Evli olupta sanal sohbet yapanlar,sizce bu bir aldatmamidir yoksa degilmidir?

Her ne sohbeti olursa olsun eşlerin bilgisi dışında yapılan sohbet aldatmadır ..aldatma sadece cinsellik vs. gibi olmaz..yabancı biriyle yapılan sohbette BENCE eşimin yada sevgilim bilgisi dışında bi çeşit aldatma olur...

insanlar iletişimde bayan yada erkek farketmez her insanla sohbet edebilirler önemli olan bence sohbetin altında yatan niyettir.arayışdan bahsetmiyorum ama.yani onunla bununla konuşan sevgiyi dışarda arayan insanlara değil benim söylediğim.ben mesela ara sıra okeye girerim orda sohbet ederiz.kısa sohbetlerden hangi şehirde ne olduğunu öğrenirim.ne yani ben eşimi aldatmış mı oluyorum.ama erkek için farklı.eşimin böyle bir sohbete katılmasını istermiyim bilemiyorum..diğer kadınlar benim kadar objektif olmayabilir ve asılabilir kocama.bence dedğim gibi niyetle alakalı bir şey bu.

aynen katılıyorum.....evli bir insan niye tanımadığı insanlarla muhabbet etsinki....çok saçma...

Evet katılıyorum aynen.........

şimdi erkekler ve bayanlar için bakıldıgında durum tamamen farklı duruyo aslında.hiçbirimiz sanalda oyunda yada gerçek hayata karşı cinsle yaptıgımız diyaloglarda ilişkilerde başka niyette değilizdir.ama eşlerimiz böyle birşey yapsa kıyamet kopar klava: haksızda değiliz onlar bizim gibi değil çünkü.özellikle sanalda sadece sohbet bile olsa aslında amacın o olmadıgını dusunurum.
ve kesinlikle aldatmanın sadece cinsellik olmadıgına katılıyorum.

aldatma olarak düşünmemek lazım.tabiki insan sadece fiziksel olarak değil,ruhsal olarak,gözüyle bile aldatabilir.sanal sohbetler bence yalan sohbetler.orada kimsenin doğru söylediğine inanmıyorum.peki eş ne buluyor bu ortamda,ya inanıyor,yada yalan dinlemekten hoşlanıyor ya da eşinden duymak istediklerini orada duyuyor.aslında birebir eşe sormak lazım.bu sohbetlerin neyinden hoşlanıyorsun diye...

her türlü sohbet aldatmadır
bazı arkadaşlar oyun oynarken nereli olduğunu soruyormuşşakkıdı
banane kim hangi şehirli ise elalemin adamının nereli olduğu beni ne ilgilendirir
bence her türlü konuşma aldatmadır:1closedeyes:

ben nereli olduğunu soruyorum demedim dikkatli okursan anlarsın hangi şehirde ne olduğunu öğreniyorum dedim.kurduğun cümlelere dikkat edersen sevinirim.seni ilgilendirir ilgilendirmez bu benim umurumda değil ama algılamana dikkat!

Ben evliyim,KK dan da bir çok dost edindim ve bunlarla Messenger'ımda sohbet ediyorum.Seçilmiş,nadir,ender bulunan dostlar bunlar.Bu şekilde,hemcinslerimle sohbet etmeyi elbette ki son derece normal buluyorum.Üstelik te bu insanlardan eşimin de haberi var.Ancak eşimin tanımadığı veya eşimin duyarsa veya görürse kızacağını bildiğim her türlü sohbet bence aldatmadır ve evlilikleri çatlatıp sarsacak şeylerdir.Yok dalgasınaydı,yok geyiğineydi diye bahaneleri de son derece komik ve seviyesiz buluyorum.Eşinle yapamadığın sohbeti başkasında arıyorsan,aldatıyorsundur bal gibi.

a.s.
Bende okey gibi oyunlara giriyorum ve orda sohbetler oluyor..bayan oldugunu aanladıklarında önce selamla başlıyor hangi şehir evlimisin vs.vs. sen masumca nezaket icabı ard niyet düşünmeden cevap veriyosun ama karşındaki farklı konulara yönelmeye başlıyor..cevap versen bi dert vermesen bi dert ..başınıza gelmiştir konuşmak istemediginiz zaman agır tahriklerde bulunuyo bazı yurdumun az gelişmiş hödükleri..ya tacize katlanıp oyuna devam edeceksin yada çıkıp gideceksin....susmak en iyi çözüm amasen ne kadar ard niyet düşünmeden konuşursan konuş sonuçta sana asılmaya kalkan bi erkekle konuşuyosun....daha öncede demiştim aldatma sadece cinsellikte olmaz her türlü aldatma vardır...sen konuşmaya devam ettikçe masumcada olsa karşındaki şahıs kimbilir senle ilgili ne hayaller fantaziler kuruyodur...
Bence böyle...
a.s.a.s.

aynen katılıyorum tulişe

Evet aldatmadır.
Çünkü karşı cinsle başlayan masum bir sohbet ileriye taşınıyorsa işte bu tehlikelidir.
Eğer sadece oyun hakkında konuşuluyorsa bu durumu belki normal karşılayabilirim.:1closedeyes:

şimdi şunu bir düzelteyim...
ekolay a yaklaşık 3 yıldır üyeyim ve düzenli oyun oynarım.orda puana göre odalar var.herkes her odaya giremiyor.ister istemez de bir aşinalık var.
saat çok geç değilse ve ortada yapılan bir sohbet varsa katılırım.özel görüşmemi kapatırım ve de yani bana kimse özelden bir şey yazamaz.
ama dediğiniz gibi ilgi farklı yönlere kayıyorsa zaten o oyundan puan alamayacağım için çıkarım.ve o tarz insanlara taviz de vermem.işte o muhabbetler söz konusu olduğunda zaten konuşandadır kabahat.bayan olsun ilgiyle ilgili yada asılma tarzında sohbet olsa bile odadan çıkarım ben..

En güzelii..sanal alem reelde yapamadıklarını bazı az gelişmişler sanalda tacizle yapmaya çalışıyor...:1hug:

valla tüliş süper yazmıuş aynen eğer eşler veya sevgiliden gizli yapılıyorsa her şeklide aldatmadır ama biliyorsa o değildir bence ama karşı cinsle konuşulnca illaki suyu çıkıyo

ben şunu söylim aldatma bir insanın aklında varsa onun nette yada dışarda birileriyle sohbet etmesine gerek yok...
aldatmak isteyen kişi yakın arkadaşının eşiyle de aldatır akrabasıyla da aldatır.içinde olan bir şey bu insanın.tanıması tanımaması yabancı olması sorun değil yani.insanın içinde çiğlik varsa aldatmanın yolunu her şekilde bulur bence.

Ben resmi de olsa erkekle yazışmaktan suçluluk duyuyorum arkadaşlar.
Eşimide çok kıskanırdım kesin.şükür ki klavyenin tek harfini bulamaz ilgisi yok yoksa hayatım zindan olurdu çünki erkekler her ortamda yaramazlık yapmaya müsait yapıları gereği ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…