• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli Kizlarrr ???

Ne acayip insanlarsınız dalga geçiyorsjnuz sanki siz hepiniz hayitinizda cok iyi yerlerdesjniz nazik ve güzelce yazsanız düsüncelerinizi salak veya cahilmisiz gibi yorumlar
e nazikçe sormuş herkes zaten cahil misiniz diye. cahiller, salaklar dememis ki kimse :KK70:ben de nazikce söyluyum: cahilsiniz :D

Eltim geldi aklıma 🤣 oda biraz samimi olunca sen neden evin içine gelmedin ki ben çıkacaktım dedi 🥲🤣 kıyamam ben gitmeyince şimdi diğer kaynımı bekliyor oda gitmese diğer kaynımı beklicek bu hep böyle gider ve kimse ev içine gelmez siz o evde kalırsınız🙈 yukarda bi arkadaşın yazdığı gibi çocuk yapmayın ve ayrı ev olunca çocuk yaparz şartını koşun eşinize inşallah çıkarsınız ayrı eve🤷 yada nasıl olursalar olsunlar kp kv sevmeye çalışın

Soruldu mu bilmiyorum ama kaynın ne zaman evlenecek? Nişanlı falan mı? 15 yaşında çocuk değildir inşallah😂

yine troll soru yine herkes cevaplamış. kanmayın şu tiplere arkadaşlarım.
Konu troll müdür bilinmez zira böyle bir rapor yapılmadı, konu üzerinden geyik yapıp dalga geçmek normalmiş gibi dalgacı üyeler de rapor edilmemiş.

Anne tarafım doğulu, size komik gelip kafa bulduğunuz şeyler doğulu bazı ailelerde normal. Büyük amcamız ve yengemiz oğulları ve gelinleriyle yaşıyor, gelin bu düzene karşı çıkamaz çünkü kocası anne babası ne derse ona uymak zorunda, gelinin ailesi de kızımız neden kayınvalideyle oturuyor demez zira onlar da bu düzen normal.

Hanımlar her konuya güleceğinize eğlenebileceğiniz geyik topiklerine gidin lütfen.

Ben yeni 3 aydır evliyim kaynım evlenene kadar kayananm ve kayjn pederimle beraber yaşıycaz ama kaynanam bana cok değişik geliyor çok konuşuyor kendi kendine bi iş yaparken , sürekli bi herkesin üstünde elinin olma çabası , çok fazla meraklı bazen karşısında oturunca saatlerce izliyor ve ben rahatsiz oluyorum öksürsem yani bir dersin iki dedin anlarim sanki hastalıklıymısım gibi acaba sen niye öksürüyosun neyin hadi öyle olsun Allahtan gelene boynumuz kıldan ince yani çok saçma sotular soruyor bilmiyorum napıcagimi kendime ait bi düzenn evim olsun istiyorum 😔🤷 yada daha yeniyim
Biran önce kaynınıza kızbulun .

Konu troll müdür bilinmez zira böyle bir rapor yapılmadı, konu üzerinden geyik yapıp dalga geçmek normalmiş gibi dalgacı üyeler de rapor edilmemiş.

Anne tarafım doğulu, size komik gelip kafa bulduğunuz şeyler doğulu bazı ailelerde normal. Büyük amcamız ve yengemiz oğulları ve gelinleriyle yaşıyor, gelin bu düzene karşı çıkamaz çünkü kocası anne babası ne derse ona uymak zorunda, gelinin ailesi de kızımız neden kayınvalideyle oturuyor demez zira onlar da bu düzen normal.

Hanımlar her konuya güleceğinize eğlenebileceğiniz geyik topiklerine gidin lütfen.
Mune ablacım ben olayın olmayacağına inanmamazlık etmedim. Soru sahibinin cevapları gerçekten mantık dışı. Bu durumu yaşayan bir sürü kadın var ben de Karadenizliyim bizim orada da var. Ben sorunun mahiyetine trol demedim dediğim gibi. Soru sahibinin çok çocukça anlamsız ve altı dolu olmayan cevapları beni şüphelendirdi. Evden kurtuluş yolunun kaybının evlenmesi olduğunu ve muhtemel eltisinin yaşayacaklarını umursamadan atıp tutuyor. Aklı başında bir kadının vereceği bir cevap değil bu bana göre. Eğitimsizdir anlarım. Ama vicdan ve onur başka şeyler, eğitimle değil karakterle olan şeyler.

Mune ablacım ben olayın olmayacağına inanmamazlık etmedim. Soru sahibinin cevapları gerçekten mantık dışı. Bu durumu yaşayan bir sürü kadın var ben de Karadenizliyim bizim orada da var. Ben sorunun mahiyetine trol demedim dediğim gibi. Soru sahibinin çok çocukça anlamsız ve altı dolu olmayan cevapları beni şüphelendirdi. Evden kurtuluş yolunun kaybının evlenmesi olduğunu ve muhtemel eltisinin yaşayacaklarını umursamadan atıp tutuyor. Aklı başında bir kadının vereceği bir cevap değil bu bana göre. Eğitimsizdir anlarım. Ama vicdan ve onur başka şeyler, eğitimle değil karakterle olan şeyler.
Konu trol
Mune hanım okadar güzel özetlemiş ki size abesk gelen şeyler buralarda normal kaynana kayınbaba ile yaşamak bizde bu şekilde büyüdük bize normal geliyor ama insan içerisine girince baskın karakter özgür ruhlu biri olarak bana biraz zor gelmeye başladı ve soru açmak istedim çünkü hala beraber oturan insanlar var onların tecrübelerini görmek için ki açmaz olsaydım cahilde oldum dalga geçen biri de oldum bi troll olmadıgımız kaldı ama zaten yaşantımız troll sizde haklısınız ben kaynımı katinca katı umursamaz oldum kaynım kendi annemden kopamam ayrilamam diyor yani bu benim sorunum degil belki bana abesk gelen şeyler gayet normal takılmaması gereken şeyler ama yaşadıkca anladım ben bana ait bir düzen sözümün geçtiği bir hayat istiyorum ne düsünüyorsanız düsünün ben kendimi bildikten sonra umrumda bile degilsiniz 😘 buarada liseyi bitirdim cahil degilim Allah'a şükür dalga gecip daha tanimadan yargilayan insanlar komedi gibi ay bide cocuk mu istiyorsun deyip iyiliğimi istiyormuş gibi ama dalga gecen jnsanlar cahil güzel dille söyleyenlere saygïm sonsuz

Bence gerçek ya da çok iyi bir troll.
Profil fotosu yazdıklarıyla tam uyumlu.
Yanmama garantisi veremiyor
Konu trol

Mune hanım okadar güzel özetlemiş ki size abesk gelen şeyler buralarda normal kaynana kayınbaba ile yaşamak bizde bu şekilde büyüdük bize normal geliyor ama insan içerisine girince baskın karakter özgür ruhlu biri olarak bana biraz zor gelmeye başladı ve soru açmak istedim çünkü hala beraber oturan insanlar var onların tecrübelerini görmek için ki açmaz olsaydım cahilde oldum dalga geçen biri de oldum bi troll olmadıgımız kaldı ama zaten yaşantımız troll sizde haklısınız ben kaynımı katinca katı umursamaz oldum kaynım kendi annemden kopamam ayrilamam diyor yani bu benim sorunum degil belki bana abesk gelen şeyler gayet normal takılmaması gereken şeyler ama yaşadıkca anladım ben bana ait bir düzen sözümün geçtiği bir hayat istiyorum ne düsünüyorsanız düsünün ben kendimi bildikten sonra umrumda bile degilsiniz 😘 buarada liseyi bitirdim cahil degilim Allah'a şükür dalga gecip daha tanimadan yargilayan insanlar komedi gibi ay bide cocuk mu istiyorsun deyip iyiliğimi istiyormuş gibi ama dalga gecen jnsanlar cahil güzel dille söyleyenlere saygïm sonsuz
Ben burda yeni oldugum icin konu trol neden yazıyor tam anlayamadım ama galiba rapor öyle ama maalesef trol değil herneyse beni aydınlatmak ve tecrübelerini içten ve güzellikle söyleyenler bebek konusunu tekrar daha iyi ve düsündüm haklısınız teşekkür ederim ...

Konu trol

Konuyu tartışmaya çevirtmeyeceğim asla. Sadece şunu dicem, Mune ablaya yazdığım cevabı tekrar okur musunuz? Konunun bana abes geldiği bir tarafı yok demişim zaten. Bana sizin düşünce yapınız absürt geldi. Kayınvalide kayınpederin kafa yapısı belli. Kaynınız evlendiğinde siz kurtulacaksınız belki ama başka bir kadın bu duruma sürüklenecek? Onun suçu ne peki? Neden kurtuluşu kaynınızdan bekliyorsunuz ki? Evet böyle hayatlar var ama bunu değiştirmek sizin ve eşinizin elinizde. Dik durmanız ve evden kaynınızın evlenmesini beklemeden çıkmanız gerek, ev üstünde ev olmuyor. Allah yardımcınız olsun, kadınlarımızın hiçbirisi kötü şeyler yaşamasın benim derdim. Sizin o evden çıkışınız sizden sonraki geline de cesaret verecek belki.

Ben de böyle şeyler gördüm Karadeniz’in en doğusundanım, ama hayatımdaki kadınlar hep zincirlerini kıran dik duruşlu kadınlardı. Sizin burada ilk önce eşinizi ikna etmeniz lazım ince ince. Allah yardımcınız olsun tekrar.

Back
X