Ben evliliğin, çoluk çocuğun özenilecek güzel birşey olduğunu bile düşünmüyorum valla.büyük kısmının toplum dayatmasından kaynaklandığını düşünüyorum.burada bile millet imrenir, kıskanır diye paylaşım falan yapmam diyen üyeler varmis.toplumcak ne evlilik, çoluk çocuk dayatması yapan bir milletiz.ben size söyleyeyim.benim bu paylaşımlarda tek düşündüğüm şey acıma.gencecik kadınların hayatının bir tane erkek uğrana, çoluk çocuk derdine yitip gitmesine üzülüyorum.dışarıda rengarenk bir hayat var ve sen evde çoluk çocuğa bakacağım, sadakatli kocamın yanında duracağım diye bütün herşeyi geri tepiyorsun.sırf biri seni sahiplensin arada hoşuma gitsin diye koca hayatının özgürlüğünü feda ediyorsun.
Haa şimdi bana da kıskanç, ulaşamadığı için b.kluyor diyenler olacak.toplum baskısı diyerek tam da bunu kastediyorum zaten.

istemiyorum deyip, farklı düşünene bile istememesi, gerçekten böyle düşünmesi mümkün değilmiş gibi kıskanç yaftası yapıştırılıyor.

teptiğim kısmetleri ben biliyorum kanıta ihtiyacım yok.1 tane erkek uğruna yitip giden koca koca hayatlar.