ebruşşş sen nerdesin görüşemedik nezamandır
slm canlarım benim nasılsınız? bugün çok şükür bende iyiyim. Cumanız mübarek olsun.
valla cnm arada bir ugruyorum okadar
sen nasilsinn neler yapiyorsun ?
napıyım canım aynı işte yaşamaya çalışıyorum
bende diyorum bu kıza ne oldu uğramaz oldu artık diye merek ettim seni şekercimm
slm canlarım benim nasılsınız? bugün çok şükür bende iyiyim. Cumanız mübarek olsun.
napıyım canım aynı işte yaşamaya çalışıyorum
bende diyorum bu kıza ne oldu uğramaz oldu artık diye merek ettim seni şekercimm
valla cnm arada bir ugruyorum okadar
sen nasilsinn neler yapiyorsun ?
seninde cuman mübarek olsun cnm bnm
iyyim ben sen nasilsinn ?
iyi olmaya çalışıyoruz canım seninde cuman mübarek olsun
off tatlım sinir ediyor beni kıskanmak ki ne kıskanmak.2 yıllık evliyiz 4 sene de flörtümüz var. benim elti daha nişanlı 1 senedir ona fesatlanıyor.herkes onu daha çok sevsin diye ugraşıyor.
evime gelmesini istemiyorum evimde ne görse aynısından çeyizine alıyor,ben kendime ne yapsam saç baş aynısından yapıyor bazen laf sokuyorum ama olmuıyor salak gibi yapıyor hemen kendini. napsam acaba. eşimde farkında durumun.
sağol canım. bende iyiyim şükür mukabele vardı bugün bendeydi. vede bitti dualarımızı ettik. yeni gittiler de bende bakayım dedim nete. ama kimse yok yine
sağol canım cümlemizin..
ay canım ya işin var desene benim daha eltim gelmedi ama eşimin dayısının gelini gelecek olan eltimi pek aratmıyor sağolsunbenden önce evlenmesi gerekti ben yapamam dedi vazgeçti sonra biz evlendik buda tekrar evlenmeye karar verdi gelinlik saç vs herşey benim kopyem birde utanmadan diyoki düğün cdni 5 kere izledim aaa yüzünede simle şekilmi yapmışlar ne vs birde baktım aynı şekilde herşeyim kopye ama malesef sadece çakmam olabilmiş kişiliksiz bence böyle olan insanlar....sen hiç oralı bile olma kafana takma cevabını güzelce yapıştır kendini rezil ediyor haberi yok aman boşverrrrrr çokta fifi ....
Allah kabul etsin canim, ya biz varken sen yoksun sen varkende biz yokuz canim ya bu nasil is anlamadim :97::97:
amin canım. sorma ya gerçekten denk gelemiyoruz bi ayrı kaldık iyice. bu arada cumartesi memlekete gideceğiz bayramda orda olacağız hiç giremeyeceğim bayramdan sonra da eşimle baya orda kalabiliriz. bayram bittibu kız nerde demeyinyıllık iznini alacak nasipse tatil yapacağız oralarda inş. öyle işte gidene kadar takılabildiğim kadar takılacağım. şimdilik hoşçakalın. öptüm..
selam canim.. bende haftaya carsamba bidaha ugrayamicam kk ya...
TRye gelicez nasip olursa.. 1 ayligina.. bizde bayramda orda oluruz herhalde.. artik 1 ay görüsemicez canim yaa
tamam herkes evine dönünce madem gelsin topiğe bak fazla özletmeyin kendinizi ona göre.
selam arkadaşlar ne zamandır giriyorum kimsecikler yok.neyse yine de ben müjdeyi vereyim...kızlar hamileyimallahım inşallah tez vakitte tüm isteyenlere nasip eder.
selam arkadaşlar ne zamandır giriyorum kimsecikler yok.neyse yine de ben müjdeyi vereyim...kızlar hamileyimallahım inşallah tez vakitte tüm isteyenlere nasip eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?