- 15 Şubat 2013
- 25.657
- En iyi cevaplar
- 1
- 98.562
- 798
Olsun bi daha konus bakalim nolcakKizzzlaar selaaamm
Yine bir aksam ve ben yine yalnizim sizi dinleyip yeniden konustum ama goruyorrum ki yine birseyler degismiyor
Bekar insanlar bu kadar yalnızlık çekmiyor. O zaman evli kalmanın mantığı ne?Kizzzlaar selaaamm
Yine bir aksam ve ben yine yalnizim sizi dinleyip yeniden konustum ama goruyorrum ki yine birseyler degismiyor
kahveye giden erkek mi kaldı nerede yaşıyorsunuz ya da nasıl bir kafası var esinizin ilginc. Babam bile kahveye gitmezdi benim. Boş iş derdi. Neyse araniz nasıl bilmiyorum gerci cok yalnızım diyorsunuz bir iletisim yok belli ki. Alıp karşınıza konuşacaksınız. Değisiyorsa değisecek degismiyorsa ya siz degiseceksiniz ya da bosanacaksinız. Ben böyle biriyle yapamazdım açıkçası. Cocugunuzun olmaması bir artı bana göre. Umarım cozersiniz sorununuzu.Selam kizlar..
Ben 2 yillik evli biriyim esim surekli evlendigimizden beri neredeyse haftaicleri ise gitmedigi gunlerde dahil pazar gunlerini de katiyorum tabi surekli disari kahvede biz 30 yasindayiz gozunu uykudan acar kahvalti yapip kahveye gider gece 12-1 de gelir ben surekli yalnizim ve artik sanirim depresyone girmeye basladim disaridaki zaman geciren ciftlere ozenmeye basladim resmen sizce ne yapmaliyim cok konustum
Ucun biri var yemekte demelik bir öğün saatiyse demekGece 11’de ne yemeği bu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?