ayy bugün ne pişirceksiniz kızlarr,off yine düşünce sardı beniiii:86::86::86::86:
bu arada benide acıktırdınızz heee
bizim casper gelmis
iyyiz tatlim sen nasilsin biraz dertlesiyoruz da
merhaba bebişimmm,iyiyiz seni sormalııı
aslinda canim manti cekiyo amaaa
maalesef yapamam
sebze yemekleri var bizim menüde kadercim 3 hafta falan sebze yicez belki türlü yaparim bugün
selam kızlar evli mutlu çocuksuz olarak bende geldim :)
kızlar 5 mayısta manisada olucam ve orada hacet dede var türbe falan değil.bir evliya zamanında ordan geçerken ağacın altında dinlenmiş ve manisalılar ona yiyecek içecek getirmiş ikramda bulunmuş oda allah razı olsun deyip buraya gelip burada dua eden tüm müslmanların dualarını kabul etsin ne hacetleri varsa olsun demiş belki saçma gelir ama bu gerçek kızlar kabul olanın sayısı çok fazla.sizin içinde dua edicem..isteyen herkes için
hahahaaynen casperiniz geldi. iyiyim cnm isten geldim simdi, konu nedir :26: gecmisi okumadim daha
iyiyim bende bebisiimay ben cok sevdim burayi :87:
konu hamile kalamamak, sorunlarimiz sorularimiz
selam kızlar evli mutlu çocuksuz olarak bende geldim :)
hosgeldin cnm buyur gelll
sen ne zamandir istiyosun
kızlar 5 mayısta manisada olucam ve orada hacet dede var türbe falan değil.bir evliya zamanında ordan geçerken ağacın altında dinlenmiş ve manisalılar ona yiyecek içecek getirmiş ikramda bulunmuş oda allah razı olsun deyip buraya gelip burada dua eden tüm müslmanların dualarını kabul etsin ne hacetleri varsa olsun demiş belki saçma gelir ama bu gerçek kızlar kabul olanın sayısı çok fazla.sizin içinde dua edicem..isteyen herkes için
hiiiiiiiiiiiii mantı mı benimde bu aralar canım çok çekiyo ama,cesaret edipte yapamıyorum ,aslında kolay diyolar ama,daha hiç denemedim,,,:18::18::18:ayy ağzım sulandı haa,,,
eşim derse gidicek geç gelir bugün,düşünmek için vaktim var hala,bakalım bende bi karar versem kafam rahat olcakk
aramıza hoşgeldinn happyyyycimmm,,,,gelin kızlar gelinn ,oh ohhhh çoğalıyozzzz
ALLAH yardimciniz olsun kizlar.
bende cocuk istemiyorum istemiyorum diyorum ama
herkes gün gelicek isteyeceksin bu sefer ALLAH sana ders olsun diye cocuk vermicek diyorlar
bide bizim ailede var. baba tarafindan bütün kadinlarin cocuk konusunda sorunu oldu :26:
aramıza hoşgeldinn happyyyycimmm,,,,gelin kızlar gelinn ,oh ohhhh çoğalıyozzzz
bende sizdenim kızlar evli mutluluktan uçuyo ama çocuksuz çocukta olsa kanatsız uçarım herhalde
4 yıldır evliyim ve 1 senedirde istiyoruz kısmet henüz bişey yok pazartesi doktora gittim herşey normal dedi bazı testler vardı bakalım sonuçlar ne diycek
ALLAH yardimciniz olsun kizlar.
bende cocuk istemiyorum istemiyorum diyorum ama
herkes gün gelicek isteyeceksin bu sefer ALLAH sana ders olsun diye cocuk vermicek diyorlar
bide bizim ailede var. baba tarafindan bütün kadinlarin cocuk konusunda sorunu oldu :26:
bende sizdenim kızlar evli mutluluktan uçuyo ama çocuksuz çocukta olsa kanatsız uçarım herhalde
ayy bende senin gibi düşünüyodum,henüz erken filan diyodum,korunmayı bi bıraktım,hemen oluverir sandım,çok türk filmi izlediğimizden heraldeama mallesef olmadı 6 aydır bekliyoruzz,,,,ha deyince olmuyormuş demekki,ama nsip işi birazda bazıları ilk denemede tutturuveriyolarrr
sende hoşgeldinn şekerimmm aramızaa:92:
aman Allah korusun cnm, insallah Rabbim bekletmeden verir, tüm isteyenleree
aynennnnnpeki ya sen ne zamandir istiyosun tatlim
bizde 1 senedir cnm ya, insallah sonuclar temiz cikar, esine baktirdin mi ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?