• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli olmayı özlemek

Kadının görüntüsünden size ne? Siz daha uzun boylu olmuşsunuz ama pek bir işe yaramamış o zaman desek nasıl olur?

Hiç öyle görünmüyor.
Bal gibi kıskanıyor ayol hayır insanı bir duygu birşey demem ama bu boy takıntısı ne abi 1.73 boyum var eee ne yanı başım göğe mi erdi . Sosyal medyada foto paylaşmanın hassaslığından dem vuran konu sahibi insanları dış görünüşüyle alay eden yine konu sahibi . Sorsan çok entel 🙄

Ne alakası var?
O zaman sokağa da çıkmayın, sosyal medyada kendinizi de paylaşmayın, yakını ölmüş insanlar sizin yaşadığınızı görüp üzülüp alınabilir.
Bu neyin kasılan duyarı,Hey yarabbim.
Hem bu duyarı kasıyor hem de kısa boylu musunuz siz de diye başka bir üyeyi guyya kendince eziklemeye çalışıyor, onu da başaramiyor gerçi.
Kalbinin ekmeğini yemiş demek ki.

Bal gibi kıskanıyor ayol hayır insanı bir duygu birşey demem ama bu boy takıntısı ne abi 1.73 boyum var eee ne yanı başım göğe mi erdi . Sosyal medyada foto paylaşmanın hassaslığından dem vuran konu sahibi insanları dış görünüşüyle alay eden yine konu sahibi . Sorsan çok entel 🙄
Yok canım olur mu eski eşinin yeni eşini beğenmemesi en doğal hakkı biz kötüyüz :confused:
Şimdi bende kendisine selvi boylu değilim ama selvi boylu kocam var her şey boy değil desem anlar mı ? Sanmıyorum 😌

Hem bu duyarı kasıyor hem de kısa boylu musunuz siz de diye başka bir üyeyi guyya kendince eziklemeye çalışıyor, onu da başaramiyor gerçi.
Kalbinin ekmeğini yemiş demek ki.
Hiç ezilmedim🤣 acıdım içinde bulunduğu ruh haline.

Madi durumunuz yerindeyse kızınıza birlikte gezin tozun hayatın tadını çıkarın. Süreç içinde birisi çıkacaktır illa ki karşınıza. Ama bunlara kafa yorarak ömür geçmez. Kendinize boş yere eziyet etmeyin bence. Birde eski eş kişisinin evlendiği kadınları incelemeyi bırakın.

Kıskançlığın üstadı geldi biyruun agshjdj
Ay sen çirkinliklerinden dolayı bazı kadınlara acıdığını söyleyen birisin, kısa boylu lafına niye takıldın? Yoksa sen de mi kısasın? 😂

Bu arada konu sahibinin yazdıklarını normal görmüyorum ama senin lafını geri alman komik olmuş.
Eee ne diyeyim.mesaj silmek mi var ? Neden lafı geri almak komik olsun ki.ben o evlendiği kadına kısa demesine kızmadım.burada yorum yapan kişiye kısa boylu demesine kızdım.yoksa insanın içinden geçiyor yani.zorla mı düşünmemeye çalışalım.ama burada senin için yorum yapan görmediğin birine laf atmak saygısızlık.

Üniversite mezunusunuz, bakımlısınız ve güzel bir mesleğiniz var ama başka bir kadını çirkin ve kısa olarak yerip, küçük düşürecek kadar incelemişsiniz. Pehh

Mutlu evli kadinlar neden paylasim yapmiyormus? :)

Neyse, bu isler kismet birazda. Etrafinizdakilere soyleyebilirsiniz. Kendinize uygun biri karsiniza cikarsa evlilige sicak baktiginizi. Belki oyle oyle birileri sizi birileriyle tanistirir

Ben evliliğin, çoluk çocuğun özenilecek güzel birşey olduğunu bile düşünmüyorum valla.büyük kısmının toplum dayatmasından kaynaklandığını düşünüyorum.burada bile millet imrenir, kıskanır diye paylaşım falan yapmam diyen üyeler varmis.toplumcak ne evlilik, çoluk çocuk dayatması yapan bir milletiz.ben size söyleyeyim.benim bu paylaşımlarda tek düşündüğüm şey acıma.gencecik kadınların hayatının bir tane erkek uğrana, çoluk çocuk derdine yitip gitmesine üzülüyorum.dışarıda rengarenk bir hayat var ve sen evde çoluk çocuğa bakacağım, sadakatli kocamın yanında duracağım diye bütün herşeyi geri tepiyorsun.sırf biri seni sahiplensin arada hoşuma gitsin diye koca hayatının özgürlüğünü feda ediyorsun.
Haa şimdi bana da kıskanç, ulaşamadığı için b.kluyor diyenler olacak.toplum baskısı diyerek tam da bunu kastediyorum zaten.😅 istemiyorum deyip, farklı düşünene bile istememesi, gerçekten böyle düşünmesi mümkün değilmiş gibi kıskanç yaftası yapıştırılıyor.😅 teptiğim kısmetleri ben biliyorum kanıta ihtiyacım yok.1 tane erkek uğruna yitip giden koca koca hayatlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynen bende paylaşmiyorum eşi ölen veya ayrılan kişilerde aklıma geliyor onların kalbini kırmaktan çekiniyorum ...çok nadir watsap durumuma bir şeyler koyarım oda yılda bir veya iki ....bu düşüncede olmaya devam edelim zira bu güzel düşüncede olan çok az insan var umarım sayımız artar

Birini eşiyle, cocuguyla, annesiyle, babasiyla görüp üzülecek ve etkilenecek olan sosyal medya kullanmasin zaten niye sosyal medya kullananlar fotograf yuklemesin ki?
Orasinin amaci fotograf koymak, ani biriktirmek zaten, fotograf yukleyen de amacina uygun kullaniyor. Fotograflardan rahatsiz olanlarin ve fotograf yuklemeyenlerin orada bulunma amaci ne?

Ben evliliğin, çoluk çocuğun özenilecek güzel birşey olduğunu bile düşünmüyorum valla.büyük kısmının toplum dayatmasından kaynaklandığını düşünüyorum.burada bile millet imrenir, kıskanır diye paylaşım falan yapmam diyen üyeler varmis.toplumcak ne evlilik, çoluk çocuk dayatması yapan bir milletiz.ben size söyleyeyim.benim bu paylaşımlarda tek düşündüğüm şey acıma.gencecik kadınların hayatının bir tane erkek uğrana, çoluk çocuk derdine yitip gitmesine üzülüyorum.dışarıda rengarenk bir hayat var ve sen evde çoluk çocuğa bakacağım, sadakatli kocamın yanında duracağım diye bütün herşeyi geri tepiyorsun.sırf biri seni sahiplensin arada hoşuma gitsin diye koca hayatının özgürlüğünü feda ediyorsun.
Haa şimdi bana da kıskanç, ulaşamadığı için b.kluyor diyenler olacak.toplum baskısı diyerek tam da bunu kastediyorum zaten.😅 istemiyorum deyip, farklı düşünene bile istememesi, gerçekten böyle düşünmesi mümkün değilmiş gibi kıskanç yaftası yapıştırılıyor.😅 teptiğim kısmetleri ben biliyorum kanıta ihtiyacım yok.1 tane erkek uğruna yitip giden koca koca hayatlar.
Bunu da adamın biriyle evlenebilmek için hamile kalan sonra adam yanaşmayınca aldıran bir kadın yazıyor🙄

1. İnsanlar mutlu paylaşıyor yani rol yapmıyor insanlar aslında gerçekten mutlu
2. Eski eşin hayatını takip etmeyi bırak
O artık eski eş
3. 11 yasında çocuğun varmış bir kız için en hassas dönemleri karşına evlenmek isteyen çıksa bile 2-3 kere düşün
4. Bence arayışta olma
Enerjini çocuğuna ver
Nasipse çıkar zaten karşına illa ki
Kim mutlu bir gidin ya.bu dünyada
Bunu da adamın biriyle evlenebilmek için hamile kalan sonra adam yanaşmayınca aldıran bir kadın yazıyor🙄
O sizin yorumunuzdu.evlenmek için yapmadım ki.

Mutlu evli kadinlar neden paylasim yapmiyormus? :)

Neyse, bu isler kismet birazda. Etrafinizdakilere soyleyebilirsiniz. Kendinize uygun biri karsiniza cikarsa evlilige sicak baktiginizi. Belki oyle oyle birileri sizi birileriyle tanistirir
Biraz da değil tamamen.geçen internette şahane güzellikte bir model neden boşandığını anlatıyordu.adam yıllarca seks yapmamış kadınla.hatta seks olmasa bile dokunmuyormuş bile.şahane güzellikte, vücudu sayesinde dünya kadar para kazanan bir kadına.diğer yanda dilenci gibi görünen kara kuru kadınların rahat bırakmayan kocaları var.işte buna kısmet diyoruz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir hayat ne kadat mutlu olabilir ki? siz de kadıncağıza kızgınlığınıza abartılı abartılı şeyler yazmayın.kadıncağızın kıskanç olsa bile derdi var şurada.dünyanın en mutlu insanı olsan 2,3 güne geçer, alışırsın. insan doğası bu.
Her sabah saglikli uyanip o gece hayatimin ayni duzende devam ediyor sekilde yastiga kafami koyuyor olmam benim icin en buyuk mutluluk hanimefendi. Siz mutlulugu nerede aradiginiza bagli size tavsiyem her gun kendinize sukredecek 3-4 sey dusunup bir deftere yazin eminim size iyi gelecektir. Unutmayin suan bu mesaji yazabilecek ellerimizin olmasi, okuyan gozlerimizin hatta dusunebilen kendine yeten aklimizin olmasi dahi buyuk buyuk sukur sebebi ve mutluluk kaynagi Allah gostermesin 1i bile olmasa ozaman iste alismaya bakar cabalarsiniz. Elinizde olanlara sukredin simsiki sarilin olmayanlara istiyorsaniz dua eder emanet edersiniz bu kadar basit.

Biri beni bicaklasin

Back
X