- 15 Eylül 2022
- 2.503
- 1.664
- 63
- 33
Tatile takılmayın eşinizle birşeyler paylaşmaya bakın yaa veriyorsun 40.000 50.000 TL su samuru gibi havuzdan havuza atlıyor millet bende bu tatile anlam veremiyorum böyle tatil mi olr diyorum gittiği şehirde birde AVM turuyla tatili bitiriyorlar ayy o kadar saçma geliyor ki bana böyle tatiller yani herşey yıldızlı otelde havuzdan havuza atlamak değil eşinle romantik güzel şeyler paylasmak benceArkadaşlarımın hepsi tatilde
Su samuru dedin ya sesli güldüm allah seni yaTatile takılmayın eşinizle birşeyler paylaşmaya bakın yaa veriyorsun 40.000 50.000 TL su samuru gibi havuzdan havuza atlıyor millet bende bu tatile anlam veremiyorum böyle tatil mi olr diyorum gittiği şehirde birde AVM turuyla tatili bitiriyorlar ayy o kadar saçma geliyor ki bana böyle tatiller yani herşey yıldızlı otelde havuzdan havuza atlamak değil eşinle romantik güzel şeyler paylasmak bence
Biri özel okula biri kreşe gidiyor. Kreş 9 bin, okul 10 bin kırtasiye ucreti aldı. Okula gidenin ucreti sadece kitap, geri kalani alacağız. Allah yardımcımız olsun...Valla bak geçen haberde okudum.kirtasiye ürünleri çok pahaliymis benim ablamın oglu 1ci sınıfa gitcek masrafları 4 000 lira buluyormus
AminBiri özel okula biri kreşe gidiyor. Kreş 9 bin, okul 10 bin kırtasiye ucreti aldı. Okula gidenin ucreti sadece kitap, geri kalani alacağız. Allah yardımcımız olsun...
Bazen sessiz ve sakin kalmak gerekiyorOlabilir ben duyar kastım deli gibi
KesinlikleBazen sessiz ve sakin kalmak gerekiyor
Size özelden bir mesaj attım ona başarmısinizBazen sessiz ve sakin kalmak gerekiyor
Ayy ama öyle değil miSu samuru dedin ya sesli güldüm allah seni ya
Ayy ama öyle değil mitatil bitane kadar havuz başı pozu içkiler hop hop şarkılar danslar tiksinti geliyor gına geliyor insana
Sizinle tatil yapmak istemiyor o zaman, biz ne bilelim yavBacım parası var onu biliyorum ben ama neden hala götürmüyor onu anlamiyorum
Anaa yüreğime inecek kiz allah korusun aman ağzımızın tadı bozulmasınSizinle tatil yapmak istemiyor o zaman, biz ne bilelim yav
Hem ne kiziyorsun ki ya ne dedim benSizinle tatil yapmak istemiyor o zaman, biz ne bilelim yav
Bu ve bunun gibi mevzulara ben de çok takılıyorum. Ama şunu sormak lazım eşiniz her seye para bulup tatile mi bulmuyor yoksa ekonomik durumu cidden mi el vermiyorEşim beni tatile goturcem dedi ama bir türlü ayarlaması ben ilk sordugumda bana çok pahalı bu sene gitmeyelim dedi sonra ben ciddi konuşunca iyi şakaya çevirdi ben sana şaka yaptım ciddiyemi aldın dedi ama kendisini bunu söylerken gayet ciddiydi şaka yapar gibi bir hali yoktu sonra gene sordum ne yaptın tatili diye işte sen bana güven bana guvenmiyormusun ayarlayacam falan dedi bende güveniyorum tabi dedim sonra suratı asıldı bende dedimki sen beni erteliyorsun dedim beni bu şekilde oyaliyorsun dedim sinirlendi morali falan bozuldu 2 yıllık evliyim acaba bazen diyorum ben paronayak bir insanım yoksa gercektenmi o beni erteliyor
Bu arada Allah başka dert vermesin ama ben sadece size sormak istedim
BIz evliler tatile Marsa gidiyoz bacimAllah allaaaah. Yahu bu konunun evlilige dair ne gibi bir ozelligi var da evlilerden tavsiye istiyorsunuz? Evlenince baska bi dunyada falan mi yasamaya basladiniz? Ozellikle bunu belirtmek asiri cringe.
Neyse evli degilim yine yorumum gasp edildi
Mars mi koca tarafi yani sjsjs bi sonraki tatilde venuse gidinBIz evliler tatile Marsa gidiyoz bacim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?