• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli olmayı özlemek

Bu arada kadıncağız yazdım ama bir cevapta bir üyeye sen de kısa boylusun galiba yazmış.lafımı geri alıyorum.

Ay sen çirkinliklerinden dolayı bazı kadınlara acıdığını söyleyen birisin, kısa boylu lafına niye takıldın? Yoksa sen de mi kısasın? 😂

Bu arada konu sahibinin yazdıklarını normal görmüyorum ama senin lafını geri alman komik olmuş.

Aslında mutlu olan aile mutluluğunu sosyal medyada paylaşmaz.Bunu da biliyorum. Yinede imreniyorum elimde değil.
Ay bu sosyal medya paylaşımlarından insanların ruh sağlığı ile ilgili psikolojik çıkarımlar yapanlar da sıktı artık.

Bir hayat ne kadat mutlu olabilir ki? siz de kadıncağıza kızgınlığınıza abartılı abartılı şeyler yazmayın.kadıncağızın kıskanç olsa bile derdi var şurada.dünyanın en mutlu insanı olsan 2,3 güne geçer, alışırsın. insan doğası bu.
Kıskançlığın üstadı geldi biyruun agshjdj

Eski eşin yeni eşiyle kendini ister istemez kıyaslamak çok insani bir duygu değil mi? Neden bu kadar üzerine gittiniz anlamadım.

Erkekler sadece çocuk için kullanılmalı çocuk olduktan sonra bence işlevini yitriyor ondan sonrası hizmetçilik keyfinize bakın yahuu evleneceksiniz yok adamı Çek yok ailesini Çek çekme daha iyi

Yorumların çoğunda insanlar eski eşinizin yeni karışının kısa boylu ve çirkin olduğunu yazmanıza takılmış. Bir de sosyal medya olayına takılmış. Şaşırdım valla burada insanlar dert yazan kişiyi aşağılayınca rahatlıyor mu acaba, level mı atlıyor merak ediyorum.
Kısa boylu ve çirkin olabilir kadın bu ona takıldığınız anlamına gelmez. Sosyal medya paylaşımlarından da insanlar mutlu mu mutsuz mu anlaşılmaz. Hiçbir şey dışarıdan göründüğü gibi değildir. Ama ben sizi anlıyorum. Aslında evli olmanın özlenebilecek avantajları olduğu gibi bekarlığın da özlenebilecek avantajları var. Siz bardağın dolu tarafına bakın. Bekarlığın avantajlarını yaşayın, tadını çıkarın. Ben hayatımın sonuna kadar süreceğini düşündüğüm yalnızlığımla en mutlu olduğum sıralarda çıktı eşim karşıma. Mutlu olmaya bakın, her koşulda, evli ya da bekar, sizin mutluluğunuz ön planda olmalı.

Eski eşin yeni eşiyle kendini ister istemez kıyaslamak çok insani bir duygu değil mi? Neden bu kadar üzerine gittiniz anlamadım.
Aklının bir köşesinden geçer çoğu kadının evet. Ama hiç umrumda değiller, kıskanmıyorum deyip ay çirkin ve kısa demek de biraz şey yani. Komik yani 🐑

O bir narsist di ben onu terk ettim. Kendi şimdi asyalı bir kadınla evli. Kıskanmıyorum. Sözlükten kıskanmak ve imrenmek açıklamalarına bakın. Siz yoksa kısa boylumusunuz😉
Ben kısa boyluyum:( evli de değilim. Şimdi taşlar yerine oturdu:KK57:

1. İnsanlar mutlu paylaşıyor yani rol yapmıyor insanlar aslında gerçekten mutlu
2. Eski eşin hayatını takip etmeyi bırak
O artık eski eş
3. 11 yasında çocuğun varmış bir kız için en hassas dönemleri karşına evlenmek isteyen çıksa bile 2-3 kere düşün
4. Bence arayışta olma
Enerjini çocuğuna ver
Nasipse çıkar zaten karşına illa ki

Ben sosyal medyada kızımın veya annemin resminide paylaşmıyorum. Çocuğu olmayan annesi olmayan insanlardan dokayı. Benden dolayı değil ama nazar değer diye de paylaşmıyorum. Artık hiç bir şeyimi paylaşmıyorum. Gerek yok mutlu olduğumu birilerine göstermem gerekmiyor.
Aynen bende paylaşmiyorum eşi ölen veya ayrılan kişilerde aklıma geliyor onların kalbini kırmaktan çekiniyorum ...çok nadir watsap durumuma bir şeyler koyarım oda yılda bir veya iki ....bu düşüncede olmaya devam edelim zira bu güzel düşüncede olan çok az insan var umarım sayımız artar

Kadın eski kocasının karısını beğenmek zorunda mı :duduk:
Aile olmaya imrenmeniz hatta içten içe kıskanmanız kadar doğal bişey yok önemli olan karşı tarafa zarar vermemeniz.
Tavsiyem bu konuda adımlar atmanız evlenme isteğinizi çevrenize söyleyin elbet hayırlı bir kısmet çıkacaktır.
Eski kocanız sizin için iyi olsaydı ayrılmazdınız zaten.

Merhaba arkadaşlar
Ben 4 sene önce boşandım.Üniversite mezunu bakımlı güzel bir kadınım. İyi bir mesleğim var.11 yaşında bir kızım var. Güzel bir hayatım var. Çok şükür sağlıklıyım.
Evli olmayı. Evli olduğum erkek tarafından sahiplenilmeyi. Aile olmayı çok özlüyorum.
Evli kadınlar mutlu aile resimlerini paylaştıkları için sosyal medya kullanmıyorum artık. Aslında mutlu olan aile mutluluğunu sosyal medyada paylaşmaz.Bunu da biliyorum. Yinede imreniyorum elimde değil.
Aslında karşıma çıkan evlenmek istediğim erkek çıktı ama olumsuz huylarını görünce vazgeçtim.Belkide belli yaştan sonra çok daha mantıklı olıyordur insan.
Eski eşim 3. Kez evlendi. Benden daha kısa boylu ve çirkin bir kadınla. Onları kıskanmıyorum yinede üzülüyorum. İlk eşimden boşandığım için bazen pişman oluyorum bir an için sonra iyi ki boşanmışım diyorum.
karşıma anlaşabileceğim bir erkek çıksın istiyorum.Beni seven, bana değer veren, aileme sayğılı bir erkek çıksın karşıma çıksın istiyorum. Belkide çıkmayacak yalnız yaşlanacağım kim bilir.
Bir defa ben güzelim o çirkin cümlesini bırakın zira çok çirkin🙄

Sizde farkındasınız artık güzellik bir yere kadar karakter en büyük rolü oynar.

Kızınız var ne güzel büyümüş yaşınıza gelmiş .
Elbet birisi çıkar karşınıza .

Eski eşinizi takip etmeyide bırakın.

Size mululuğunuzun devamını dilerim. Gösterişe devam. Allah mutluluğunuzu daim etsin.
Siz hepten koparmışsınız yalnız sosyal medyadan nefret eden kullanmayan ben diyorumki bize ne biz paylaşım yapmamayı onlar yapmayı seçiyor herkes hür ve özgür gereksiz duyar kasmak olmuş sizinkisi🙄

Şaşırdım valla burada insanlar dert yazan kişiyi aşağılayınca rahatlıyor mu acaba, level mı atlıyor merak ediyorum.
Aynen ben de merak ediyorum bunu.Sanirim empati yeteneklerini konu sahibinin bahsettiği kişilerden yana kullanıyorlar

Ben sosyal medyada kızımın veya annemin resminide paylaşmıyorum. Çocuğu olmayan annesi olmayan insanlardan dokayı. Benden dolayı değil ama nazar değer diye de paylaşmıyorum. Artık hiç bir şeyimi paylaşmıyorum. Gerek yok mutlu olduğumu birilerine göstermem gerekmiyor.

Benim gibi düşünenler kaldı mı acaba bu dünya da diyordum varmış demekki..
Bende asla hiç bir şeyi paylaşmam..
10 yıl çocuğum olmadı ve suan kızım 4 aylık hiç bir yerde hiç bişey paylaşmadım hiç bir zaman da paylaşmayacagim..
Olurda birinin kalbini kırarım diye empati güzel bir şey yapabilene.. çünkü bu zamanda insanlar sadece kendini düşünür olmuş kendi egosunu tatmin etme derdinde..
ALLAH herkesin kalbine göre versin Inşallah.

O bir narsist di ben onu terk ettim. Kendi şimdi asyalı bir kadınla evli. Kıskanmıyorum. Sözlükten kıskanmak ve imrenmek açıklamalarına bakın. Siz yoksa kısa boylumusunuz😉
Ne olmuş kısa boyluysa ayol siz mankenmisiniz nesiniz yani aaaaa açtıracak ağzımı banlanacam eman neyse

Eski eşiniz belliki karaktere önem veriyor dış görünüşten ziyade iç güzelliği istiyor😉

Back
X