• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli Kizlarrr ???

Helal olsun size. İsteyince nasıl yapılıyor bakın görüyorsunuz.
22 yaşında olduğuna da inanmıyorum. Daha ufak bence.
Bence de daha ufak Herkesin soylediklerinde haklilik payinin olduğunu kabul etmemek icin 22 dedi Ki ben bu anlattiklarimi 18 imden 25 e uzanan bi surecte yasadim. Yani kendini ve kararlarını ezdirmemek yaşla alakali bir sey de degil

Ben yeni 3 aydır evliyim kaynım evlenene kadar kayananm ve kayjn pederimle beraber yaşıycaz ama kaynanam bana cok değişik geliyor çok konuşuyor kendi kendine bi iş yaparken , sürekli bi herkesin üstünde elinin olma çabası , çok fazla meraklı bazen karşısında oturunca saatlerce izliyor ve ben rahatsiz oluyorum öksürsem yani bir dersin iki dedin anlarim sanki hastalıklıymısım gibi acaba sen niye öksürüyosun neyin hadi öyle olsun Allahtan gelene boynumuz kıldan ince yani çok saçma sotular soruyor bilmiyorum napıcagimi kendime ait bi düzenn evim olsun istiyorum 😔🤷 yada daha yeniyim
Cogu kaynana oyle ki benimkide oyle ama ayni evde oturdugunuz icin hani allah yerdimcin olsun peki niye ayri eve cikmiyosunuz

Kayni askerden gelince evlendireceklermis.. hangi devirde yaşıyoruz? Ama bizzat böyle bı durumu yaşadığım için yadirgamiyorum.. doğulu bi sevgilim olmuştu çocukla aynı iş yerinde çalışıyorduk bı gün izinliydi ertesi gün ise geldi herkes hayırlı olsun hayırlı olsun ben şok dediler x yuzugune bakalım benim hiç birşeyden haberim yok tabi çocuğa ailesi kız istemeye gitmiş Nisan yapıp dönmüşler görücü usulü bana açıklaması babam istedi karşı geldim olmadı eğer sende kabul edersen gel kaçalım demisti ...

Merhaba, bende kv ile yaşıyorum hemde aynı kaynımda var. Ama kayınvalidem ve kayınpederim çok şükür iyidir,anlayışıdırlar haklarını yiyemem çocuk bakma ev işi vs konularında yardımcı olur çoğu insanın sandığı gibi ( veya belkide öyle gördüler oyuzden öyle biliyorlar) her işi gelinden bekleme gibi bı huyları da yok aksine kimse bana iş buyurmaz bu evde herkes kendi işini görür. Mesela kaynım veya kayınbabamn herhangi bi ihtiyacı olsa vs ya kendileri yaparlar yada kaynanam bakar benden asla beklenmez. He yeri gelir bende yaparım o bana kalmış bişey ama kesinlikle zorlama olmaz içimden gelir. Bizim ev biraz daha farklı tabi 2 banyo ,2 lavabo var yani çift daire üstüne tek daire yapılmış alt katlar hep çift bı bizim ev tek daire o yuzden normalden biraz daha büyük. Yinede nolursa olsun insan kendi düzenini istiyor tabiki 😏 Bizde para biriktiriyoruz işte kaynimi falan bekleyemem bide onun düğün masrafı şu bu derken hiç işin içinden cikilmaz. Biraz daha sabredicem yani Allah'tan iyi, anlayışlı insanlar yoksa zehir olurdu günlerim heralde:KK51:

bence öyle. yoksa soru sahibinin cevaplarına bakılırsa ya 18 yaşında ya da kafa yanmış yani.
18 yasinda olmasindan yana oyumu kullaniyorum. Bence kesinlikle konu sahte degil Bazi mesajlari ozguvensizliginden yasadgi hayattan utancindan kaynakli dik başlı bir sekilde, ama bazilari gercekten cejtigi acıyı ifade ediyordu bence. Cok üzücü.

Ben yeni 3 aydır evliyim kaynım evlenene kadar kayananm ve kayjn pederimle beraber yaşıycaz ama kaynanam bana cok değişik geliyor çok konuşuyor kendi kendine bi iş yaparken , sürekli bi herkesin üstünde elinin olma çabası , çok fazla meraklı bazen karşısında oturunca saatlerce izliyor ve ben rahatsiz oluyorum öksürsem yani bir dersin iki dedin anlarim sanki hastalıklıymısım gibi acaba sen niye öksürüyosun neyin hadi öyle olsun Allahtan gelene boynumuz kıldan ince yani çok saçma sotular soruyor bilmiyorum napıcagimi kendime ait bi düzenn evim olsun istiyorum 😔🤷 yada daha yeniyim
Bunu istemekte biraz geç kalmış gibisiniz ama bence işler cirkinlesmeden ev bulup ayrılın

Yılda 10 gün eşimin ailesinin yanına gidiyoruz.Gittiğimizde farklı dairelerde kalıyoruz.Yatmadan yatmaya çıkıyoruz. Kayınvalidem hiçbir laf etmez çok iyidir ama ona rağmen insan rahat edemiyor.Her evin düzeni farklı yemek saati,sabah kalkma saati hep sorun.İlk başta kabul etmeyecektiniz aynı evde oturmayı.

Öksürünce Allahtan gelene boynumuz kıldan ince mi diyor:S

Back
X