Evli olanlara neden sürekli çocuk muhabbeti yapılıyor.

Kıssadan hisse:

Otobüste, küçük bir kız, bir poşet dolusu can eriğini yemekle meşgul... "Kızım, çok yeme dokunur, zararlı" dedim. "Amca, biliyon mu, benim dedem var ya, 115 sene yaşadı" dedi... "Çok mu yerdi eriği?” dedim gülerek. "Yook amca! Kimsenin işine karışmazdı" dedi.

İnsanlar ne zaman haddini, sınırını bilmeyi öğrenirse işte o zaman belki toplumca, kendimize çekidüzen vermeyi öğreniriz...

Öncelikle buna cevap vermeliydiniz. Ya da eşiniz verseydi şaka değil çünkü komik degil..

Sonra da mezun olana ne zaman işe gircen denir, bekar olana ne zaman evlencen, evlenene çocuk ne zaman, çocuğu olana ikinci çocuk ne zaman denir.... İnsanlar böyle
Eşim yoktu bende cevap vermek istemedim. Çünkü versem şaka yaptım denilecek. O yüzden yüzümü başka yöne çevirip biraz muhatap olmamayı yeğliyorum.

Benimde kanayan yara. Bizimde olmuyor. Kv görümce sağolsun lar hiç sormadılar. Annem baskı yapıyor ne yaptın doktora gittinmi hadi olsun torun seveyim diye baskı yapıyor. İstememe rağmen olmadığını bilmesine rağmen. Yine de o annem. Arkadaşlarımın baskısı çok yıpratıyor. Önce soruyorlar tedavi oluyorum diyince kafana takma psikolojik düşünme diyorlar. Kendileri hatırlatmasa gerçekten düşünmeyeceğim ama çok alakasız bi zamanda hatırlatıyorlar. Benimde modum düşüyor.Allah akıl fikir versin

Bana bu yönde baskı yoktu ama devamlı görüştüğüm üç insan sürekli çocuk muhabbeti yapar. Kusacak raddeye gelirsin onlarla. Başka konu mümkün değil açamazsın. Nasılsın desen bebeğinin nasıl olduğunu anlatır. Ki yüksek lisanslı insanlar. En sonunda yüzlerine patladım. Bu da bir çeşit baskı oluşturuyor. Çünkü konu sahibinin bir mesajında dediği gibi bunu marifet sanıyorlar. Dünyada sadece onlar doğurabilmiş.

valla daha gecen ay böyle bir muhabbetten pardon muhabbetlerden çıktım :) Herkes bir olmuş gibi sözleşmiş gibi.. halam ,teyzem, görumcemn arkadası (muhtemelen görumcem direk soramadığı için onu bahane etti ) herkes aynı anda ruyalarında beni bebekle görmus vayy canına :D halama hayırlısı karı koca olarak konusuurz dedım eşimle , sustu. teyzeye annem cvp verdi. Görumcemde ya benm su arkadasım varya gecen senı ruyasında görmus kucagında bebek vardı diye .. şöyle bi kendinden emin kahkaha patlattım sonrasında ayy bu insanlar evlenmezsin ne zaman evleneceksin evlenirsin çocuk ne zaman çocuk yaparsın 2.ne zaman die konusup duruyolr dedim.. sonra o da bilmm demiş arkadasına doğunca söyleyecekler herhlde aaa yok dedim buyuyunce :D söyleyeceğim allah allah millete ne ise dedim sustu..

Sadece çocuk sorulsa iyi belli bir zaman sonra aa sizin de mi olmuyor tüp bebeğe başladınız mı şurada şu hoca var bak iyiymiş.......... boş konuşan çokkkk

Hayırlı günler hanımlar. İyisinizdir inşallah. Bir sıkıntımı paylaşmak için yazmak istedim en azından içimde kurmam. İçimde kurunca daha çok üzülüyorum çünkü. Ben 2 yıllık evliyim. Çocuğum yok. İnsanların sürekli çocuk muhabbetini bana getirmesinden sıkıldım. Vajinusmustum. Yeni yeni atlatıyorum.Çocuk dogurun, şöyle yapın doktora gidin deniliyor Sürekli. Onlar demese aklımız ermeyecek sanki. Sıkıldım artık. En son eşimin annesi bir kız çocuk doğuramadın dedi. Bilmiyorum niye böyle oluyor. Şakaya vuruyor gülüyor ama ben hiç gülmedim komik gelmedi.Olabilir çocuğum olmayadabilir ama insanlar niye bu kadar düşüncesiz..
Bunlar bence bizim milletin slogani

Evlenmeyene yok mu biri?
Evliye cocuk ne zaman?
Evli ve cocukluya 2.cocuk.ne zaman?

Sakayla karisik ben tasiyicim ogluna sor de susar

3.yıla girerken yığınla bize de soruyorlar.
Yok mu çocuk?
Bende yumurtayı kırdım bekliyorum diyorum :D
Hafta sonu kv deyi aradım oda artık yeter dedi yapın ben torun seveceğim diyor.
Hay hay anne dedim.
Eşim yanımda aşkım duydun mu annen torun istiyormuş dedim.
Kv de sesi bir gitti geldi.
Anne dedim her şeyin zamanı var sen de biliyorsun falan.
Ben anlamam dedi.
İyi söz sana bu sene torunu yetiştiriyorum dedim.
Mutlu olsun ne yapsın :halay: :ıslık:
Kısacası boş ver.
Konuşan konuşsun.

. En son eşimin annesi bir kız çocuk doğuramadın dedi.
Eşiniizn annesine diyin ki,bebeğin cinsiyetini erkek belirliyor..

220057_Komik_Karikaturlern.webp

Hayırlı günler hanımlar. İyisinizdir inşallah. Bir sıkıntımı paylaşmak için yazmak istedim en azından içimde kurmam. İçimde kurunca daha çok üzülüyorum çünkü. Ben 2 yıllık evliyim. Çocuğum yok. İnsanların sürekli çocuk muhabbetini bana getirmesinden sıkıldım. Vajinusmustum. Yeni yeni atlatıyorum.Çocuk dogurun, şöyle yapın doktora gidin deniliyor Sürekli. Onlar demese aklımız ermeyecek sanki. Sıkıldım artık. En son eşimin annesi bir kız çocuk doğuramadın dedi. Bilmiyorum niye böyle oluyor. Şakaya vuruyor gülüyor ama ben hiç gülmedim komik gelmedi.Olabilir çocuğum olmayadabilir ama insanlar niye bu kadar düşüncesiz..
Üzüldüm.
Bende yirmi güne kadar iki yıllık evli olacağım
Kimse bana daha hamileliğin h sini söylemedi

Eğitimsiz insanlarla mi takiliyorsunuz acaba

Çünkü konuşacak konuları yok. Kültürsüz insanlar yapıyor bu muhabbetleri. Yaparsın neden hemen yaptın yapmazsın yap birinci yaparsın ikinci ne zaman ay cinsiyeti şu olsun şu olur keske bu olsaydı ay üzülme ötekine olur... bitmez arkadaşm hiç takma kafana. Bu ülkede bu muhabbetler asla bitmez. Geçen biri bana kardeş yap birlikte büyürler dedi. Öyle şak diye muhabbetim bile yok. Bu kaçıncı seviye sen düşün 😃

Öff ne sıkıcı insanlar yaa.
Bende bir bucuk senelik evliyim ailem sormaz elalem sorar surekli cocuk yokmu diye. Yok dusunmuyorum dememe ragmen sormalarini algılarının kıtlığına veriyorum.
Yani ister dusunmem yapmam ister olmuyo yapamiyorumdur. Tum bunlardan sa na ne?? Gecende dedim birine, abla masrafları ustlenceksen hemen yapiyorum dedim sustu. Sen mi bakican cocuga yani yalandan laf.
Cocuk olunca da bi oyuncak almaz boyle tipler isin dusse 2 saat bakamazlar. Soranlara lafinizi esirgemeyin.
Maydonoz olmayi ne cok seviyo bizim millet yaa..

klasiklerden secmeler.

esim fen edebiyat fakultesinde okumus,
bir akrabasi da oyle.

yillarca her bayram x de su bolumde y de su bolumde diye konusulmus iki aile bir araya gelince.
esim diyor ki o akrabasinin babasi resmen travma yaratti bende, iste sen bu bolumdesin ama derslerin nasil, is bulabilecek misin falan filan,...(bu arada akrabasi da ayni bolum ama ulkenin adi sayilir universitelerinden birinde, esim de orta karar bir universitede iste)

neyse 2 yil once yeniden gittik o akrabaya bayram ziyaretine,
adam hala esime diyor ki, okul bitti mi (2 cocugumuz da yanimizda bu ziyarette :olamaz::KK47::KK53:)

bosverin konu sahibi, he he deyin gecin ne yapacaksiniz.
bu insanlar zaten sizi umursadiklarindan dolayi sormuyorlar, ezberden konusuyorlar iste.

Benimde kanayan yara. Bizimde olmuyor. Kv görümce sağolsun lar hiç sormadılar. Annem baskı yapıyor ne yaptın doktora gittinmi hadi olsun torun seveyim diye baskı yapıyor. İstememe rağmen olmadığını bilmesine rağmen. Yine de o annem. Arkadaşlarımın baskısı çok yıpratıyor. Önce soruyorlar tedavi oluyorum diyince kafana takma psikolojik düşünme diyorlar. Kendileri hatırlatmasa gerçekten düşünmeyeceğim ama çok alakasız bi zamanda hatırlatıyorlar. Benimde modum düşüyor.Allah akıl fikir versin
Allah akıl fikir versin
Çocuk isteyen herkese nasip etsin inşallah

Bekarken evlilik, evliyken çocuk, çocuk oldu mu 2. çocuk, iki kız / erkek oldu mu üçüncüyü farklı cinsten yap konuları da konuları... Onlar muhakkak bir şey bulacaklar, boşverin :)

Çünkü gerizekalılar.. 4 senelik evliyim oğlum 4 aylık. Gören herkes çocuk sordu. Herkes.. Düğünde gören, sokakta gören, bayramda gören. Çocuğumuz tedaviyle oldu kimseye söylemedik tedavi sürecinden bahsetmedik çok yakınlarımız hariç. Kapıda gören komşu bile bi tane çocuk yap derdi. Hele birgün apartman içinde kadınlar hamur kesiyor yaşlı teyzeler. Evde yalnızım dedim ki kek yapayım yesinler. Kek yaptım çay yaptım çıkardım. Konu geldi çocuğa o dönemde yeni evliyim daha çocuk istemiyorum. Beni teselli ediyorlar kendi kafalarında ne kurdularsa artık. Olur ya olur filan diyorlar.

Salakliktan

Back
X