4 aydır tanıyorum onu aynı işyerindeyiz cok iyi temiz kalpli birisi ben onu is yerinde ilk gördüğümde içim kıpır kıpır oldu ben ona bakıp güldüm ilk gün o da bana bakıp güldü cok sıcak bir şekilde sonra tanıstık biraz aradan zaman geçti sürekli yanıma gelmeye başladı ama sürekli beni gördüğünde sürekli el sallar 2 hafta boyunca ise gitmedim rapor aldım islerim vardı o da merak etmiş telaşlanmış 2 haftadır neredeydin seni cok merak ettim bir sorunmu var diye sordu neyse bu benimle çok sık ilgilenmeye başladı sanki böyle arkadaşlıktan öte farklı bir boyutta gibi sürekli merak ediyor telaşlanıyor benim için ama kötü olan bir durum var kendisi 1 yıllık evli bile değilmis ben bunu yeni öğrendim evli olduğunu çok kötü oldum ne yapacağımı bilemedim. Sizce neden böyle farklı davraniyor bukadar çok merak ediyor ve beni görünce içi kıpır kıpır oluyor anlamadım evli olması kafamı karıştırdi bu kadar ilgi neden? Sanki sürekli benimle vakit gecirmek tum zamanini bana ayirmak iatiyormuş gibi bir hali var?
4 aydır tanıyorum onu aynı işyerindeyiz cok iyi temiz kalpli birisi ben onu is yerinde ilk gördüğümde içim kıpır kıpır oldu ben ona bakıp güldüm ilk gün o da bana bakıp güldü cok sıcak bir şekilde sonra tanıstık biraz aradan zaman geçti sürekli yanıma gelmeye başladı ama sürekli beni gördüğünde sürekli el sallar 2 hafta boyunca ise gitmedim rapor aldım islerim vardı o da merak etmiş telaşlanmış 2 haftadır neredeydin seni cok merak ettim bir sorunmu var diye sordu neyse bu benimle çok sık ilgilenmeye başladı sanki böyle arkadaşlıktan öte farklı bir boyutta gibi sürekli merak ediyor telaşlanıyor benim için ama kötü olan bir durum var kendisi 1 yıllık evli bile değilmis ben bunu yeni öğrendim evli olduğunu çok kötü oldum ne yapacağımı bilemedim. Sizce neden böyle farklı davraniyor bukadar çok merak ediyor ve beni görünce içi kıpır kıpır oluyor anlamadım evli olması kafamı karıştırdi bu kadar ilgi neden? Sanki sürekli benimle vakit gecirmek tum zamanini bana ayirmak iatiyormuş gibi bir hali var?
Bütün sosyal medyalara sanp chat facebook instagram twitter hepsine baktım ve srdum kullanmıyor sevmiyormuş sosyal medyayı yargılamaan önce bi sorun isterseniz..Şimdi benim anlamadığım şu ; 4 aydır tanıyorum demişsiniz ve ilgi duyuyorsunuz insan 4 aydır ilgi duyduğu birinin sosyal medyasına hicmi bakmaz.. kusura bakmayın inandırıcı gelmedi. Genelde insanlar böyle şeylerde vicdanını rahatlatacak bir sey ararlar bulurlar. karısını istemiyor ben daha iyiyim daha güzelim egosu.. maalesef sadece kullanilirsiniz işyerinde de duyulursa siz kötü olursunuz. Tercih yapsa karısını seçer tabiiki.. Bırakın artık şu evli adamları. Bekarlar yüzüne bakmayınca macera arayan evliler daha kolay bulunuyor tabii.
Yaşın küçük derken ???Evli olmasi senin icin birsey ifade etse buraya zaten konu acmazdin.Ogrendigin anda konu kapanirdi.Ne yazmamizi bekliyorsun bence adamin sana baktigi ettigide yok yasin kucuk diye sempatiyle verdigi selami farkli almissin uzak dur diyecem ama hic oyle bir havan yok Allah islah etsin ne diyelim
Kac sayfa yorum yapildi senin yerrinde baskasi olsa azcik utanirdi.Yaşın küçük derken ???
Merhabalar benim son 2 yıldır kimsem kalmadı çok mutsuzum 18 yaşımdayım lise sonum arkadaşlarımdan kimse görüşmüyor benimle nedenini bilmiyorom telefonu elime alıyorum rehberden tek tek herkesi arıyorum kimse acmıyor yada isim var diyip kapatıyor uzun zamandir disari cikmiyorum okul haric oda tatil oldu lutfen yardim edin bunalima girdim ??
Yaşın küçük derken ???
Arkadaş yalnızlıktan sarmış desene?muhtemelen calistigin yerde ya staj kadrosundasin degil calisansanda oradakilerin yas ortalamasinda en kucugusundur
Boyle yerlerde kisiler kendinden kucuklere daha farkli yaklasirlar kimi yegenim var ayni yaslarda kimi kardesim var diye bakar daha sempatik daha ilgili is ogretmek ister havada hatta sakaci olurlar Yanlis anlamis olma ihtimalin yuksek
Ne biliyim guzelim ya 18 yasta cok toy yari cocukluk 0 hayat tecrubesi aklimi ermiyor artik eriyoda isin ucunun nereye gideceginimi cozemiyor bilemedimArkadaş yalnızlıktan sarmış desene?
Ya yapma bizde 18 yaşındaydık zamanında hangimiz evli biri için leyla leyla dolaştık ortada?Ne biliyim guzelim ya 18 yasta cok toy yari cocukluk 0 hayat tecrubesi aklimi ermiyor artik eriyoda isin ucunun nereye gideceginimi cozemiyor bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?