- 27 Mart 2019
- 30.572
- 113.656
- 598
- Konu Sahibi Lopipopiii
- #261
bence bir sürü sey yazmaktan sa bu her şeyi anlatıyorAaa bak bu cok mantıklı vatsaptan bunu atsana adama.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence bir sürü sey yazmaktan sa bu her şeyi anlatıyorAaa bak bu cok mantıklı vatsaptan bunu atsana adama.
Cokta aptal yerine konmus sayılmazsın, olayi kendın fark ettin sonucta.Takmiyorum sadece aptal yerine konmak bu resmen
Yüzyüze geldiniz mi bu kişiyle hiç, derdin boyutunu ölçeceğimde.Uf bi sus Allah askina zaten benim derdim bana yetiyor
Bunu da atabilir
Ben baska bir ilde yasiyorum bana dediki keske su an yanimda olsan yok sjnu yapardik bunu yapardik.arkadaslarının yanında arama,mesaj atma gibi bir engeli söz konusu olamaz.
Siz sürekliliği olan bir seeyden bahsediyorsunuz anladığım kadarıyla evli muhtemelen...
Birde şu dikkatimi çekti size diyebilirdi evde tek yasıyorum bana kalmaya gel? yani yalnız yasayan erkekler kesinlikle bu daveti yapar...Yemek yapma film izleme bahaneleriyle...
Amın canim cumlemızi ınsallahALLAH gülmeden ayırmasın canımcim![]()
Yüzyüze geldiniz mi bu kişiyle hiç, derdin boyutunu ölçeceğimde.
Hepsi laf. O an yanında olamasan da haftasonu ayarlayıp yanımda olsan sunu yapardık dedıgı seyleri gayet yapardınız.Ben baska bir ilde yasiyorum bana dediki keske su an yanimda olsan yok sjnu yapardik bunu yapardik.
Hshshwjsjjsj buyuk bir dert degil benim icin sadece oyle bir durum varsa hemen birakim diye bu konuyu açtım. Ne benim vaktim gitsin ne de adamin daha fazla karisini aldatmasina vesile olmiymYüzyüze geldiniz mi bu kişiyle hiç, derdin boyutunu ölçeceğimde.
Sosyal medyadan mı tanıştınız1 aydir bir adamla gorusuyorum 30 lu yaslarin baslarinda bana cok guzel davraniyor begendiginden bahsediyor onunla farkli illerde yasiyoruz.Simdi bu adam gun icinde bana rahat rahat yazarken ve sık sık whatsappa girerken aksam 7 den sonra cok seyrek giriyor.Kendisi bana bekar oldugunu soyledi ama emin degilim ne yapabilirim sizce ? Nasil anlayabilirim evli olup olmadığını?
İnstagramdan da kayıtlı değilmiş o kaslı yakışıklı adam da kim bilir kim.Yok yaa ne yüzyüze gelmesi . 1 ay sanal
Ya bravo sanaHshshwjsjjsj buyuk bir dert degil benim icin sadece oyle bir durum varsa hemen birakim diye bu konuyu açtım. Ne benim vaktim gitsin ne de adamin daha fazla karisini aldatmasina vesile olmiym
Ya senin kuyruk acin ne anlatsana birazYok yaa ne yüzyüze gelmesi . 1 ay sanal
Uyudun mu, ben uyumadım da..
Ya su muhabbetleri asırı ozledım ben![]()
Whatsapp profili ve bana arada kendi resmini atiyor zaten ben de ona atiyordum biliyoruz birbirimizi yaniİnstagramdan da kayıtlı değilmiş o kaslı yakışıklı adam da kim bilir kim![]()
Hiç buluştunuz mu?Whatsapp profili ve bana arada kendi resmini atiyor zaten ben de ona atiyordum biliyoruz birbirimizi yani