• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli olan eski sevgilim aradı

merhaba herkese. Bugün ansızın eski sevgilim aradı farklı şehirlerdeyiz benim yaşadığım şehre gelmiş sesimi duymak istemiş. Üstelik kendisi evli önce düzgün bir şekilde konuştum sonra yaptığının yanlış olduğunu söyledim beni merak etmiş kendisini çok tersledim ben seni merak etmedim hiç dedim bu arada ben halen bekar olduğum için dalga geçercesine hayatında kimsenin olmadığını bildiğim için aradım diyor bana bunu diyince iyice sinirlendim bu ne cürret dedim beni rahatsız etme EVLİ BİR ADAMSIN EVLİ BİRİ GİBİ DAVRAN dedim yüzüne kapadım baya sert oldu ama sizinle paylaşmak istedim sonrada mesaj atmış inşallah gönlüne göre birini bulur evlenirsin diye cevap vermedim birdaha asla aramasını istemiyorum zaten
Bence kayıtları eşine gönderin böyle bir şerefsizle evli olmayı kimse istemez

Tek bildiğim erkekler doyumsuz sırf bu yüzden evlenmek istemiyorum burda okuduklarım zaten başlı başına ibret alınacak olaylar eskisini de istemem yenisini de böyle iyiyim ben
Öyle düşünme, babam, eniştem, dedem, eşim hiç bir şüphe, aldatma, bakma vb görmedik. Hatta eniştem Plajda sadece önüne bir kız uzansa döner bulmaca çözerdi, beraber giderdik ben çocuktum ne anlayacağım. Babam asla bakmazdı kısa etekli birisi geçse hop kafa öne. Ama tabi bekarken sevgilileri olmuş, 30+ yaşlarda evlenmişler bi merakları yoktu.

Öyle düşünme, babam, eniştem, dedem, eşim hiç bir şüphe, aldatma, bakma vb görmedik. Hatta eniştem Plajda sadece önüne bir kız uzansa döner bulmaca çözerdi, beraber giderdik ben çocuktum ne anlayacağım. Babam asla bakmazdı kısa etekli birisi geçse hop kafa öne. Ama tabi bekarken sevgilileri olmuş, 30+ yaşlarda evlenmişler bi merakları yoktu.

Eskiler farklıymış şimdi öyle adamlar kalmadı kadın parası yemeye meraklı gözü dışarda vicdansız adamcıklar dolu etrafım ben onlardan daha delikanlı olduğum için evlenmek aklıma bile gelmiyor kaldıysa adam gibi adam oda gelip beni bulmaz zaten

Kadın gerekli cevabı vermiş hala "neden açtın? neden konuştun?" diye suç unsuru aranıyor.. Çok ilginç ya.. :KK45:

Konuşarak haddini bildirmiş işte. Bu da bir yöntemdir..

Sonraki aşama karısına ekran görüntüsü atmak olmalı hatta.. Çocuk falan olmadan bilmeli kiminle evli olduğunu..

bana da ilginç gelmiştir eski sevgiller
eski ve bekar sevgilisine bir şekilde ulaşınca sanki biri gidip onun sevgilisi yok diye yetiştirmiş gibi hissettirirler.halbuki herkes ayrılmış engellenmiş hayatlar değişmiş vs.

Benim eskisi de facebook ve instagramdan es zamanlı istek göndermişti. Onaylamayinca da merak ettim iyi misin yazmıştı ayrıldıktan kaç sene sonra. Bunu yaptığında ikimiz de baskalari ile evliydik. Buna cevap versem demek ki aynı senin durumun gibi yuzsuzlesecekti. Velhasıl kelam hepsi aynı bacim sırf meraktan ve is atmak için yapıyorlar. İnsan da bu davranıştan sonra ne kadar akıllıca karar verdiğini daha iyi anlıyor.

eski sevgililer neden böyle iletişim kurma çabasına girerler hiç anlamam.birde arkdaş kalalım diye ısrar edenler var.kardeşim birşeyler yolunda gitmemiş ki ayrılmışız bu daha neyin iletişim kurma çabası:işsiz:

Affınıza sığınarak bir şey sormak istiyorum ayrılığınız kaç ay ya da kaç yıl oldu?Böyle durumlarda hiç açmamak gerekiyor.Devam ederse eşini haberdar etmekle korkutun gözünü.

Back
X