Evli olduğunu yeni öğrendim çelişkideyim???

Evli olduğu halde başka kızlarla ilgileniyor ve siz onun için çok iyi ve temiz kalpli diyorsunuz.
Gerçekten çok temiz kalpliymiş

Evli olduğunu öğrendin bitti...

O şerefsiz kendini çekmez, sen bir kadın olarak 5 adım değil 10 adım geri duracaksın... Herkes haddini bilmeli...

Evli olmasi senin icin birsey ifade etse buraya zaten konu acmazdin.Ogrendigin anda konu kapanirdi.Ne yazmamizi bekliyorsun bence adamin sana baktigi ettigide yok yasin kucuk diye sempatiyle verdigi selami farkli almissin uzak dur diyecem ama hic oyle bir havan yok Allah islah etsin ne diyelim

Çok iyi temiz kalpli biri denmiş nesi iyi. İyi ise evli ve başkasiyla ilgileniyor böylesi olsa olsa........

Kafanizi mi karistirdi! ADAM EVLI!
EV LI!
Esi varken sizinle flortlesen adama cok temiz kalpli falan demeyin rica edicem..
Sizin de evli adamla kafaniz karismasin bi zahmet bekar erkeklere dogru ilerleyin actiginiz konu resmen beni deli etti

Evli bir adama hala bir seyler hissedip, icin kipir kipir olacaksa. Allah sizleri uzak etsin

Şimdi benim anlamadığım şu ; 4 aydır tanıyorum demişsiniz ve ilgi duyuyorsunuz insan 4 aydır ilgi duyduğu birinin sosyal medyasına hicmi bakmaz.. kusura bakmayın inandırıcı gelmedi. Genelde insanlar böyle şeylerde vicdanını rahatlatacak bir sey ararlar bulurlar. karısını istemiyor ben daha iyiyim daha güzelim egosu.. maalesef sadece kullanilirsiniz işyerinde de duyulursa siz kötü olursunuz. Tercih yapsa karısını seçer tabiiki.. Bırakın artık şu evli adamları. Bekarlar yüzüne bakmayınca macera arayan evliler daha kolay bulunuyor tabii.

Sadece konu başlığını okudum ve çelişkiye düşecek ne var anlamadım.
Konuyu okumaya dahi lüzum yokki, 'adam evli' bitti!

Bütün sosyal medyalara sanp chat facebook instagram twitter hepsine baktım ve srdum kullanmıyor sevmiyormuş sosyal medyayı yargılamaan önce bi sorun isterseniz..

Yaşın küçük derken ???

Yaşın küçük derken ???

muhtemelen calistigin yerde ya staj kadrosundasin degil calisansanda oradakilerin yas ortalamasinda en kucugusundur
Boyle yerlerde kisiler kendinden kucuklere daha farkli yaklasirlar kimi yegenim var ayni yaslarda kimi kardesim var diye bakar daha sempatik daha ilgili is ogretmek ister havada hatta sakaci olurlar Yanlis anlamis olma ihtimalin yuksek

Arkadaş yalnızlıktan sarmış desene?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…