- 21 Eylül 2021
- 3.631
- 10.589
- 158
- 30
Bence de daha ufak Herkesin soylediklerinde haklilik payinin olduğunu kabul etmemek icin 22 dedi Ki ben bu anlattiklarimi 18 imden 25 e uzanan bi surecte yasadim. Yani kendini ve kararlarını ezdirmemek yaşla alakali bir sey de degilHelal olsun size. İsteyince nasıl yapılıyor bakın görüyorsunuz.
22 yaşında olduğuna da inanmıyorum. Daha ufak bence.
Cogu kaynana oyle ki benimkide oyle ama ayni evde oturdugunuz icin hani allah yerdimcin olsun peki niye ayri eve cikmiyosunuzBen yeni 3 aydır evliyim kaynım evlenene kadar kayananm ve kayjn pederimle beraber yaşıycaz ama kaynanam bana cok değişik geliyor çok konuşuyor kendi kendine bi iş yaparken , sürekli bi herkesin üstünde elinin olma çabası , çok fazla meraklı bazen karşısında oturunca saatlerce izliyor ve ben rahatsiz oluyorum öksürsem yani bir dersin iki dedin anlarim sanki hastalıklıymısım gibi acaba sen niye öksürüyosun neyin hadi öyle olsun Allahtan gelene boynumuz kıldan ince yani çok saçma sotular soruyor bilmiyorum napıcagimi kendime ait bi düzenn evim olsun istiyorumyada daha yeniyim
Allah aşkına siz neredesiniz nerede hala böyle şeyler var yaYeni gelin gelince diğeri ayrılıyor
Senin kocan böyle sevişebiliyor mu?Ordan yana sıkıntı yok sen düşünme onları
En saf duygularımızla oynandı diyorsun yine ?yine troll soru yine herkes cevaplamış. kanmayın şu tiplere arkadaşlarım.
bence öyle. yoksa soru sahibinin cevaplarına bakılırsa ya 18 yaşında ya da kafa yanmış yani.En saf duygularımızla oynandı diyorsun yine ?
18 yasinda olmasindan yana oyumu kullaniyorum. Bence kesinlikle konu sahte degil Bazi mesajlari ozguvensizliginden yasadgi hayattan utancindan kaynakli dik başlı bir sekilde, ama bazilari gercekten cejtigi acıyı ifade ediyordu bence. Cok üzücü.bence öyle. yoksa soru sahibinin cevaplarına bakılırsa ya 18 yaşında ya da kafa yanmış yani.
Bunu istemekte biraz geç kalmış gibisiniz ama bence işler cirkinlesmeden ev bulup ayrılınBen yeni 3 aydır evliyim kaynım evlenene kadar kayananm ve kayjn pederimle beraber yaşıycaz ama kaynanam bana cok değişik geliyor çok konuşuyor kendi kendine bi iş yaparken , sürekli bi herkesin üstünde elinin olma çabası , çok fazla meraklı bazen karşısında oturunca saatlerce izliyor ve ben rahatsiz oluyorum öksürsem yani bir dersin iki dedin anlarim sanki hastalıklıymısım gibi acaba sen niye öksürüyosun neyin hadi öyle olsun Allahtan gelene boynumuz kıldan ince yani çok saçma sotular soruyor bilmiyorum napıcagimi kendime ait bi düzenn evim olsun istiyorumyada daha yeniyim
18 bile olmayabilir18 yasinda olmasindan yana oyumu kullaniyorum. Bence kesinlikle konu sahte degil Bazi mesajlari ozguvensizliginden yasadgi hayattan utancindan kaynakli dik başlı bir sekilde, ama bazilari gercekten cejtigi acıyı ifade ediyordu bence. Cok üzücü.
bence öyle. yoksa soru sahibinin cevaplarına bakılırsa ya 18 yaşında ya da kafa yanmış yani.
Zaten bu kadar saçma şeylerle yaşayan birisi 22 yaşında evlenmese , evde kaldın derlerdi. Ben reşit olduğunu bile sanmıyorum.bence öyle. yoksa soru sahibinin cevaplarına bakılırsa ya 18 yaşında ya da kafa yanmış yani.
E cahil değil misiniz?Ne acayip insanlarsınız dalga geçiyorsjnuz sanki siz hepiniz hayitinizda cok iyi yerlerdesjniz nazik ve güzelce yazsanız düsüncelerinizi salak veya cahilmisiz gibi yorumlar
aynen ben de ona takıldımSizin orda yasamaniz ve kayinin evlenmesinin arasindaki bag ne?
saka mı buYeni gelin gelince diğeri ayrılıyor
Öksürünce Allahtan gelene boynumuz kıldan ince mi diyor:SBen yeni 3 aydır evliyim kaynım evlenene kadar kayananm ve kayjn pederimle beraber yaşıycaz ama kaynanam bana cok değişik geliyor çok konuşuyor kendi kendine bi iş yaparken , sürekli bi herkesin üstünde elinin olma çabası , çok fazla meraklı bazen karşısında oturunca saatlerce izliyor ve ben rahatsiz oluyorum öksürsem yani bir dersin iki dedin anlarim sanki hastalıklıymısım gibi acaba sen niye öksürüyosun neyin hadi öyle olsun Allahtan gelene boynumuz kıldan ince yani çok saçma sotular soruyor bilmiyorum napıcagimi kendime ait bi düzenn evim olsun istiyorumyada daha yeniyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?