Demeee öyle yaa kalpten giderimm o sartla kabul ettim bende çıkarımmm çünkü o sekilde kabul ettim benyeni gelin gelene kadar oturacaksınız da yeni gelin akıllı çıkıp ben beraber oturmam ayrı ev isterim derse de ona ev açarlarsa siz ne olacaksınız önür boyu kv kp ile hayat ne güzel
Bu şartlarda evlenmeyi neden kabul ettiniz?Yeni gelin gelince diğeri ayrılıyor
Ben yeni 3 aydır evliyim kaynım evlenene kadar kayananm ve kayjn pederimle beraber yaşıycaz ama kaynanam bana cok değişik geliyor çok konuşuyor kendi kendine bi iş yaparken , sürekli bi herkesin üstünde elinin olma çabası , çok fazla meraklı bazen karşısında oturunca saatlerce izliyor ve ben rahatsiz oluyorum öksürsem yani bir dersin iki dedin anlarim sanki hastalıklıymısım gibi acaba sen niye öksürüyosun neyin hadi öyle olsun Allahtan gelene boynumuz kıldan ince yani çok saçma sotular soruyor bilmiyorum napıcagimi kendime ait bi düzenn evim olsun istiyorumyada daha yeniyim
Çok cins bu kaynana milleti ya napsan yaranamazsın bunlaraNe olursa olsun aynı evde oturmak çok çok çok zor imkan varsa çıkmaya çalışın ben çok zor kilo alan biriyim kendimi bildim bileli 50 ile 52 kiloyum gurbete gelin geldim ve alışmam çok zor oldu yemekler vs ve kilom 48 kadar düştü kadın bana sen de hastalık var derdibaş dönmeleri yaşardım senin seker hastalığın var yorulurdum uzanirdim sen saramisin derdi evi ayrıldık ohhhh şükür dedimm yani derler ne yaparsan yap herşeyi derler ya kör sağır olacaksın umursamicaksin yada kaçacaksın ayrı eve
Şimdiki aklım olsaydı asla aynı evin içinde kalmazdim beraber .(ayrıyız şu an ). kapaliysaniz ayrı bir eziyet . Ortak banyo tuvalet Rahatlık yok bı kere stres çok .. herşeyi senden beklerler çünkü gelinsin !! Öyle bir algı oluyor. Sen yapmazsan kaynanan yapsa batıyor diğerlerinin gözüne . Aman çok saçma şeyler . İmkanın varsa şimdiden ayir evini . Ne kadar uzak o kadar iyiYa benim annem babamda var diyerek belli süre otururuz dedim ama işin içine girince farklı oluyormuş fazlasıyla iyi niyetli düsüncemden onayladim
Aşırı iyi niyet.............................Ya benim annem babamda var diyerek belli süre otururuz dedim ama işin içine girince farklı oluyormuş fazlasıyla iyi niyetli düsüncemden onayladim
Demeee öyle yaa kalpten giderimm o sartla kabul ettim bende çıkarımmm çünkü o sekilde kabul ettim ben
Suan da imkanım yok belli bi birikim lazım ve eşim ailesine düşkünŞimdiki aklım olsaydı asla aynı evin içinde kalmazdim beraber .(ayrıyız şu an ). kapaliysaniz ayrı bir eziyet . Ortak banyo tuvalet Rahatlık yok bı kere stres çok .. herşeyi senden beklerler çünkü gelinsin !! Öyle bir algı oluyor. Sen yapmazsan kaynanan yapsa batıyor diğerlerinin gözüne . Aman çok saçma şeyler . İmkanın varsa şimdiden ayir evini . Ne kadar uzak o kadar iyi
Sizde cins olan kaynana degil, kendine duzen kuramayan koca.Çok cins bu kaynana milleti ya napsan yaranamazsın bunlara
Çünkü bu tabloda eksik olan tek şey bebek.Ay yapmayın Allah aşkına bir de bu kalabalıkta bebek yapmaya çalışıyorsunuz. Dur bismillah az evliliğin düzenin otursun.
Kaynın kaç yaşında 5 filan olmasın da.
Peki yeni gelen gelin ne olacak?Demeee öyle yaa kalpten giderimm o sartla kabul ettim bende çıkarımmm çünkü o sekilde kabul ettim ben
valla sen kabul etmişsin gelecek olanın kabul edip etmeyeceği belli değil. hepimizin annesi babası var ama sizin gibi düşünüpte aynı eve çıkmadık inşallah kocanız siz eve çıkmak istediğinizde sizin yanınızda bir adam olur. yoksa elti gelsin ben gideyim diye bekle durDemeee öyle yaa kalpten giderimm o sartla kabul ettim bende çıkarımmm çünkü o sekilde kabul ettim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?