- 20 Ocak 2017
- 1.426
- 5.188
- 158
- Konu Sahibi damla19811981
Aman Allahım sizden kısa olmasına rağmen evli mi? Vay be. Sizin k kıskançlık değil zaten merak etmeyin. Biz buna haset diyoruz. Mutlu aile görmeye dayanamamanızdan belli.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu yorumun altına imza atarım. Hayat bu yorumdan ibaret. Geleceği ancak Allah bilir![]()
Siz yoksa fesat misiniz?O bir narsist di ben onu terk ettim. Kendi şimdi asyalı bir kadınla evli. Kıskanmıyorum. Sözlükten kıskanmak ve imrenmek açıklamalarına bakın. Siz yoksa kısa boylumusunuz![]()
Evli olan da bekarlara özeniyor sürekli kontrol altındayım, özgürlüğümü çok özlüyorum keşke biraz daha bekleseydim diyen.işin özeti şu ki herkes olmadığı hayata özeniyor.o yüzden ben bu tarz hislere hiç ama hiç güvenmiyorum ve ciddiye almıyorum.bu arada çrikin şansı diye birşey var.bikiyorsunuz ki bu işler güzelliğe çirkinliğe hiç ama hiç bakmıyor.güzelim diye gurur yapmayın bu yüzden.iki gün aile istersiniz, sonraki iki gün özgürlük.bu hayat böyle.bir düşündüğün ertesi gün birbirini tutmaz.o yüzden abartmayın, ciddiye almayın.Merhaba arkadaşlar
Ben 4 sene önce boşandım.Üniversite mezunu bakımlı güzel bir kadınım. İyi bir mesleğim var.11 yaşında bir kızım var. Güzel bir hayatım var. Çok şükür sağlıklıyım.
Evli olmayı. Evli olduğum erkek tarafından sahiplenilmeyi. Aile olmayı çok özlüyorum.
Evli kadınlar mutlu aile resimlerini paylaştıkları için sosyal medya kullanmıyorum artık. Aslında mutlu olan aile mutluluğunu sosyal medyada paylaşmaz.Bunu da biliyorum. Yinede imreniyorum elimde değil.
Aslında karşıma çıkan evlenmek istediğim erkek çıktı ama olumsuz huylarını görünce vazgeçtim.Belkide belli yaştan sonra çok daha mantıklı olıyordur insan.
Eski eşim 3. Kez evlendi. Benden daha kısa boylu ve çirkin bir kadınla. Onları kıskanmıyorum yinede üzülüyorum. İlk eşimden boşandığım için bazen pişman oluyorum bir an için sonra iyi ki boşanmışım diyorum.
karşıma anlaşabileceğim bir erkek çıksın istiyorum.Beni seven, bana değer veren, aileme sayğılı bir erkek çıksın karşıma çıksın istiyorum. Belkide çıkmayacak yalnız yaşlanacağım kim bilir.
Bu kadar anlatmaniza gerek yok ben olsam bende kıskanırdim ya benim çocuğum ben belki orda mutlu olabilirdim olmamış bence hissettikleriniz insanı bir duygu . Benim kızım ballandıra ballandıra anlatsa kızımı da kiskanirdim sanırım ya adama aşık olmanıza gerek yok bunları hissetmek için . Umarım istediğiniz ve mutlu olacağınız kişiyi bulursunuz.Yok ben takip etmiyorum eski eşimi. Hatta kızımla ilgili bana hep mesaj atar. Mesajlaşırız. Kızım bugün yeni eşi ile ve banasında gezmeye gitti. Ve nasıl eğlendiklerinide anlattı. Bir direm kıskanmadım. Birlikte bana fotoda atıyorlar kızımın elini filan tutuyor. Kıskanmıyorum.Eşi seni seviyor ne güzel diyorum kızıma. Ben dönüp bakmıyorum gözüme sokuyorlar. Kızım ballardıra ballandıra anlatıyor. Kıskanmıyorum . Çok mutlu olmalarını diliyorum canım kızım diyorum. Esi sevmesi beni mutlu etti diyorum. Gerçektende öyle. Babasını hiç bir zaman kötülemiyorum. O senin baban diyorum.
Bende minyonum evliyim,evlenmem caiz degil miydi acabaGelecegi Allah bilir ama bu konuyu Allaha baglamiyorum ben. Allah herkese akil fikir vermis ki kullanalim. Yanlis tercihlerimizi Allaha ve kadere baglayamayiz. Insan bazen donup kendine ve kendi icine bir bakmali. Ben kimim, baskalari icin ne istiyorum ki bunlari yasiyorum diyebilmeli. Bu sadece konu sahibi icin degil hepimiz icin gecerli. Mutlu olanlara gosterise devam et o zaman, kisa boylu olanlara sende kisa boylusun galiba demek nasil bir mutluluk anlayisi bilmiyorum. Ben uzun boyluyum bunun evliligime bir katkisi oldugunu dusunmuyorum. Katkisi olsaydi demek ki konu sahibine de avantaj saglardi. Konu sahibinin yasadiklari ve boyle devam ederse yasayacaklari cok surpriz olmaz.
Buna ister ilahi adalet, ister karma, ister ektiğini biçmek deyin ama ben insanın içinin hayatına yansıdığına çok inanıyorum. Kalbinden geçeni yaşıyor insan. O yüzden kalbi temiz tutmak, arada ciflemek lazımGelecegi Allah bilir ama bu konuyu Allaha baglamiyorum ben. Allah herkese akil fikir vermis ki kullanalim. Yanlis tercihlerimizi Allaha ve kadere baglayamayiz. Insan bazen donup kendine ve kendi icine bir bakmali. Ben kimim, baskalari icin ne istiyorum ki bunlari yasiyorum diyebilmeli. Bu sadece konu sahibi icin degil hepimiz icin gecerli. Mutlu olanlara gosterise devam et o zaman, kisa boylu olanlara sende kisa boylusun galiba demek nasil bir mutluluk anlayisi bilmiyorum. Ben uzun boyluyum bunun evliligime bir katkisi oldugunu dusunmuyorum. Katkisi olsaydi demek ki konu sahibine de avantaj saglardi. Konu sahibinin yasadiklari ve boyle devam ederse yasayacaklari cok surpriz olmaz.
Buna ister ilahi adalet, ister karma, ister ektiğini biçmek deyin ama ben insanın içinin hayatına yansıdığına çok inanıyorum. Kalbinden geçeni yaşıyor insan. O yüzden kalbi temiz tutmak, arada ciflemek lazım![]()
İşte benim bakış açıma göre kalbi karanlık insan düşünceleri ve davranışları bunların tamamı. Kalbi karanlık insan da mutluluğu çekemiyor hayatına. Mutsuz oldukça daha çok negatifleşiyor, negatifleştikçe daha çok mutsuz oluyor. Kısır döngüde.Yani is sadece kalp temizligi ile bitmiyor bence. Ben gunun 24 saati olaylara ve insanlara bu kadar negatif bakarsam, surekli insanlara ve yasadiklarina bu kadar anlam yuklersem benim guzel seyleri yasayip mutluluk beklemem mucizeyi beklemek gibi bir durum olur.
İşte benim bakış açıma göre kalbi karanlık insan düşünceleri ve davranışları bunların tamamı. Kalbi karanlık insan da mutluluğu çekemiyor hayatına. Mutsuz oldukça daha çok negatifleşiyor, negatifleştikçe daha çok mutsuz oluyor. Kısır döngüde.
Ama işte kalbi temiz olan insan yukarda boldladığım cümleleri kurmaz ki. Bunları söylüyorsa kalbi karanlıktır, kurumuştur zaten. İyi niyetli, pozitif, temiz kalpli insan ne başkasının mutluluğunu kıskanır, ne dış görünüşünü küçümser.Aynen oyle bu yazdiginiz cok dogru ama bir de su var benim kalbim temiz olsun ama ben surekli bak su mutlu ama bence cok mutsuz, bak sunun boyu kisa, bu kadin cok cirkin diye agzimdan surekli olumsuz seyler cikarsa onlarin donusu o bahsi gecen kisilere olmuyor. Bu kisir dongunun donusu yine insanin kendine oluyor. Konu sahibi bunu yasiyor. Sanirim mutlu insanlari gordukce kendi mutsuzlugu yuzune carpiyor. Herkes mutlulugunu yasarken konu sahibi kendi ektiklerini biciyor farkinda degil.
Bir hayat ne kadat mutlu olabilir ki? siz de kadıncağıza kızgınlığınıza abartılı abartılı şeyler yazmayın.kadıncağızın kıskanç olsa bile derdi var şurada.dünyanın en mutlu insanı olsan 2,3 güne geçer, alışırsın. insan doğası bu.Mutlu olan, paylaşım yapmaz demişsiniz buna kanıya nerden vardınız? Mutlu aile tablosu görmeye tahammul edemediğiniz icin mi boyle hissediyorsunuz ya da kendinizi ikna etmeye çalışıyorsunuz? Her seyi geçtim bu fesat düşünceniz beni cok rahatsız etti. Evliyim rabbime şükürler olsun coook seviliyorum ve seviyorum bir tane de evladımız var paylaşımda yapiyorum yaptıklarımın belki 100 katı daha güzel ve mutlu bir hayatım var üzgünüm.
Önce niyetinizi ve kalbinizi temizleyin gerisi gelir Allahin izniyle.
Ama işte kalbi temiz olan insan yukarda boldladığım cümleleri kurmaz ki. Bunları söylüyorsa kalbi karanlıktır, kurumuştur zaten. İyi niyetli, pozitif, temiz kalpli insan ne başkasının mutluluğunu kıskanır, ne dış görünüşünü küçümser.
"aşçı bahçivana, bahçivan şöföre, şöför uşağa sonra hepsi uşağa" o zaman katil kim?Döngü sanırım şu şekilde ilerliyor; bekarlar evlilere, evliler bekarlara, evli ve çocuklular çocuksuz evli ve bekarlara, çocuksuzlar çocuklulara, evlenip ayrılanlar yine evlilere bakıp özeniyorüşenmedim yazdım
![]()
Yaa ayyy offf"aşçı bahçivana, bahçivan şöföre, şöför uşağa sonra hepsi uşağa" o zaman katil kim?![]()
Bir hayat ne kadat mutlu olabilir ki? siz de kadıncağıza kızgınlığınıza abartılı abartılı şeyler yazmayın.kadıncağızın kıskanç olsa bile derdi var şurada.dünyanın en mutlu insanı olsan 2,3 güne geçer, alışırsın. insan doğası bu.
Bu arada kadıncağız yazdım ama bir cevapta bir üyeye sen de kısa boylusun galiba yazmış.lafımı geri alıyorum.Bir hayat ne kadat mutlu olabilir ki? siz de kadıncağıza kızgınlığınıza abartılı abartılı şeyler yazmayın.kadıncağızın kıskanç olsa bile derdi var şurada.dünyanın en mutlu insanı olsan 2,3 güne geçer, alışırsın. insan doğası bu.