- 14 Ekim 2010
- 2.607
- 2.843
- 133
Allah sağlık ömür versinde tutarsın canımm, dün dedoşlara gıtmiştim su böreği yapmıştım ondan getirdim biraz gece için, ayy bu sıcaktada ne yıycezzz ya valla hiç bilmiyorum Allah yardımcımız olsun hamur işide çok susatırr, hafif kahvaltılık bişeyler yeriz herhalde
aaaa annecikte gelmiş hoşgeldin canım bende şuan yemek yapmakla meşgulüm bir orası bir burası mekik dokuyorumeee nasılsın canım aşerme filan varmı ya oruç tutmaman iyi olur canım inş sonra tutarsın ee napacaksın bol su içmen lazım ay yarın doktora git bakalım bende heyecan yaptım
ohh su böreği de yi gider ha,,,bende yapacam bakalımm,,,eşimle beraber mecbur sahura filan kalkacamm bende,,,kahvaltılık ta koyacam yanına tabii,,,
h.b. şekerim nasılsınn ne var ne yokkk anacım,,,ayy bende yarını iple çekiyorum,,,kızlar seda yarın doğuma gidiyor,,,bizde pıtpıtları duymaya hayırlısıyla,,
:92::92::92:
nolsun canım bende aynı bıraktığınız gibiyim işte hımmm seda doğuruyo desene ne çabuk geçti be günler inş seninde sağlıkla doğumunu öğreniriz canım....ay ya pıt pıt mı duyacan şimdi hadı bakalım inşşşşşşş
evet seda doğurucak ,,,bencede çok çabuk geçtiii zaman,,,kılzarr darısı başınıza durmak yok çalışınn....ramazanda da kendinizi kasmayın ama boş geçirmeyin,hesap yaparak değilde kafanıza göre takılın,,,tutarmı tutarr,,,
ebruşum, dilekcim siz nasılsınızz
iyiyiz şekerim sen nasılsın? sıcaktan devamlı sersem gibiyim. uyuyorum uyanıyorum hep bi sersemlik hali.şimdilik tutmayacağım için sorun yokda adet bitince nasıl oruç tutacağım diye kara kara düşünüyorum. :44: Allah hepimizin yardımcısı olsun sıcakta oruç tutmak daha zor.
Ama buna şükür ne yapalım. Arada giriyorum size pek yazamıyorum bu aralar. hafta sonu olunca eşimde hep pc. ondan
ay canım çalışıyoruz ama bakalım ya bana doktorda düzenli çalış dedi eylülde gideceğim bende doktora bundan sonraki tedavi nasıl acaba merak ediyorum canım yabu ayda 12,14,16 çalıştım 18,19 olmadı yarında 20.günüm canım kısmet artık ya kendimi kasmıyorum artık napayım rabbim dilesin yeterki hepimizede inş....kader kız nasıl bir duygu içinde bir canın olması ben çok merak ediyorum varya
slm kızlar dr den geldik şimdi,,,bebişim 6+6 günlükmüşşş,,, kalbi de atıyomuş,herhangi bir problem yok dedi dr,,,,, ama ben dinleyemedim kalp atışlarını ( 50:
sata göre ben 7+1 olarak hesaplamıştım ama 2 gün daha küçükmüşş,,,kan ve idrar testi istedi birde,,,yarın aç karnına vericem,,,:86::86::86:
bu arada kepinie hayırlı ramazanlar diliyorum kızlarr...ben oruç tutmuyorum bu yıl ,,,çok acaibime gidiyo:85:
sanada hayirli ramazanlar canim
kalp atislarinida dinlersin insllh daha, bir probleminde olmadigina cok sevindim cok sükürrrr
demek 2 gün daha kücükmüs hee yirim onuuuuu
iyiyim canim yeni uyandim
sen nasilsin
napayım canım yaaa,hastaneden geldim yorgundum bayaa,,,çorba yaptım kendime,içtim,şimdi takılıyom öyle,,,akşamada çorba yine bide zeytinyağlı biber dolması yapayım diyorum...sen ne yapacannn
aslinda kuru fasulye pilav salata yapicaktim ama esim disarda yiyelim dedi, simdi yemek yapmadan zamanda gecmezki
slm kızlar herkesin ramazanı mübarek olsun. geldim bende en sonunda.
kadercim çok seviniyorum senin için ya bak ne güzel bi problemde yokmuş sağlığınızda ikinizinde. kalp atışlarını da daha dinlersin acele etme. sağlıklı olsunda. Allah sağlıklı şekilde doğurmayı da nasip eder inş.
Allahım şu mübarek günlerdeki dualarımı inş. kabul eder. bizi de bebek sahibi yapar.
ebrucum sen nasılsın?
slm kızlar herkesin ramazanı mübarek olsun. geldim bende en sonunda.
kadercim çok seviniyorum senin için ya bak ne güzel bi problemde yokmuş sağlığınızda ikinizinde. kalp atışlarını da daha dinlersin acele etme. sağlıklı olsunda. Allah sağlıklı şekilde doğurmayı da nasip eder inş.
Allahım şu mübarek günlerdeki dualarımı inş. kabul eder. bizi de bebek sahibi yapar.
ebrucum sen nasılsın?
aman ne yapayım canım iyiyim işte evde vakit geçiriyorum. geç kalktım kahvaltı derdi yok artık sabah işi ütü falan. öyle işte. nete takılayım dedim birazda. çok sıcak ya. evde hiç hareket etmeden durursam iyi sıcak değil yoksa biraz iş yap terden ölüyorum. üst katımızda da pimapen takılıyo camlara tadilat yani sesten durulmuyo ya. tak tuk tak tuk. işimiz var bitene kadarben iyiyim canim sen nasilsin neler yapiyorsun bakim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?