• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli Kizlarrr ???

Suan da imkanım yok belli bi birikim lazım ve eşim ailesine düşkün 😔 anca kardesi 2 seneye kadar evlenirse çıkarım
Katlanmaktqn başka çaren yok canım . Hele ailesine düşkün ise çıkman biraz zor gibime geliyor . Kaynın da 2seneye kadar evlenicegi garanti mi ? Sevgilisi falan varsa hemen isteyin🤣🤣

Bebek yapıp yapmamak bize kalmış bisey dalga geçer gibi konuşmanız 🤷🤷🤷 sormaya pişman ediyor bazılarınız
Konunuzdaki her şey size kalmiş. Burada gelip yardim istiyorsaniz olacak olabilecek her seyi yazmakta da özgürüz.

Bebek yapin tabii. Kaynananizin evine bebek getirin. Her seye konuşan kadin sütün mü yok, memen mi küçük, bu çocuk aç diye diye yesin lohusalığınızı.

Bebek yapıp yapmamak bize kalmış bisey dalga geçer gibi konuşmanız 🤷🤷🤷 sormaya pişman ediyor bazılarınız
Yapın tabi yapın, hamileliğinizi, lohusalıgınızı kayınpeder ve kayninizla aynı evde geçirin.
Onlara hizmet edin bol bol bu süreçte.
Çocuğunuzla kayinvalideniz izin verdikçe sever ilgilenirsiniz artık.

Bize ne haklısınız.

Suan da imkanım yok belli bi birikim lazım ve eşim ailesine düşkün 😔 anca kardesi 2 seneye kadar evlenirse çıkarım

Gülüm yasin kac? Böyle hayat planlama mi olur? Simdi cocuk yapsan o daha bi bahane daha olur cikartmamak icin. Ya kötü yorumda yapmak istemiyorum ama keske evlenmeden önce bir juraya göz atsaydin ya

bizim komşu aynı evde değil ama aynı apartmandaydı kv ile kahvaltı yemek akşam çay hep gelinde yatmaya eve giderlerdi birde bekar görümce 2 tane de kaynı vardı. oğlanlar evlendi hepsi başka yerlerden ev tuttu kaldı en büyük gelin yanında en son o da dayanamadı kavga kıyamet taşındı apartmandan yani yeni gelen aynı eve gelmeyebiliyor

İnsan içine girmeden bilemiyor gerçektende öyle ve bizim doğu bölgesinde anne babaya yapısık yasanıyor resmen daha öncesinde annem babam var diye onları da düsünerekten kabul ettim ben ama anladım ki yuva üstüne yuva olmuyor çok zor 🤷
Çevrende duymadın mı aynı evde olunca ne sorunlar oluyor.Sizde boşanmakta yok diye biliyorum. Bence şuan çok iyi korun ve kendı evıne cıkan kadar cocuk yapma.

Ben yeni 3 aydır evliyim kaynım evlenene kadar kayananm ve kayjn pederimle beraber yaşıycaz ama kaynanam bana cok değişik geliyor çok konuşuyor kendi kendine bi iş yaparken , sürekli bi herkesin üstünde elinin olma çabası , çok fazla meraklı bazen karşısında oturunca saatlerce izliyor ve ben rahatsiz oluyorum öksürsem yani bir dersin iki dedin anlarim sanki hastalıklıymısım gibi acaba sen niye öksürüyosun neyin hadi öyle olsun Allahtan gelene boynumuz kıldan ince yani çok saçma sotular soruyor bilmiyorum napıcagimi kendime ait bi düzenn evim olsun istiyorum 😔🤷 yada daha yeniyim
kaç kaçabiliyorsan dünyanın en iyi insanları bile olsa bir dakika durma. olmuyor olmuyoor

Gülüm yasin kac? Böyle hayat planlama mi olur? Simdi cocuk yapsan o daha bi bahane daha olur cikartmamak icin. Ya kötü yorumda yapmak istemiyorum ama keske evlenmeden önce bir juraya göz atsaydin ya
Hayat planlama mı? O da ne? Plan falan yok bodoslama yaşıyorlar.

Ben de aileme düşkünüm ama aynı evde yaşamıyorum.
Sanki ayrı evde yaşayanlar anne babadan kaçmış da evlenmiş gibi, ne o öyle.
Siz de düşkün müsünüz onun anne babasına? Yooo.. E ama siz de her sabah yüzlerini görüyorsunuz değil mi?
Beni buna maruz bırakan adamı sevemezdim ben,soğurdum.

Bakın hariçten gazel okuyorum belki.
Ben yazdığınız kadarını bilirim.
Eğitim durumunuz, aile dinamikleriniz, eş ailenizin görgüsü.
Eşinizle ilişkiniz.
Maddiyatınız, manevi değerleriniz,yaşadığınız şehir.......
Hiçbirini bilmediğim için sizin durumunuzu tam olarak anlayamayabilirim, eyvallah derim.
Ama şu zamanda iyi kötü bir ev açıp evlenemiyorsan, eşini ailenin yanına alıyor, ona cehennem yaşatıyorsan adam değilsindir. Bunda netim. Bu fikre varmak için çok şey bilmem gerekmiyor.
Eşinizi yola getirin, yoksa yıpranırsınız.
Selametle!

Son düzenleme:
Nişanlı olmasına gerek var mı? Askerden dönünce annesi bulacak bir helal süt emmiş kız konu sahibini bulduğu gibi, evlendirecek küçük oğlunu da.
O KIZA DA YAZIK DEĞİL Mİ . BU SEFER DE O KALAACAKMIŞ EŞİNİN AİLESİ İLE. HELE BİRDE ONDAN SONRA GELİN OLMAAYCAKSA ARTIK KÜÇÜK GELİNLE YŞAYACAKALR HER HLDE . ÇOK SAÇMA

Back
X