- 13 Ocak 2020
- 46.561
- En iyi cevaplar
- 2
- 181.228
- 598
- 34
Nişanlı mı?21 askerden sonra hemen evlendiriyorlar kaynanamlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nişanlı mı?21 askerden sonra hemen evlendiriyorlar kaynanamlar
Katlanmaktqn başka çaren yok canım . Hele ailesine düşkün ise çıkman biraz zor gibime geliyor . Kaynın da 2seneye kadar evlenicegi garanti mi ? Sevgilisi falan varsa hemen isteyinSuan da imkanım yok belli bi birikim lazım ve eşim ailesine düşkünanca kardesi 2 seneye kadar evlenirse çıkarım
Bebek yapıp yapmamak bize kalmış bisey dalga geçer gibi konuşmanızÇünkü bu tabloda eksik plan tek şey bebek.
Eve 5 kisi az gelmiş.
Bebek çabası mı var bir de ayAy yapmayın Allah aşkına bir de bu kalabalıkta bebek yapmaya çalışıyorsunuz. Dur bismillah az evliliğin düzenin otursun.
Nişanlı olmasına gerek var mı? Askerden dönünce annesi bulacak bir helal süt emmiş kız konu sahibini bulduğu gibi, evlendirecek küçük oğlunu da.Nişanlı mı?
Cidden yapmayı düşünüyor musun dalga geçmeden soruyorum benBebek yapıp yapmamak bize kalmış bisey dalga geçer gibi konuşmanızsormaya pişman ediyor bazılarınız
Konunuzdaki her şey size kalmiş. Burada gelip yardim istiyorsaniz olacak olabilecek her seyi yazmakta da özgürüz.Bebek yapıp yapmamak bize kalmış bisey dalga geçer gibi konuşmanızsormaya pişman ediyor bazılarınız
Yapın tabi yapın, hamileliğinizi, lohusalıgınızı kayınpeder ve kayninizla aynı evde geçirin.Bebek yapıp yapmamak bize kalmış bisey dalga geçer gibi konuşmanızsormaya pişman ediyor bazılarınız
Suan da imkanım yok belli bi birikim lazım ve eşim ailesine düşkünanca kardesi 2 seneye kadar evlenirse çıkarım
Bunu konu sahibi desin diye bekliyom şu an.Nişanlı olmasına gerek var mı? Askerden dönünce annesi bulacak bir helal süt emmiş kız konu sahibini bulduğu gibi, evlendirecek küçük oğlunu da.
Çevrende duymadın mı aynı evde olunca ne sorunlar oluyor.Sizde boşanmakta yok diye biliyorum. Bence şuan çok iyi korun ve kendı evıne cıkan kadar cocuk yapma.İnsan içine girmeden bilemiyor gerçektende öyle ve bizim doğu bölgesinde anne babaya yapısık yasanıyor resmen daha öncesinde annem babam var diye onları da düsünerekten kabul ettim ben ama anladım ki yuva üstüne yuva olmuyor çok zor![]()
siz bence alışın o evde yaşamaya nedense bana çok uzak geldi sizin ayrı eve çıkmanız bu arada yaşınız kaçSuan da imkanım yok belli bi birikim lazım ve eşim ailesine düşkünanca kardesi 2 seneye kadar evlenirse çıkarım
kaç kaçabiliyorsan dünyanın en iyi insanları bile olsa bir dakika durma. olmuyor olmuyoorBen yeni 3 aydır evliyim kaynım evlenene kadar kayananm ve kayjn pederimle beraber yaşıycaz ama kaynanam bana cok değişik geliyor çok konuşuyor kendi kendine bi iş yaparken , sürekli bi herkesin üstünde elinin olma çabası , çok fazla meraklı bazen karşısında oturunca saatlerce izliyor ve ben rahatsiz oluyorum öksürsem yani bir dersin iki dedin anlarim sanki hastalıklıymısım gibi acaba sen niye öksürüyosun neyin hadi öyle olsun Allahtan gelene boynumuz kıldan ince yani çok saçma sotular soruyor bilmiyorum napıcagimi kendime ait bi düzenn evim olsun istiyorumyada daha yeniyim
Hayat planlama mı? O da ne? Plan falan yok bodoslama yaşıyorlar.Gülüm yasin kac? Böyle hayat planlama mi olur? Simdi cocuk yapsan o daha bi bahane daha olur cikartmamak icin. Ya kötü yorumda yapmak istemiyorum ama keske evlenmeden önce bir juraya göz atsaydin ya
Ben de aileme düşkünüm ama aynı evde yaşamıyorum.Suan da imkanım yok belli bi birikim lazım ve eşim ailesine düşkünanca kardesi 2 seneye kadar evlenirse çıkarım
O KIZA DA YAZIK DEĞİL Mİ . BU SEFER DE O KALAACAKMIŞ EŞİNİN AİLESİ İLE. HELE BİRDE ONDAN SONRA GELİN OLMAAYCAKSA ARTIK KÜÇÜK GELİNLE YŞAYACAKALR HER HLDE . ÇOK SAÇMANişanlı olmasına gerek var mı? Askerden dönünce annesi bulacak bir helal süt emmiş kız konu sahibini bulduğu gibi, evlendirecek küçük oğlunu da.