Evli Kizlarrr ???

Senden cahil olmuyum sana yetişemem
Yazılanları kabul edip susmak ya da biraz akıl almak yerine millete laf yetıstırmenizden belli zaten ne kadar ne olduğunuz, ya da olmadığınız. Resmen bu milletin bu ulkenın neden bu halde olduğunun bireye indirgenmiş özetisiniz. Neyse

Siz bu geleneksel yapıdan rahatsız değilsiniz aslında, size dokunan tarafları zorunuza gidiyor. Kaynınız evlenecek, siz azad edileceksiniz, kayın ailenizin yanına kaynınız ve eşi yerleşecek. Siz de şikayet ettiğiniz yere misafirliğe gidip yeni gelinin çayını çorbasını içeceksiniz koltuğa kurulup.

Konu sahibine üzüldüm açikcasi, herkezi Kendin gibi Görme! Oluçak Eltin Kabul etmese ozaman illah Kabul mu etiriçeksin?
Onun Ailesi buna Karşi gelirse..Ozaman senin bile Söz hakkin olmiçak.
Ben Bu Adetleri bilirim. Öyle Ortamlari gördüm.

Heye, belki gelin kabul etmeyecek, ailesi şart koşacak ev kurulmadan düğün yok diye? Kaynı da müstakbel eşini kırmayacak belki? Kaynı belki çok sevecek müstakbel eşini, onunla evlenmek için her şartı kabul edecek?

Bide üstüne Son Kayni olduğunu Düşün..
Kaldi ozaman hep olduğu yerde, ki kayinlarinin Sayisi 1 den fazla ise ozaman Kismet.

Nekadar güzel yazmışsınız buraya yazdıktan sonra evet bende düşündüm hatta eltilerime karşı bile dile getirdim artik ev üstüne ev olmaz bence gelende beraber olmasin vijdanı olan gelir bakar ihtiyaç olduğunda anneme bile aynı seyi söyledim noluyor sana böyle dedi ben zaten böyle düşünüyorun insan içine girmeden bilemiyor sende gelinlerini ayır yapıştirmıssiniz kendinize hosunuza gitmeyen bisey olsa söyleniyosunuz eşimi ikna etmem zaman alacak insallah oda anlar ilerlereyen zamanlarda

Neyse konuyu kapatalim iyi kötü yorum yazan herkese teşekkürler simdi burada binbir türlü sacma kendinece yorum olacak ama su bi kaç günde yaşadığım seylerden sonra ve buradaki cevaplardan sonra kendi hayatimi sorguladim ve düşündüm vijdan bende fazlasıyla var kimsenin benim yaşadığımı da yaşamasını istemem ama bunlar düzeni böyle kurmuş eltim yemekleri ayirmasaydi assagiya inip yemekte yicektik bir olalım o dahada zorluycakti hayatimizi o biyerlerden başladı bende devamini getircem allahın izniyle ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…