Evli olupta sanal sohbet yapanlar,sizce bu bir aldatmamidir yoksa degilmidir?

bence aldatmadır..ruhen bedenen anlamam ben..benimle evlenirken ben ona ruhumu bedenimi vermişim..bundan ötesimi var..gidip tanımadığı kadınlarla konuşacak..böyle bişeyle karşılaşırsam tepkim çok sert olur açıkcası..o da bunu biliyor öyle şeylere hevesi yoktur zaten bu yüzden eve pc almam..benle vakit geçirsin..bekarken yaşamış yaşayacağını..şimdi ben varım 5 ay sonra bebişimiz olcak..sanal şeylerle uğraşıp huzurumuzu bozmayız..

yapılan sohbetin içeriğine bağlı.. insanlar bazen bazı sorunlarını sanaldaki insanlarla daha rahat paylasabilirler bizim burada yaptıgımız gibi yani... ama sınırı aşarsa olmaz..

yasakkelimebence bu işte sınır yok....sevgilim olmuş olsa bilemem ama eşim olunca işdeğişir.bu site başka site sonuçta biz kk deyiz.oda bulsun böyle ve erkeklere ait bi site o zaman belki olur ama.hem derdini paylaşaksa benimle paylaşsın.ben ne güne duruyorum ki.paylaşma başlarsa geriside gelir diye düşünüyorum.kesinlikle karşıyım bu konuya...şutarafagittiyasakkelime

İnternet ortamında chat odalarına girip yabancı kişilerle sohbet etme ile ilgili yaşanan sorunlar gün geçtikçe artıyor.Kişi ister evli ister bekar olsun birbirinden farklı, çeşitli sorunlarla karşılaşmaktadır.

Valla içeriği dışarığı ilgilendirmez beni.
Diğer eşin bilgisi olmaksızın yapılan her türlü sohbetin bir çeşit aldatma olduğu fikrindeyim.
Saklıyacak bişeyin yoksa ne diye gizli saklı yapıyon o zaman derler adama..

bence sanalda olsa tanımadığın biriyle sohbet etmenin bir anlamı yok.zaten kim dürüstce ve iyi niyetle sohbete girer oda tartışılır.çok yakından tanıdığım 40 lı yaşlarda bir ablam çok safca üye olduğu bir siteden erkekle konuşmaya başlamış tabi dertleşmeler falan derken bu abla aşık oldu, karşıdaki beyde tabiki.asıl önemlisi her ikiside evli ve birerde çocukları var.neredeyse evlilikleri bitiyordu.görücü usülü istemediği kişiyle evlenmiş aşktan sevgiden yoksun heriki taraf içinde ne kadar haklı görünsede bu sanal ilişki sonuçta eşlerine yapılmış bir ihanettir ve ülkemizde bu tür evlilikler hiçde azımsanacak gibi değil.

sana aynen katılıyorum dita.aldatma sadece cinsellikle olmaz.gözle sözle herşeyle yapıla bilir.eşlerin birbirinden habersiz yaptıkları,yalan bir aldatmadır.sohbet etmek tabiiki aldatma giriyor benceKötü Kazen

sohbete göre değişir oyun oynarken oyun hakkında yazışabilirsin ama nerelisin adın ne vs muhabbetler girdi mi işin içine değişir bende oyun oynuyorum ama profilim erkek görünüyo tatlicadiarzu zaten sohbet yok oyun diyorum sadece:1closedeyes:... neyse demem o ki karşı cinsle,beraber olduğun insandan da gizli sanal sohbet yapılıyorsa aldatmadır,başlandıcıdır...

Kötü KazenEvli olup da sanal sohbet yapmak konunun içeriğine bağlı olarak "ihanet değil" şeklinde adlandırılamaz bence.. Neticede "sanal" olan sohbet tanımadığınız biriyle bi' şeylerin paylaşımı demek.. Bu da aldatmanın alt basamaklarından giriş yapmak gibi bi' şey, kuşkusuz diğer taraftaki karşı cinsse!!!!!!!! Böyle bi durumu kendim için telaffuz bile etmek çok çirkin, hatta düşüncesi bile!!

ben tahammül edemem bu konuda katıyım arkadaşlar..evli bir erkeğin ya da kadının sohbet içerikli sitelerde arkadaş bulup sohbet etmesine kesinlikle ve kesinlikle karşıyım..bir kere amaç ne yaa, sanal ortamda yapılan arkadaşlıktaki amaç ne,niyet ne..öyle saçmalık olmaz...

karsi cinsle gercekte veya sanalda konusurken ozelini aciyorsan veya hayatindaki sorunlari anlatiyorsan veya mutsuzlugundan dem vuruyorsan veya esine veya yakin hemcinsin arkadasina, annene babana danisman gerekenleri bu insana da danisiyorsan bu ona acik bir davet olur...

ki sanal konusmalar %99 bu niyetlerle olur.Evli bir insan toplumun onunde olmaksizin, birisi gorecek korkususu olmaksizin ancak sanal ortamda karsi cinsle rahatca konusabilir. Evli biri sanalda biriyle konusmaya ihtiyac duyuyorsa bu onun hayatina cinsel ve/veya duygusal anlamda ikinci birini katmak istedigindendir baska bisey degil..

Sadece arkadasim, dostca sohbet...ben bu sozlerin kendini kandirmak oldugunu dusunuyorum

Aldatmanın şekli şemali yok, bir kalıp içine koyamazsınız.
benim için yabancı bir erkekle, hele ki sanalda
ne tür olursa olsun muhabbet etmek aldatmaya giriyor.
hatta başkasını düşünme eylemini bile aldatmaktan sayıyorum.
ben eşimle sohbet etmek yerine bir başkasını tercih ediyorsam onu aldatıyorum demektir.
rahmetli annanem hep derdi erkekten arkadaş olmaz diye, çok doğru.
bayan için olur belki ama erkek için asla olmaz.
malum çabuk niyet bozan türden bu erkekler..

Bir kadın yada erkek neden karşı cinsle sohbet etmek istesinki eşi varken.Bu bir heyecan arayışıdır bence .Hem her türlü sohbet zamanla özele girer.Buda istenmedik sonuçlar doğurur.Malum izliyoruz , okuyoruz chat sohbetlerinden yıkılan yuvaları.

sonuna kadar katılıyorum sana arkadaşım çok doğru

bende en sonuna kadar katılıyorum , evli bir kadın ya da evli bir erkek asla ama asla nette tanımadığı insanlarla chat yapmamalı, tanışmaya kalkmamalı,ne luzum var ayol elin adamları ile tanışmaya alla allaaaaaKötü Kazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…