• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli midir acabaa ?

İyi de simdi sen adam sonra arayacağım dedi diye engelledin mi direk
tamam bana göre de evli ama kesin ddgil hala
mesaj atmaya devam edebilirdin moralim bozuktu diye lafa tutsaydin mesajla uydursaydın biseyler sana yazacak mıydı uzun uzun denemiş olurdun
Böyle de bı garip olmuş
Adam bekar ve yanlış anladıysak da gitti güzelim kaslar😂😂😂😂

Şüphe düştü ise içine demekki yol verme zamanı gelmiş.. Direk kopart iletişimi kesin evli çıkar.

1 aydir bir adamla gorusuyorum 30 lu yaslarin baslarinda bana cok guzel davraniyor begendiginden bahsediyor onunla farkli illerde yasiyoruz.Simdi bu adam gun icinde bana rahat rahat yazarken ve sık sık whatsappa girerken aksam 7 den sonra cok seyrek giriyor.Kendisi bana bekar oldugunu soyledi ama emin degilim ne yapabilirim sizce ? Nasil anlayabilirim evli olup olmadığını?

Ne oldu gecen gun saydiriyordunuz bize Kezban diye. Hani bir daha girmeyecektiniz siteye? Ne oldu?

Ne oldu gecen gun saydiriyordunuz bize Kezban diye. Hani bir daha girmeyecektiniz siteye? Ne oldu?
Senin gibi garip garip kavgaci yorum yazanlaraydi o tepkim burdaki 2 ksii haric kimse o tarz yorum yapmadi diye olabilir mi acaba bi o beynini kullanip dusun bakalim

Senin gibi garip garip kavgaci yorum yazanlaraydi o tepkim burdaki 2 ksii haric kimse o tarz yorum yapmadi diye olabilir mi acaba bi o beynini kullanip dusun bakalim

Insanda omurga olur biraz. Terbiyesizce bize Kezban deyip hala yorum istemek... 🤮

Bir sey diym mi disarda kadinlar kulubu icin bir suru yorum yapiyolarya sadece milleti linclemek adina yapilan kezbanimsi yorumlar vallahi /90 i sizden bahsediyor anca nefret dokup egonuzu tatmin ediyorsunuz

Ay zaten bir daha ben buraya gelir miyim

Uf ikile ya yapistin kene gibi cik konumdan

Back
X