Evli olduğunu yeni öğrendim çelişkideyim???

+1

Bence sen adamdan hoşlandığın için adamın her hareketini kendine yontmuşsun. Yoksa adamın içi kıpır kıpır oluyor gibi saçma bi cümle kurmazsın. Sonuçta adam ay içim kıpır kıpır oluyo seni görünce demediyse tabi.

Adam evliymis artik aklinda soru isareti kalmamali hatta bu konuyu bile acmanan lazim.. Evli, aksam karisinin yanina gidip yaninds uyuyor ve sabah ise gelip sana guluyor.. Olay bu kadar basit..

Hala anlamadin mi seni ayarlamaya calisiyor. Ayni yasadigin olaydan dolayi bende esimden ayrildim.9 yillik evlilik bitti. 5 yasindaki oglumla kalakaldim. Ne diyim ki....

Celiskide olacak bir durum yok.

Adam evli.

Nokta.

O davranislari sana ozel degildir ki sen yokken baska kizlarada yapiyodur . Bence onun suratina bile bakmayin bu saatten sonra cok kotu bi durum bu

Neyini sorguluyorsun ki hala onu anlamadım burda çoğu evli kadın düşün ki karısı burda kendini onun yerine koy merak ediyormuş içi kıpır kipirmis karısıyla yaşasın bunları daha tazelermis acı gerçekler bunlar evli erkeklerden uzak durun

sakamisin sen ya.neyi kurcaliyosunki? sebebi ne olursa olsun niyeti ne olursa olsun ne onemi var? madem ogrenmissin evli oldugnu mesafeni koy. belkide adam kardes gibi goruyodur yada cok iyi sicak. biridir sen yanlis anlamissindir.sonucta bi sne bile olmamis evleneli.karisindan baskasini gormez gozu bosa hevesss ypma okk

Nedenini neden merak ediyorsun? Evli olmasini bilmen yeterli diye düsünüyorum?

Adam seni evli adamla yatıp kalkabilecek potansiyelde biri olarak görmüş. Belki de ücret karşılığında kendisi ile yatar mısın diye bile düşünmüş olabilir ama sonra da niye bu ise para harcıym ki 2 gülsem yatar bu benle deyip yanaşmış işte.

He siz de diyorsanız ki evet ben o kadar namussuzum, buyrun adam orda ikinizden birinin evinde bulusursunuz.

He yok degilim derseniz de mesafenizi koyun, karısına söylemekle tehdit edin. Sizin de adınızı çıkarmasn

Gercektende cok iyi temiz kalpliymis!! Senin pek alakani kesmeye niyetin yok gibi.. Adam evliymis ve hala bana niye ilgi gösteriyor diye sorguluyorsun. Adam senin icin ölüyor bitiyor dememizi istiyorsn herhalde.

Tovbe yaaaaa.. ne diyelim simdi biz sana devam etmi diyelim.. sinirlerim bozuldu su an.. birde bizden tavsiye bekliyorsun.. evliymis iste daha neyi sorguluyorsun..

Agziniza saglik...

Bir gün evlendiğini ve bu olanların senin basina da geldiğini düşün. Yeterli bence. Ama bazı insanlar kendi başına gelmeden anlamiyor

Evliymiş canım !!! Bunun üstüne söylenebilecek bişey yok ne yazık ki ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…