- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.182
- 898
Yok hepsi cins değil kaynana gömmeye bayılıyorsunuz her konuda kaynana düşmanları.Çok cins bu kaynana milleti ya napsan yaranamazsın bunlara
Şu bdv konuları yüzünden cidden ilerde fena kaynana olucam

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok hepsi cins değil kaynana gömmeye bayılıyorsunuz her konuda kaynana düşmanları.Çok cins bu kaynana milleti ya napsan yaranamazsın bunlara
Yok okadarda degil o konuda mutlu oluyor öyle de biri değil o konu olamaz bile izin vermem bu kimseyi ilgilendirmez o benim eşim ben onun eşıyım istersek 3 kete banyo ederiz bu kimseyi ilgilendirmez bunu konuşan da insan degildirAyyy her dusa girdiğinde gözünün icine bakarlar kesin Ikiniz arka arkaya girdiyseniz hele.
Bunun adı aileye düşkünlük değil yalnız.Sarsın sevsiin babaannesi sonuçta ama onlar ayrilacagimizi biliyor kendileride dile getiriyor kaynımda annesinden kopmaz fazlasıyla düşkün bu o ve eşinin problemi herkes kendinden sorumlu ben tamamen kalacağımı bilsem zaten asla kabul etmezdim ki bi iğnemi bile cikarmadım ayrilinca evime sericem
Sarsın sevsiin babaannesi sonuçta ama onlar ayrilacagimizi biliyor kendileride dile getiriyor kaynımda annesinden kopmaz fazlasıyla düşkün bu o ve eşinin problemi herkes kendinden sorumlu ben tamamen kalacağımı bilsem zaten asla kabul etmezdim ki bi iğnemi bile cikarmadım ayrilinca evime sericem
Hiç evlenemezse peki? Kader kısmet bu işler neticede.Kabul etmeyecek biriyle evlenmez merak etme sen
kaç kere yaşınızı sorduk bir tanesine bile cevap vermediniz belli ki yaşınız küçük eminim size cevap yazanların çoğu sizden büyük ve tecrübesi var hayatla ilgili tamam evlenmişsiniz allah mesut etsin ama çocuk için bekleyin. ayrıca kaynım annesine çok düşkün demişsiniz de valla birini bulut da ona düşerse anne falan gözü görmeyebilirDoğruyu söylüyorsunuz biliyorum ama aşşağılıyarak veya kücümseyerek söylendiği icin tepkim bu şekilde istediginizi düşünebilirsiniz
Bu çark böylemi dönüyor sizde,gelin gelecek köleolacak o evde demi...Hem durum hemde kendi ailemde var onlarda anne baba diye düşünerek
Konuştukça batiyorsunuz ya. O konuda mutlu oluyor ne demek ?Yok okadarda degil o konuda mutlu oluyor öyle de biri değil o konu olamaz bile izin vermem bu kimseyi ilgilendirmez o benim eşim ben onun eşıyım istersek 3 kete banyo ederiz bu kimseyi ilgilendirmez bunu konuşan da insan degildir
22kaç kere yaşınızı sorduk bir tanesine bile cevap vermediniz belli ki yaşınız küçük eminim size cevap yazanların çoğu sizden büyük ve tecrübesi var hayatla ilgili tamam evlenmişsiniz allah mesut etsin ama çocuk için bekleyin. ayrıca kaynım annesine çok düşkün demişsiniz de valla birini bulut da ona düşerse anne falan gözü görmeyebilir
Bunun bi de banyosu varMaksimum 3 dakika yorgan altında sessiz ve ışık kapalı şekilde.
Sanki ben kaynanayim.gelini köle ediyorum sakin olunBu çark böylemi dönüyor sizde,gelin gelecek köleolacak o evde demi...
22Yaşın kaç senin kesin 20'li yaşlarda filansındır..
Bütün apartmani inletecek çığlıklardan bahsetmiyorum. Ben konuşarak seviyorum bir de. Konusmadan, sessiz sessiz çok zor bence.Birde bu sesler insanın elinde olmuyor ki. İstemsizce çıkıyor
Evet size kalmış da mesela evlenmeden önce birlikte oturmak ile ilgili konu açsanız size aklını başına al derdik. Şimdi bu şartlarda bebek için de aklınızı başınıza alın diyoruz, niyetim çünkü sizi düşünüyoruz.Bebek yapıp yapmamak bize kalmış bisey dalga geçer gibi konuşmanızsormaya pişman ediyor bazılarınız
Hangi akla evlendin sen çocuğum..
Onlar için o ben ilerde oğlum olursa direk ayircam çünkü bunu yaşadım ve gördüm bende bilincindeyim çoğu seyin ama oldu bikere