• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli Kizlarrr ???

Ben yeni 3 aydır evliyim kaynım evlenene kadar kayananm ve kayjn pederimle beraber yaşıycaz ama kaynanam bana cok değişik geliyor çok konuşuyor kendi kendine bi iş yaparken , sürekli bi herkesin üstünde elinin olma çabası , çok fazla meraklı bazen karşısında oturunca saatlerce izliyor ve ben rahatsiz oluyorum öksürsem yani bir dersin iki dedin anlarim sanki hastalıklıymısım gibi acaba sen niye öksürüyosun neyin hadi öyle olsun Allahtan gelene boynumuz kıldan ince yani çok saçma sotular soruyor bilmiyorum napıcagimi kendime ait bi düzenn evim olsun istiyorum 😔🤷 yada daha yeniyim
Kaynanamla evlendiğim haftadan beri görüşmüyorum birlikte yaşamam suratına söylediğim icin 😁

Ben iki buçuk senedir evliyim başından beri korunmadim ama şu zamana kadar ne kp ne kv sormadı 😆 ben bu konu da şanslı gelinlerdenim ama eşimi arayıp demişti doktora gittiniz mi sen muayene oldun mu falan diye birde nasip herseyden oncesi kim istemez ki evladı olsun
Olgun aklı başında insanlar başka oluyor gerçekten

Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlık evlatlar nasip etsin 🎀 ama anlayış sıfır insanlarda . Bıkmadan her ay soruluyordu . En son sizin oglunuzda sorun var dedim bok gibi kaldılar bı daha acmadilar ağızlarını .. hep kadına yukleniyorlar bu konuda

Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlık evlatlar nasip etsin 🎀 ama anlayış sıfır insanlarda . Bıkmadan her ay soruluyordu . En son sizin oglunuzda sorun var dedim bok gibi kaldılar bı daha acmadilar ağızlarını .. hep kadına yukleniyorlar bu konuda
Kesinlikle sanki kadın tek başına yapıyor erkekler kusursuz 🤷

Sanki gelin olabilmek icin k valide evi bir parkur kaynin evlenince o parkuru atlıyorsun sonra yeni gelin o parkura başlıyor ulan çok acayip 😮 Benin teyzemin eltisi de yıllarca öyle yasamış teyzem evlenince ona ev alinmış sobra teyzem oturdu k.validesiyle yıllarca gencligi en güzel yıllari gitti k.validesibe ev aldılar tam kurtuldum dedi iş sebebiyle memlekete döndüler peslerinden kaynanasi k.pederi ee biz memleketimizi özledik diyip yerlestiler mi teyzeme ayy bazi büyükler istiyorlar ki kendilerinin çektigi zahmeti gencler de çeksin kaynanaya hizmet ederken çaydanlik ellerinde ölsünler
Öyle vallahi inşallah biz yeni kuşaklar öyle olmuycaz

Suan da imkanım yok belli bi birikim lazım ve eşim ailesine düşkün 😔 anca kardesi 2 seneye kadar evlenirse çıkarım
siz ailenize düşkün değil misiniz ?
Eşinizin ki aile sizinki değil mi ?
Madem öyle eşiniz sizin ailenizin yanında yaşayasaydı veya böyle birşeyi kabul eder miydi ?
Keşke maddi imkanlarınız düzelmeden evlenmek için acele etmeseydiniz

Bu arada evi ayırmadan sakin cocuk yapma.Cocuguma gizli saklı şeyler yedirdiler şımarttılar yanında yatırıyor anne dedirtiyor diye bir sürü post acarsın aman diyim ertele cocugu

Bu arada evi ayırmadan sakin cocuk yapma.Cocuguma gizli saklı şeyler yedirdiler şımarttılar yanında yatırıyor anne dedirtiyor diye bir sürü post acarsın aman diyim ertele cocugu
Şaka gibi kv meme vermeye çalışıyordu çocuğuna bir üye konu açmıştı

Hizmet icin birlikte oluyolar zaten yardım yok bisey yok arada bi ederse eder gelinler insan degil çünkü ben asla böyle bi kaynana olmuycam...

Burada iyi niyet göremiyorum o zaman neden öksürüğünüzü merak edince iyi niyetli olamadınız ? Bu evlenme merakını anlayamıyorum her şartı nasıl böyle gözleriniz kapalı kabul edebiliyorsunuz

Dügün gelinlik ve instagramin gücünü küçümseme. Muhtemelen konusahibi daha 20-21 yaşinda bide. Uzun vadeyi nerde düşünecek? Gelinlik giysin, harika pembik gelin rolünü oynar bide. "Ben boşko kozlor gibi vojdonsoz deyilim" diyerekte ego tatmin ediliyor.

Back
X