- 8 Şubat 2015
- 1.640
- 5.816
- 358
- Konu Sahibi muallme hatun
-
Eşim yoktu bende cevap vermek istemedim. Çünkü versem şaka yaptım denilecek. O yüzden yüzümü başka yöne çevirip biraz muhatap olmamayı yeğliyorum.Öncelikle buna cevap vermeliydiniz. Ya da eşiniz verseydi şaka değil çünkü komik degil..
Sonra da mezun olana ne zaman işe gircen denir, bekar olana ne zaman evlencen, evlenene çocuk ne zaman, çocuğu olana ikinci çocuk ne zaman denir.... İnsanlar böyle
Bunlar bence bizim milletin sloganiHayırlı günler hanımlar. İyisinizdir inşallah. Bir sıkıntımı paylaşmak için yazmak istedim en azından içimde kurmam. İçimde kurunca daha çok üzülüyorum çünkü. Ben 2 yıllık evliyim. Çocuğum yok. İnsanların sürekli çocuk muhabbetini bana getirmesinden sıkıldım. Vajinusmustum. Yeni yeni atlatıyorum.Çocuk dogurun, şöyle yapın doktora gidin deniliyor Sürekli. Onlar demese aklımız ermeyecek sanki. Sıkıldım artık. En son eşimin annesi bir kız çocuk doğuramadın dedi. Bilmiyorum niye böyle oluyor. Şakaya vuruyor gülüyor ama ben hiç gülmedim komik gelmedi.Olabilir çocuğum olmayadabilir ama insanlar niye bu kadar düşüncesiz..
Eşiniizn annesine diyin ki,bebeğin cinsiyetini erkek belirliyor... En son eşimin annesi bir kız çocuk doğuramadın dedi.
Üzüldüm.Hayırlı günler hanımlar. İyisinizdir inşallah. Bir sıkıntımı paylaşmak için yazmak istedim en azından içimde kurmam. İçimde kurunca daha çok üzülüyorum çünkü. Ben 2 yıllık evliyim. Çocuğum yok. İnsanların sürekli çocuk muhabbetini bana getirmesinden sıkıldım. Vajinusmustum. Yeni yeni atlatıyorum.Çocuk dogurun, şöyle yapın doktora gidin deniliyor Sürekli. Onlar demese aklımız ermeyecek sanki. Sıkıldım artık. En son eşimin annesi bir kız çocuk doğuramadın dedi. Bilmiyorum niye böyle oluyor. Şakaya vuruyor gülüyor ama ben hiç gülmedim komik gelmedi.Olabilir çocuğum olmayadabilir ama insanlar niye bu kadar düşüncesiz..
Allah akıl fikir versinBenimde kanayan yara. Bizimde olmuyor. Kv görümce sağolsun lar hiç sormadılar. Annem baskı yapıyor ne yaptın doktora gittinmi hadi olsun torun seveyim diye baskı yapıyor. İstememe rağmen olmadığını bilmesine rağmen. Yine de o annem. Arkadaşlarımın baskısı çok yıpratıyor. Önce soruyorlar tedavi oluyorum diyince kafana takma psikolojik düşünme diyorlar. Kendileri hatırlatmasa gerçekten düşünmeyeceğim ama çok alakasız bi zamanda hatırlatıyorlar. Benimde modum düşüyor.Allah akıl fikir versin
Olmaz mı tedaviye gidin, tedaviye başladınız mı da diyorlar insanların çenesi susar mıSadece çocuk sorulsa iyi belli bir zaman sonra aa sizin de mi olmuyor tüp bebeğe başladınız mı şurada şu hoca var bak iyiymiş.......... boş konuşan çokkkk
Ay ne güzel, eğitimsiz de değiller. Ama ne demişler insanda yoksa edep, neylesin medrese mektep..Üzüldüm.
Bende yirmi güne kadar iki yıllık evli olacağım
Kimse bana daha hamileliğin h sini söylemedi
Eğitimsiz insanlarla mi takiliyorsunuz acaba
Evet aynıları bana da söylendiOlmaz mı tedaviye gidin, tedaviye başladınız mı da diyorlar insanların çenesi susar mı
SalakliktanHayırlı günler hanımlar. İyisinizdir inşallah. Bir sıkıntımı paylaşmak için yazmak istedim en azından içimde kurmam. İçimde kurunca daha çok üzülüyorum çünkü. Ben 2 yıllık evliyim. Çocuğum yok. İnsanların sürekli çocuk muhabbetini bana getirmesinden sıkıldım. Vajinusmustum. Yeni yeni atlatıyorum.Çocuk dogurun, şöyle yapın doktora gidin deniliyor Sürekli. Onlar demese aklımız ermeyecek sanki. Sıkıldım artık. En son eşimin annesi bir kız çocuk doğuramadın dedi. Bilmiyorum niye böyle oluyor. Şakaya vuruyor gülüyor ama ben hiç gülmedim komik gelmedi.Olabilir çocuğum olmayadabilir ama insanlar niye bu kadar düşüncesiz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?