O çıkıyorsa siz de çıkın gezin, ona mesaj atın ne yiyeceğiz diye. Yaptıklarının aynısını yapın.Artik tepki veremiyorum cunku bir insana bir kere iki kere uc bes kere soylersin ya bazi seyleri inan soylemekten kavgadan yoruldum ama garip olan su cok normal onun icin surekli dip dibe olamayiz onun icin sureklisi gece 12 de geliyorsa uyuyana kadar gecen sure
Ev arkadaşları bile birlikte yemek yiyor. Sizde o da yokmuş. Bu adamı çekerek kendine yazık edersin.Ay o kadar iyi geldin ki bana suan yemin ederim hickira hickira sana yaziyorum yemin ederim sana cok yoruldum kendi ailem onu kotu bilmesin diye her gun konustugumuzda binbir yalan soyluyorum olmadigini anlmasinlar diye cok yalnizim bsk vallahi abartmiyorum dusunsene her aksam tek yemek yiyorsun tek yataga giriyorsun tek oturuyorsun kafayi yicem
Bu adamın nesine emek verdin anlamadım? Emeklerin de işe yaramamış resmen büyük hayal kırıklığı!Cok yoruldum gercekten bunlari size yazarken bile agliyorum bosanmak iztedim 1 kere yalvar yakar baristik tabiki bendd istedim cunku oncesinde inan bana cok emek verdim emeklerim diye bir sans daha verdim ama artik kafayi yemek uzereyim
Bu minvalde dönüt veriyorsanız eşiniz anlamaz ki ciddi bir şekilde rahatsız olduğunuzdan. Bu tepkiyi biri bana verse biraz gönül alarak davranışıma devam edebilirim.Ah askim ahh sadece bunu diyebiliyorum
Yavrum derdine ne? Ailene de anlat sen dert yükü musun? Bilseler ne kadar üzülür ve asla razı olmazlarAy o kadar iyi geldin ki bana suan yemin ederim hickira hickira sana yaziyorum yemin ederim sana cok yoruldum kendi ailem onu kotu bilmesin diye her gun konustugumuzda binbir yalan soyluyorum olmadigini anlmasinlar diye cok yalnizim bsk vallahi abartmiyorum dusunsene her aksam tek yemek yiyorsun tek yataga giriyorsun tek oturuyorsun kafayi yicem
Evliliğiniz biraz garip değil mi sizce de?Selam kizlar..
Ben 2 yillik evli biriyim esim surekli evlendigimizden beri neredeyse haftaicleri ise gitmedigi gunlerde dahil pazar gunlerini de katiyorum tabi surekli disari kahvede biz 30 yasindayiz gozunu uykudan acar kahvalti yapip kahveye gider gece 12-1 de gelir ben surekli yalnizim ve artik sanirim depresyone girmeye basladim disaridaki zaman geciren ciftlere ozenmeye basladim resmen sizce ne yapmaliyim cok konustum
İyi misin sorusuna senin gibi bir hodukle evlendigim için kötüyüm ama yakında bosaninca iyi olacağım diye cevap verebilirsiniz.Cok konustum zaten soyle oluyor simdi gitti ya mesela 7-8 gibi mesaj atar iyi misin diye gece 11 gibi atar ne yiyecegiz diye 1 gibi eve gelir bir suru sirinlikler onun icin cok normal cunku bunlar ama biliyo musun icimdeki o kizi oldurdu
Peki neden kahvedeki insanlarla sürekli dip dibe kendisi gizli gay filan galibaArtik tepki veremiyorum cunku bir insana bir kere iki kere uc bes kere soylersin ya bazi seyleri inan soylemekten kavgadan yoruldum ama garip olan su cok normal onun icin surekli dip dibe olamayiz onun icin sureklisi gece 12 de geliyorsa uyuyana kadar gecen sure
Selam kizlar..
Ben 2 yillik evli biriyim esim surekli evlendigimizden beri neredeyse haftaicleri ise gitmedigi gunlerde dahil pazar gunlerini de katiyorum tabi surekli disari kahvede biz 30 yasindayiz gozunu uykudan acar kahvalti yapip kahveye gider gece 12-1 de gelir ben surekli yalnizim ve artik sanirim depresyone girmeye basladim disaridaki zaman geciren ciftlere ozenmeye basladim resmen sizce ne yapmaliyim cok konustum
Kumarda oynayabilir . Benim çevremde var . Bagimlisi oluyorlar. Konu sahibi dikkat et. Kahvelerde gizli şekilde kumar oynuyorlar .Peki neden kahvedeki insanlarla sürekli dip dibe kendisi gizli gay filan galiba
O değişmiyorsa medeni hali değiştirmeyi düşünmek lazım, tabi hayat ve kararlar sizinKizzzlaar selaaamm
Yine bir aksam ve ben yine yalnizim sizi dinleyip yeniden konustum ama goruyorrum ki yine birseyler degismiyor
Şu aşamadan sonra yapılacak şey belli ama siz evde oturup üzülmeye devam edecek gibi duruyorsunuz.Kizzzlaar selaaamm
Yine bir aksam ve ben yine yalnizim sizi dinleyip yeniden konustum ama goruyorrum ki yine birseyler degismiyor
Ay ne emeği Allah aşkına. Emeği biraz da kendine ver, iş güç sahibi ol meslek edin ayağının üstünde dur kendini geliştir. Ne emeği bu zorlama hanzoya.Cok yoruldum gercekten bunlari size yazarken bile agliyorum bosanmak iztedim 1 kere yalvar yakar baristik tabiki bendd istedim cunku oncesinde inan bana cok emek verdim emeklerim diye bir sans daha verdim ama artik kafayi yemek uzereyim
Biz konuş demedik ki boşan dedik. Yine bizi dinlememişsin.Kizzzlaar selaaamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?