Durumu iyi ne bacım evli değil misiniz durumumuz iyi deseneHayir durumu gayet iyi
Size şöyle soyleyim eşim ve abileri ortak çalışıyorlar ve abileri şuanda tatildr parası olmayan insanlar 2 abisine tatile gitti nasıl giderler ayni kasadan para alıyorlarBelki ters gidiyordur isler Buda bir seçeneğine
Öyledir valla zor tabikiMaalesef hayat sartlari cok zor ben gittim tatile 40 bin harcadik .insalarin kira derdu mutfak derdi bitmiyor asgeri ücretle tatile gitmek imkansiz oldu.size göre konuşmadim maddi durumunuzu bilmiyorum .ama tatil yerleri gercekten cok pahali simdi sizede söz vermiş o yuzden moreliji bozulmuştur
Valla şimdi sinirliyim ya ona o yüzdenDurumu iyi ne bacım evli değil misiniz durumumuz iyi desene
Valla bak geçen haberde okudum.kirtasiye ürünleri çok pahaliymis benim ablamın oglu 1ci sınıfa gitcek masrafları 4 000 lira buluyormusTatilleri ocak ayında erken rexervasyondan yararlanacak şekilde hep ben planlarım. Oteli seçerim, ayarlarım, eşim sadece ödeme yapar, gerisine karışmaz. Eşime kalsa bizde gidemeyiz çünkü. Sevmez otel baksın, seçsin. Emrivaki yapın. Eylul ayina indirimli yerler olur. Ama fiyatlar bence de çok yüksek. Eylüle 2 3 gunluk kaçamak düşünüyorduk, okul harcaması dönemi fazla geldi fiyatlar...
Ay aile işi sıkıntı kardeşim ona bisey diyemem benim babam ve amcamlarimda ortak yanı afedersin çıkardığına kadar karışılıyor. Bide kasa ortak olunca daha büyük sıkıntı büyükler yapar yapar küçüğe sıra gelince yaptırmazlarSize şöyle soyleyim eşim ve abileri ortak çalışıyorlar ve abileri şuanda tatildr parası olmayan insanlar 2 abisine tatile gitti nasıl giderler ayni kasadan para alıyorlar
Bunlar güya adaletlilermiş ayrım gayrim yapmazlarmis gorucez bakalım şimdi gerçekten öylemi merak ediyorumAy aile işi sıkıntı kardeşim ona bisey diyemem benim babam ve amcamlarimda ortak yanı afedersin çıkardığına kadar karışılıyor. Bide kasa ortak olunca daha büyük sıkıntı büyükler yapar yapar küçüğe sıra gelince yaptırmazlar
Tatilleri ocak ayında erken rexervasyondan yararlanacak şekilde hep ben planlarım. Oteli seçerim, ayarlarım, eşim sadece ödeme yapar, gerisine karışmaz. Eşime kalsa bizde gidemeyiz çünkü. Sevmez otel baksın, seçsin. Emrivaki yapın. Eylul ayina indirimli yerler olur. Ama fiyatlar bence de çok yüksek. Eylüle 2 3 gunluk kaçamak düşünüyorduk, okul harcaması dönemi fazla geldi fiyatlar...
İnşallah dedikleri gibidirlerBunlar güya adaletlilermiş ayrım gayrim yapmazlarmis gorucez bakalım şimdi gerçekten öylemi merak ediyorum
Siz anlayışsız birisiniz cidden çok pahalı tatiller gidilecek değil hayatta bu kadar pahaliyken yani ne zorluyosunuz adamı şehir için küçük küçük geziler yapın yada yakın şehirde günü birlik geziler de yapabilirsiniz çocuk musunuz yA neyi zorluyorsunuzEşim beni tatile goturcem dedi ama bir türlü ayarlaması ben ilk sordugumda bana çok pahalı bu sene gitmeyelim dedi sonra ben ciddi konuşunca iyi şakaya çevirdi ben sana şaka yaptım ciddiyemi aldın dedi ama kendisini bunu söylerken gayet ciddiydi şaka yapar gibi bir hali yoktu sonra gene sordum ne yaptın tatili diye işte sen bana güven bana guvenmiyormusun ayarlayacam falan dedi bende güveniyorum tabi dedim sonra suratı asıldı bende dedimki sen beni erteliyorsun dedim beni bu şekilde oyaliyorsun dedim sinirlendi morali falan bozuldu 2 yıllık evliyim acaba bazen diyorum ben paronayak bir insanım yoksa gercektenmi o beni erteliyor
Bu arada Allah başka dert vermesin ama ben sadece size sormak istedim
Parası olmasa amenna dediniz yaparim ama parası var maddi durumu iyiSiz anlayışsız birisiniz cidden çok pahalı tatiller gidilecek değil hayatta bu kadar pahaliyken yani ne zorluyosunuz adamı şehir için küçük küçük geziler yapın yada yakın şehirde günü birlik geziler de yapabilirsiniz çocuk musunuz yA neyi zorluyorsunuz
İş yoğun olabilir gitmek istemeyebilir bir sürü seceneek var o halde çok tatile gitmek istiyorsanız ben arkadaşlarla tatil planlıyorum haberin olsun diyinParası olmasa amenna dediniz yaparim ama parası var maddi durumu iyi
Paranoyak değilde Israrcı bir yapınız var belliki maddi yönden sizi zorlayacak bu tatil size açık açık soyleyemiyordur sizde biraz anlayış gösterinEşim beni tatile goturcem dedi ama bir türlü ayarlaması ben ilk sordugumda bana çok pahalı bu sene gitmeyelim dedi sonra ben ciddi konuşunca iyi şakaya çevirdi ben sana şaka yaptım ciddiyemi aldın dedi ama kendisini bunu söylerken gayet ciddiydi şaka yapar gibi bir hali yoktu sonra gene sordum ne yaptın tatili diye işte sen bana güven bana guvenmiyormusun ayarlayacam falan dedi bende güveniyorum tabi dedim sonra suratı asıldı bende dedimki sen beni erteliyorsun dedim beni bu şekilde oyaliyorsun dedim sinirlendi morali falan bozuldu 2 yıllık evliyim acaba bazen diyorum ben paronayak bir insanım yoksa gercektenmi o beni erteliyor
Bu arada Allah başka dert vermesin ama ben sadece size sormak istedim
Bana soylese ben halden anlamayacak biri değilim ki tamam aşkım gitmeyelim je okcak der geçerim bana gerçekleri söylesin yeterParanoyak değilde Israrcı bir yapınız var belliki maddi yönden sizi zorlayacak bu tatil size açık açık soyleyemiyordur sizde biraz anlayış gösterin
Arkadaşlarımın hepsi tatildeİş yoğun olabilir gitmek istemeyebilir bir sürü seceneek var o halde çok tatile gitmek istiyorsanız ben arkadaşlarla tatil planlıyorum haberin olsun diyin
Siz ısrarla tatil istediğiniz ve sorduğunuz için sessiz kalıyordurBana soylese ben halden anlamayacak biri değilim ki tamam aşkım gitmeyelim je okcak der geçerim bana gerçekleri söylesin yeter
Doğru söylüyorsunuz ya vallamaddi durumu iyiden kastınız ne sizin? bizim de maddi durumumuz iyi eşimin de kendi işi ama öyle ticaret yaparken ha deyince 50-60-70bin harcanamıyor bazen kusura bakmayın... ayrıca bizim de -aileden değil- ortağımız var.. onlar tatile gittiler diye biz gitmedik niye gitmedik demem... benim eşimin parası ayrıdır ticari hesabı ayrıdır onun ayrıdır... ya ben geriliyorum böyle kıyaslarda.. parası yoktur belki seni dandik bir tatil yaptırmak istemiyordur hatta arttırıyorum bellki gidesi yoktur? olabilir... sakin...
Olabilir ben duyar kastım deli gibiSiz ısrarla tatil istediğiniz ve sorduğunuz için sessiz kalıyordur
Bi zahmet onu da yapsinlarGidecegimiz yere ve konaklayacak yere ben bakıyorum ve karar veriyorum en son eşime haber veriyorum şuraya gidip şurada kalacağız şunu satın al diyorum alıyor, ben de alırım da o kadarını da yapsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?