• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli Kizlarrr ???

Çok cins bu kaynana milleti ya napsan yaranamazsın bunlara
Yok hepsi cins değil kaynana gömmeye bayılıyorsunuz her konuda kaynana düşmanları.
Şu bdv konuları yüzünden cidden ilerde fena kaynana olucam😒

Ayyy her dusa girdiğinde gözünün icine bakarlar kesin Ikiniz arka arkaya girdiyseniz hele.
Yok okadarda degil o konuda mutlu oluyor öyle de biri değil o konu olamaz bile izin vermem bu kimseyi ilgilendirmez o benim eşim ben onun eşıyım istersek 3 kete banyo ederiz bu kimseyi ilgilendirmez bunu konuşan da insan degildir

Sarsın sevsiin babaannesi sonuçta ama onlar ayrilacagimizi biliyor kendileride dile getiriyor kaynımda annesinden kopmaz fazlasıyla düşkün bu o ve eşinin problemi herkes kendinden sorumlu ben tamamen kalacağımı bilsem zaten asla kabul etmezdim ki bi iğnemi bile cikarmadım ayrilinca evime sericem
Bunun adı aileye düşkünlük değil yalnız.

Sarsın sevsiin babaannesi sonuçta ama onlar ayrilacagimizi biliyor kendileride dile getiriyor kaynımda annesinden kopmaz fazlasıyla düşkün bu o ve eşinin problemi herkes kendinden sorumlu ben tamamen kalacağımı bilsem zaten asla kabul etmezdim ki bi iğnemi bile cikarmadım ayrilinca evime sericem

Herkes kendinden sorumluysa niye yeni geline bel bağlıyorsunuz?
Umarım o da aynı şekilde "herkes kendinden sorumlu" der de birlikte yaşamayı kabul etmez, kendini kurtarır.

Lafa gelince "bizim buralarda böyle, bilmeden konuşuyorsunuz" diyorsunuz ama çatır çatır da şart koşmuşsunuz "yeni kurban gelince ben giderim" diye.
Değiştirilmesi teklif dahi edilemez bir kural değilmiş demek birlikte oturmak.
Ee o zaman yeni gelin niye kabul etsin?
Az mantık.

Son düzenleme:
Doğruyu söylüyorsunuz biliyorum ama aşşağılıyarak veya kücümseyerek söylendiği icin tepkim bu şekilde istediginizi düşünebilirsiniz
kaç kere yaşınızı sorduk bir tanesine bile cevap vermediniz belli ki yaşınız küçük eminim size cevap yazanların çoğu sizden büyük ve tecrübesi var hayatla ilgili tamam evlenmişsiniz allah mesut etsin ama çocuk için bekleyin. ayrıca kaynım annesine çok düşkün demişsiniz de valla birini bulut da ona düşerse anne falan gözü görmeyebilir

Onlar için o ben ilerde oğlum olursa direk ayircam çünkü bunu yaşadım ve gördüm bende bilincindeyim çoğu seyin ama oldu bikere

Yok okadarda degil o konuda mutlu oluyor öyle de biri değil o konu olamaz bile izin vermem bu kimseyi ilgilendirmez o benim eşim ben onun eşıyım istersek 3 kete banyo ederiz bu kimseyi ilgilendirmez bunu konuşan da insan degildir
Konuştukça batiyorsunuz ya. O konuda mutlu oluyor ne demek ?

kaç kere yaşınızı sorduk bir tanesine bile cevap vermediniz belli ki yaşınız küçük eminim size cevap yazanların çoğu sizden büyük ve tecrübesi var hayatla ilgili tamam evlenmişsiniz allah mesut etsin ama çocuk için bekleyin. ayrıca kaynım annesine çok düşkün demişsiniz de valla birini bulut da ona düşerse anne falan gözü görmeyebilir
22

Ev ev üstüne olmaz keşke baştan kabul etmeseydiniz. Tamam iyi niyetli düşünmüşsün ama aynı eve girince çok zor insanların türlü türlü huyu var ister istemez soğur insan kavga gürültü olur ilerisi içinde ilerde evinizi ayırırsanız yaşadığını problemlerden dolayı soğuyacaksınız ama baştan ayrı eve çıksaydınız belli günlerde görüşecektiniz en kısa sürede ayrılırsınız umarım. Yeni gelin gelmeden ev ayrılmaması da tuhaf. Eşiniz çalışmıyor mu

Bebek yapıp yapmamak bize kalmış bisey dalga geçer gibi konuşmanız 🤷🤷🤷 sormaya pişman ediyor bazılarınız
Evet size kalmış da mesela evlenmeden önce birlikte oturmak ile ilgili konu açsanız size aklını başına al derdik. Şimdi bu şartlarda bebek için de aklınızı başınıza alın diyoruz, niyetim çünkü sizi düşünüyoruz.
Öksürmenize bile laf eden kayınvalideniz bebek bakımıyla ilgili size neler yaşatır bunu düşündünüz mü peki?

Back
X