Ay o kadar iyi geldin ki bana suan yemin ederim hickira hickira sana yaziyorum yemin ederim sana cok yoruldum kendi ailem onu kotu bilmesin diye her gun konustugumuzda binbir yalan soyluyorum olmadigini anlmasinlar diye cok yalnizim bsk vallahi abartmiyorum dusunsene her aksam tek yemek yiyorsun tek yataga giriyorsun tek oturuyorsun kafayi yicemKonu sahibinin yerinde olmak isterdim bu tipte birine vazgeçilmez olduğunu bir boşanma davasi açarak göstermek şahane olurdu
Şuna bak ya gül gibi kizi almış hödük kaveci amcaya dönüşmüş Allah bilir leş gibi de kokuyor olmali sigara iyyy
Yavrum sabretmek zorunda değilsin bu seni kanser eder Allah korusun bas tekmeyi uğurlar olsun
Şans verme çünkü vermişsin bak olmamis
Şirinliklerine karşılık vermeyin. İyi misin dediğinde de ne hissediyorsanız yazın.Cok konustum zaten soyle oluyor simdi gitti ya mesela 7-8 gibi mesaj atar iyi misin diye gece 11 gibi atar ne yiyecegiz diye 1 gibi eve gelir bir suru sirinlikler onun icin cok normal cunku bunlar ama biliyo musun icimdeki o kizi oldurdu
Artik tepki veremiyorum cunku bir insana bir kere iki kere uc bes kere soylersin ya bazi seyleri inan soylemekten kavgadan yoruldum ama garip olan su cok normal onun icin surekli dip dibe olamayiz onun icin sureklisi gece 12 de geliyorsa uyuyana kadar gecen sureŞirinliklerine karşılık vermeyin. İyi misin dediğinde de ne hissediyorsanız yazın.
Sizin rahatsız olduğunuzu anlamıyor sanırım adam. Tepki vermiyorsunuz belli ki. Rahatsız olduğunuzu anlasa hal hatır sormaz hatta kavga ederdi.
Boşanmak gibi mantıklı bir seçeneğiniz var, niye zırıl zırıl ağlıyorsunuz ki?Yemin ederim o kadar yalnizim ki artik psikolojim bozuldu aglamaktan midem bulandi resmen
7 gibi yine hatrınızı sorarsa mesajına cevap vermeyin. Böyle anlar belki.Artik tepki veremiyorum cunku bir insana bir kere iki kere uc bes kere soylersin ya bazi seyleri inan soylemekten kavgadan yoruldum ama garip olan su cok normal onun icin surekli dip dibe olamayiz onun icin sureklisi gece 12 de geliyorsa uyuyana kadar gecen sure
Uzaktan boyle okuyunca cok mu kolay geliyor bazi seyleri yapmak icinde bulunan durumladi bilmeden nasil boyle dusmanca bir yorum yapabilirzinBoşanmak gibi mantıklı bir seçeneğiniz var, niye zırıl zırıl ağlıyorsunuz ki?
Bu yorumun nesi düşmanca?Uzaktan boyle okuyunca cok mu kolay geliyor bazi seyleri yapmak icinde bulunan durumladi bilmeden nasil boyle dusmanca bir yorum yapabilirzin
Siz kendinize düşman olmuşsunuz bu herifi çekerek, ben olsam ne olur olmasam be olur?Uzaktan boyle okuyunca cok mu kolay geliyor bazi seyleri yapmak icinde bulunan durumladi bilmeden nasil boyle dusmanca bir yorum yapabilirzin
Şimdi de düşman oldukBu yorumun nesi düşmanca?
Amannn bosver ya kusura bakmaŞimdi de düşman olduk
Siz gece 11’de kahveden gelen adama niye yemek hazırlıyorsunuz ben o kısmı anlamadım.Amannn bosver ya kusura bakma
Ah askim ahh sadece bunu diyebiliyorumSiz gece 11’de kahveden gelen adama niye yemek hazırlıyorsunuz ben o kısmı anlamadım.
Allah’ın kırosunu o saate kadar bekleyip sofra hazırlamak zorunda değilsiniz. Önce bunu idrak edin. Ağlamak yerine aksiyon alın.Ah askim ahh sadece bunu diyebiliyorum
Bu şirinlik mıCok konustum zaten soyle oluyor simdi gitti ya mesela 7-8 gibi mesaj atar iyi misin diye gece 11 gibi atar ne yiyecegiz diye 1 gibi eve gelir bir suru sirinlikler onun icin cok normal cunku bunlar ama biliyo musun icimdeki o kizi oldurdu
Niye başka bir şey diyemiyorsunuz?Ah askim ahh sadece bunu diyebiliyorum
Ya kahve ya ben diyeceksinSelam kizlar..
Ben 2 yillik evli biriyim esim surekli evlendigimizden beri neredeyse haftaicleri ise gitmedigi gunlerde dahil pazar gunlerini de katiyorum tabi surekli disari kahvede biz 30 yasindayiz gozunu uykudan acar kahvalti yapip kahveye gider gece 12-1 de gelir ben surekli yalnizim ve artik sanirim depresyone girmeye basladim disaridaki zaman geciren ciftlere ozenmeye basladim resmen sizce ne yapmaliyim cok konustum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?