Evli Kizlarrr ???

Ne olursa olsun aynı evde oturmak çok çok çok zor imkan varsa çıkmaya çalışın ben çok zor kilo alan biriyim kendimi bildim bileli 50 ile 52 kiloyum gurbete gelin geldim ve alışmam çok zor oldu yemekler vs ve kilom 48 kadar düştü kadın bana sen de hastalık var derdi baş dönmeleri yaşardım senin seker hastalığın var yorulurdum uzanirdim sen saramisin derdi evi ayrıldık ohhhh şükür dedimm yani derler ne yaparsan yap herşeyi derler ya kör sağır olacaksın umursamicaksin yada kaçacaksın ayrı eve

yeni gelin gelene kadar oturacaksınız da yeni gelin akıllı çıkıp ben beraber oturmam ayrı ev isterim derse de ona ev açarlarsa siz ne olacaksınız önür boyu kv kp ile hayat ne güzel
Demeee öyle yaa kalpten giderimm o sartla kabul ettim bende çıkarımmm çünkü o sekilde kabul ettim ben

Kendinize ait düzen istiyorsanız kayınvalidenin evinde işiniz ne?

Çok cins bu kaynana milleti ya napsan yaranamazsın bunlara

Ya benim annem babamda var diyerek belli süre otururuz dedim ama işin içine girince farklı oluyormuş fazlasıyla iyi niyetli düsüncemden onayladim
Şimdiki aklım olsaydı asla aynı evin içinde kalmazdim beraber .(ayrıyız şu an ). kapaliysaniz ayrı bir eziyet . Ortak banyo tuvalet Rahatlık yok bı kere stres çok .. herşeyi senden beklerler çünkü gelinsin !! Öyle bir algı oluyor. Sen yapmazsan kaynanan yapsa batıyor diğerlerinin gözüne . Aman çok saçma şeyler . İmkanın varsa şimdiden ayir evini . Ne kadar uzak o kadar iyi

Ya benim annem babamda var diyerek belli süre otururuz dedim ama işin içine girince farklı oluyormuş fazlasıyla iyi niyetli düsüncemden onayladim
Aşırı iyi niyet.............................
Kendi anne babanızı bırakıp adamın anne babasıyla yaşamaya başlıyorsunuz.
Eşiniz için değişen tek şey artık çift kişilik yatakta yatıyor. Onun dışında o evin oğlu, aynı ortam aynı insanlar, adamın hayatında değişen tek yatak odası.
Peki sizin?
Hiçbir eşitlik yok.
Şu devirde kira ile de olsa ayrı ev açmayan adam evlenmeyecek! İnançlıysanız gidin bakın dinen de böyle, sizi birlikte yaşamaya zorlayamaz mesela.

Hayır valide ve peder de birlikte, bakıma muhtaç olan yalnız olan biri de yok. Ne sebep. Görenek mi?
Kaynınızın evliliği için dua edin o halde bir an evvel evlensin de eltiniz gelsin o eve yazık...

Kayninizla evlenecek kız belki daha aklı başında davranır da kabul etmez, o zaman beraber yaşamaya devam mı?

Hangi devirde yaşıyoruz artık eş annesi babası, kardeşi aynı evde yaşamayı kabul ediyorsunuz? Yani bunun adı evlilik değil bence.

Kayınpedere yapacak birşeyiniz yok. Evlerine gidip yaşayan siz, onlara ayak uyduracaksınız.

Demeee öyle yaa kalpten giderimm o sartla kabul ettim bende çıkarımmm çünkü o sekilde kabul ettim ben

Enteresan bir kafa yapisi. Ben harcanmiyim de baska kadin harcansa problem yok. Hic akliniza gelmiyor mi kendinize ait bir yasam alani hakkiniz oldugu. Diger gelin neden evet desin bu duruma

Sonra söyleyince kötü ben oluyorum
Koca kaçıyor arkadaşlar bilmiyor musunuz siz?
Sizinki kaçmadı mı?
Evlenene kadar her şeye tamam denir ne kadar saçma olursa olsun
Evlenince kafesledim zaten diye sorun çıkarılmaya ufaktan başlanır
Öyle öyle hakkınızı söke söke alırsınız

Suan da imkanım yok belli bi birikim lazım ve eşim ailesine düşkün anca kardesi 2 seneye kadar evlenirse çıkarım

Çok cins bu kaynana milleti ya napsan yaranamazsın bunlara
Sizde cins olan kaynana degil, kendine duzen kuramayan koca.

Geleneğe karşı çıkıp kendi evimizde oturacagiz diyemeyen koca.

Mutsuz olacaksiniz ve sebebi kaynananız degil.

Hiç mi okumadiniz burayi ya?

Elimi ayagimi titretiyor boyle konular.

Peki yeni gelen gelin ne olacak?
İstemsizce ona üzülüyorum şuan.
Dilerim kabul etmez birlikte yaşamayı.
Amin.
İnşallah etmez.
Siz de çıkın tabi o ayrı ama bir başkasına bunu yaşaması için çanak tutmayın bari.

valla sen kabul etmişsin gelecek olanın kabul edip etmeyeceği belli değil. hepimizin annesi babası var ama sizin gibi düşünüpte aynı eve çıkmadık inşallah kocanız siz eve çıkmak istediğinizde sizin yanınızda bir adam olur. yoksa elti gelsin ben gideyim diye bekle dur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…