- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Lopipopiii
Şaka bir yana ne zaman arayacak acaba ve ne sebeble konuşmadı merak ettim 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evli. Ya karısı da şimdi olan bitenden habersiz. Çay çerez mi hazırlıyor, aşkım şu filmi izleyelim mi falan diyor. Allah bilir. Acaba biz kaç kere böyle ayakta uyudukİki kere aradı konu sahıbı acmadı. Sonra konu sahıbıne musait olunca arıycam yazdı
Neden musait degılsın sorusuna cevap vermedi
Sence, senın fikrin ne?
Püh.Pislik herif cokta kasli yakisikliydi Allahin cezasi karakterine hakaret edicem mecbur sadece
Hobaleyyyy kesin pp de düğün fotosu vardır.Bana dediki instagramim vardi ama yillardir kullanmiyorum sadece eski resimler var ama hesabinj bulamadim bi türlü
Bu nedir ya.Bana dediki instagramim vardi ama yillardir kullanmiyorum sadece eski resimler var ama hesabinj bulamadim bi türlü
O konu kimin27 yaş büyük evli amca her zaman denk gelen konulardan değil ki , hafızam da haklı hatırlamakta.
ÇakallllBana dediki instagramim vardi ama yillardir kullanmiyorum sadece eski resimler var ama hesabinj bulamadim bi türlü
Aman girme oraya.O konu kiminBaya ekşınlı görünüyor. Biri bana link atsın lütfen
![]()
Arayacagim dedi musait degilim dedi 2 kere ust uste aradim hayvaniŞaka bir yana ne zaman arayacak acaba ve ne sebeble konuşmadı merak ettim![]()
Eşi uyuyunca arar belkiŞaka bir yana ne zaman arayacak acaba ve ne sebeble konuşmadı merak ettim![]()
Ben sabaha kadar arardımArayacagim dedi musait degilim dedi 2 kere ust uste aradim hayvani
Orası kesin zatenEşi uyuyunca arar belki![]()
yazsana eşine selam söyle çocuğununda gözlerinden öp benim için diyeYav dur simdi zaten ortalik karisik
Sebep belli evli de. Konu sahibine ne uyduracak ben de onu merak ettim.Hazır çekirdekler varken engelleme de yarın haber ver. Neymiş bahanesi olmaz mı konu sahibi?Şaka bir yana ne zaman arayacak acaba ve ne sebeble konuşmadı merak ettim![]()
Inkar edicek kesin o duruma dusmek istemiyorum engelledim zaten whatsapptanyazsana eşine selam söyle çocuğununda gözlerinden öp benim için diye![]()
Walla gaza gelip yaklasik yarim saat once engelledimSebep belli evli de. Konu sahibine ne uyduracak ben de onu merak etme. Hazır çekirdekler varken engelleme de yarın haber ver. Neymiş bahanesi olmaz mı konu sahibi?
Bende onu merak ettim neyse yarın devam ederim konuyaSebep belli evli de. Konu sahibine ne uyduracak ben de onu merak etme. Hazır çekirdekler varken engelleme de yarın haber ver. Neymiş bahanesi olmaz mı konu sahibi?
Bugün aramaz. Geç oldu der. Yarın arar.ALLAH tan bende koca yok
aruyacam demiş kızlar anlaşılan sahura kadar burdayiz
size bulgur pilavı cacık yapayım
bide çay tabiki
allahım biri beni durdursun![]()