkt söyleyebilirsiniz. Baş başa vakit geçirelim diye . Ben evli veya sevgilisiyle yaşayan arkadaşlarımın şehir dışında yanlarına gittiğimde diyelim sabah berabersek akşam illa yalnız çıkıyoruz . Aynı evde bile ayrı oturduğumuz oluyor gün içinde, çok normal yani . Bu eşini sevmediğim anlamına gelmez ki .

Back
X