Evli mi Bekar mı?

Benim 6 7 yıldır tanıdığım biri var, iş arkadaşı sayılırız. Bana bayağ yazılıyor şaşırdım. Çünkü evli diye biliyorum. Tabi ben geri adım atsın diye senin de çocuğun vardı dimi kaç yaşında diye sordum. Yutkundu 6 dedi 😂. Sonra tekrar yürümeye devam etti. Demek ki boşanmış dedim. Sonra üstün dedektiflik becerilerimle hem hala evli olduğunu hem de iki çocuğu bulunduğunu öğrendim 😂. Ama kendisi hala yanımda bekar taklidi yapar😂.

Evli olup milletle flortlesecek akli disarda adam profiline cocuk fotosu koymaz diye dusunuyorum ama bilemedim

Ya siz yapisini heycan ilgi diye yanlis yorumladiniz
Yada evlenip ayrilmis veya yegen olabilir

Oglunuz cok tatli Allah bagislasin deyin
Oglu degilse ha yook yegenim kuzenimin oglu vb aciklar zaten
Yooo koyuyorlar valla

Benim 6 7 yıldır tanıdığım biri var, iş arkadaşı sayılırız. Bana bayağ yazılıyor şaşırdım. Çünkü evli diye biliyorum. Tabi ben geri adım atsın diye senin de çocuğun vardı dimi kaç yaşında diye sordum. Yutkundu 6 dedi 😂. Sonra tekrar yürümeye devam etti. Demek ki boşanmış dedim. Sonra üstün dedektiflik becerilerimle hem hala evli olduğunu hem de iki çocuğu bulunduğunu öğrendim 😂. Ama kendisi hala yanımda bekar taklidi yapar😂.
Bırakın kendi çalsın kendi oynasın. :KK70: :deli:

Yok artık cidden baya yüzsüzmüş

Evliyse bile bana neden böyle davrandı kadar saçma bir cümle yok. Ayol evli olması sarkıntılık etmesine engel mi? Birsürü evli erkek neler yapmıyor(iğrençler). Yanındaki çocuk yeğeni olabilir. Kendi kendine bu soruları soracağına ona sor. Ya profilinizdeki çocuk ne kadar da tatlı ben çocukları çok severim vs şeklinde açabilirsin konuyu.
İşte bence evliyse böyle davranmamali, ben eşimin böyle davranmasını istemezdim yani.

İstediği kadar kendini kapıya çarpsın gülümsesin ben gidipte evli olup olmadığını öğrenmeye çalışmam. Zaten benden hoşlanıp tanımak istiyorsa bir yolunu bulur bunu belli eder. Çok fazla erkeğin çalıştığı bir işyerinde birinin özel hayatıyla ilgili bilgi almaya çalışmazdım

Mesaj daha somut bir kanıt aslında.
Söylemedim diyebilir ama yaziyla olunca yalanlayamaz! Yeğenim dediyse bile yalan oldugu çıkardi ortaya, eger kendi cocuguysa.
Yok ben kendi açımdan demiştim, hani gidip adamın özelini mesajla sorarsam bir de kötü niyetli ise benim açımdan iyi olmaz. Çocuğuna da yeğenim demez herhalde illa ki ortaya çıkar o kadar da düşünür umarım 😅😅

Herkese merhaba. Son birkaç gündür içimi yiyen bir konu var. Çalışmaya yeni başladığım resmi bir kurum var. Kurum çalışanlarının çoğu erkek ve çoğunun da yaşı benden büyük. Ben yapı olarak da dışardan soğuk mesafeli biriyim ve iş gereği de insanlarla ekstra bir samimiyetim yok. Fakat bir işten dolayı ortak çalışmamız gereken bir bey oldu. Onunla da gayet normal şekilde birkaç kez iletişime geçtik fakat her seferinde özellikle yalnızken kendisinin benimle konuşurken çok heyecanlandığını fark ettim. Hatta birinde odamdan çıkarken kapıya çarptı falan 😅 Yine iş gereği bir şey istesem hemen yaptı vs. Başta kendisine karşı özel bir ilgim yoktu ama bu hareketleri biraz merak uyandırdı ve tatlı geldi açıkçası. Parmağında da yüzük vs yoktu ama benden de bir 4-5 yaş büyük olduğunu tahmin ediyordum. Bu yüzden acaba evli mi ki diye düşünürken yine iş bahanesiyle numarasını istedim WhatsApp profiline bir bakayım diye.😅 Hatta numarayı istedikten sonra yine baya heyecan yaptı, sonra koridorda beni görünce kocaman gülümsedi falan. Fakat fotoğrafta yanında 2 yaşlarında küçük bir çocuk var. Kendimi kötü hissettim, arkadaşlarım belki yeğenidir falan dediler ama bilmiyorum. Öğrenmem de pek mümkün değil gibi. Zaten o andan sonra o kişiyi tekrar gördüğümde selam olarak kafamı sallayıp geçmeye başladım.

Biraz uzun oldu ama sizce durum nedir hanımlar? Yani evliyse bile bana neden böyle davrandı kendimi kötü hissediyorum sanki evli biriyle flörtleşmişim gibi. Sizin başınıza böyle bir durum geldi mi? Bu arada yanlış anlaşılmasın asla evli biriyle böyle şeylere girecek biri değilim direkt geri çekilir, tepkimi koyarım. Ama hala ya bekarsa diye de içim içimi yiyor.
Çocugunuz çok şeker adı ne vs diye sor.
Düzeltme: evli olup senden nasıl heycan duyuor bu kadar cabuk hemde?
Ah şu erkekler

Hanımlar haklıymışsınız. İş yerindeki başka bir arkadaşın ağzını aradığımda evli olduğunu öğrendim.
Belliydi zatende belki bir ihtimal yegen falanmi demistik.
Belki yapisal olarak heyecanli bir tiptir siz yanlis anlamissinizdir bosunada gunahini almayalim adamin durduk yere:KK49:
Daha hos bekar ve karakterli insanlarla tanismak nasip olsun insallah diyelim🌸

Abim aşırı çok sever çocukları, bayılır resmen. Bekar ama profilleri hep çocukludur. Hatta şu anki profilinde etrafinda 3 çocuk var biri koluna sarilmis biri boynuna sarilmis sekilde. Çocuklar yeğeni bile değil ( yeğeni yok, olsa severken kafayı yer herhalde) kuzenlerimiz çoğu.
Yabancı biri profilinde gezse 8-9 çocuğu olduğunu düşünebilir rahatlıkla.
Arkadaşınızda da böyle bir durum olabilir yani hemen kötü düsünmeyin.

Herkese merhaba. Son birkaç gündür içimi yiyen bir konu var. Çalışmaya yeni başladığım resmi bir kurum var. Kurum çalışanlarının çoğu erkek ve çoğunun da yaşı benden büyük. Ben yapı olarak da dışardan soğuk mesafeli biriyim ve iş gereği de insanlarla ekstra bir samimiyetim yok. Fakat bir işten dolayı ortak çalışmamız gereken bir bey oldu. Onunla da gayet normal şekilde birkaç kez iletişime geçtik fakat her seferinde özellikle yalnızken kendisinin benimle konuşurken çok heyecanlandığını fark ettim. Hatta birinde odamdan çıkarken kapıya çarptı falan 😅 Yine iş gereği bir şey istesem hemen yaptı vs. Başta kendisine karşı özel bir ilgim yoktu ama bu hareketleri biraz merak uyandırdı ve tatlı geldi açıkçası. Parmağında da yüzük vs yoktu ama benden de bir 4-5 yaş büyük olduğunu tahmin ediyordum. Bu yüzden acaba evli mi ki diye düşünürken yine iş bahanesiyle numarasını istedim WhatsApp profiline bir bakayım diye.😅 Hatta numarayı istedikten sonra yine baya heyecan yaptı, sonra koridorda beni görünce kocaman gülümsedi falan. Fakat fotoğrafta yanında 2 yaşlarında küçük bir çocuk var. Kendimi kötü hissettim, arkadaşlarım belki yeğenidir falan dediler ama bilmiyorum. Öğrenmem de pek mümkün değil gibi. Zaten o andan sonra o kişiyi tekrar gördüğümde selam olarak kafamı sallayıp geçmeye başladım.

Biraz uzun oldu ama sizce durum nedir hanımlar? Yani evliyse bile bana neden böyle davrandı kendimi kötü hissediyorum sanki evli biriyle flörtleşmişim gibi. Sizin başınıza böyle bir durum geldi mi? Bu arada yanlış anlaşılmasın asla evli biriyle böyle şeylere girecek biri değilim direkt geri çekilir, tepkimi koyarım. Ama hala ya bekarsa diye de içim içimi yiyor.
Yeğeni ya da sevdiği bir arkadaşının çocuğu olabilir.Benim eşimin yakın bir arkadaşı profil fotoğrafını oğlumuzla çekildiği fotoğraf yaptı.Ve arkadaşı bekar

Back
X