Evli oldugum halde evde surekli yalnizim

Varlığı ile yokluğu arasında fark olmayan, yokken kafanın daha dingin olacağı bariz belli bir adamdan boşanmak için üç beş sene daha beklemeye lüzum yok.
Sevmiyorsun mutsuzsun aynı evi yatağı niye paylaşmaya devam ediyorsun. Neyin emeği bu, verdiğin hiç bir emek süresi belli olmayan kalan ömrünle kıyaslanamaz.. Hala da pasif kalarak ömrünü harcamaya devam ediyorsun.
Ya sineye çekip görmezden geleceksin
Ya da gemileri yakıp yola çıkacaksın alternatif seçenek yok

Değişmez çevremde var arkadaşımın 3 çocuğu oldu eşi ile ayrı hayatlar sürüyorlar beraber hicbirsey yapmıyorlar arasıra yemek yiyorlar evde galiba.Oda çocuklar büyüsün bosanacagim diyor.Fikir vermiyorum ona ve birşey diyemiyorum da o biliyordu evlenirkende o nedenle ne diyeceğim yani 3 çocuktan sonra.Bir çocukla yada çocuksuz bakabilirdi yoluna.Neyse hayat kendi bilir.Sadece kağıt üzerinde evli ben onları düğünden sonra hiç yanyana görmedim sosyal hayatda kadın evli bekar işte

Çocuğunuz yoksa sakın yapmayın, korunun. Size değer veren insan sizi bütün gün yalnız bırakıp da gecenin 1inde gelip şirinlikler yapmaz. Başınızı yastığa huzurla koyamıyorsanız mutsuz bir evliliğin içindesinizdir , başka terimler kullanmayın kendinizden fazla fazla verince düzeleceğini zannetmeyin. Sizi sürekli bir döngüye sokacak. Gece geç saatlerde gelince siz kızacak bağıracaksınız sonra azaltacak 1 saat gidecek 2 saat gidecek sonra tekrar sizi çıldırtacak gecenin köründe gelerek.

Çocuğunuz yok sanırım düşünsenize bir bebeğinizin olduğunu. Diş çıkaracak ateşlenecek siz 1 dk oturamayacaksınız dinlenemeyeceksiniz adam kahvelerde taş dizecek. Evlilik 2 kişiliktir. Ortada çok büyük bir sorununuz var siz de çıkın, geç gelin ne olduğunu anlasın denilince çözülecek bir şey değil bu. Günü gelecek bebekle eve tıkılacaksınız işte.

Eğer gerçekten çok ama çok seviyorsanız büyük bir rest çekin bir daha asla kahveye gitmesin. İşten eve evden işe bir hayatı olsun normal evli erkekler gibi. Sosyalleşeceği zaman da karısıyla çocuğuyla çıkar gezer. Ama zaten yıprandım onsuz da ölmem ki diyorsanız bence boşanın. Dediğim gibi göz açığ kapayıncaya kadar yıllarınız geçecek, adam size kocalık yapmıyor evde sofrada gözünüze bakmıyor aklı fikri kahvede siz de ailenize karşı kocam iyi evliliğim süper pozları kesiyorsunuz gerçekten çok yazık bence gerçek mutluluğu hakediyorsunuz.

Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.

Yat geber yemeği yiyor demek...

Ya ben ya kahvehane diyeceksiniz. Gitsin kahveci ile evlensin .

Bilmeden mi evlendiniz?

kahveye giden erkek mi kaldı nerede yaşıyorsunuz ya da nasıl bir kafası var esinizin ilginc. Babam bile kahveye gitmezdi benim. Boş iş derdi. Neyse araniz nasıl bilmiyorum gerci cok yalnızım diyorsunuz bir iletisim yok belli ki. Alıp karşınıza konuşacaksınız. Değisiyorsa değisecek degismiyorsa ya siz degiseceksiniz ya da bosanacaksinız. Ben böyle biriyle yapamazdım açıkçası. Cocugunuzun olmaması bir artı bana göre. Umarım cozersiniz sorununuzu.

İnsan evlenmeden önce yaptıklarını pek gözü görmüyor yani bir anda kahve alışkanlıgı başlamamıştır sen görmezden gelmişsindir onları. Evlenince bazı şeyler gözüne daha çok batıyor.
Ben kahveyi taa sevgililikten ıyy diyerek gitmemesini empoze etmiştim zaten giden bir tip değildi ama babasının yanına vs gidiyordu ama bu bile rahatsız edici geliyordu. 1.5 yıldır evliyiz en fazla 3 kere girmiştir o da arkadaşıyla orda buluşur 1 saat sonra yanıma gelir tabi sigara içmemesi de etkili rahatsız ediyor kokusu öyle yerlerde.
Evlilik yalnız başına sürmez. Muhtemelen çocuk yapayım tek kalmam en azından diye düşüneceksin ama büyük hata olur. Rest çekmen şart tepkini sert koyman lazım

39 yaşına kadar hayat kafama vura vura ve gözlemlerimle gösterdi ki İNSANLAR DEĞİŞMEZ!!! Düzelmiş GİBİ yapar sadece. Kucağına bir çocuk almadan kaç kurtar kendini. Bu tarz insanlar ruh emicidir. Tüketir insanı

Çalışmıyor da anlaşılan. Adamdaki şansa bak derim ancak ben bu vizyonsuzlukla bile evlenebilmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…