- 23 Mayıs 2007
- 3.705
- 1.993
- 723
- Konu Sahibi Sympathique
-
Her ne sohbeti olursa olsun eşlerin bilgisi dışında yapılan sohbet aldatmadır ..aldatma sadece cinsellik vs. gibi olmaz..yabancı biriyle yapılan sohbette BENCE eşimin yada sevgilim bilgisi dışında bi çeşit aldatma olur...
ben, eğer konu yada niyet cinsellik değilse asla aldatma olarak görmüyorum. çünkü, sanal alemde olmasada, çevremizdeki, işyerimizdeki erkek arkadaşlarımızla yeri geldiğinde sevincimizi yeri geldiğinde üzüntümüzü, derdimizi kederimizi bazen kardeşçe bazen arkadaşça paylaşmıyormuyuz? sanalıda, bunun yüzyüze olanı değilde pc başında olanını düşünün.. benim sanalda hiç tanımadığım halde sohbet ettiğim birkaç sanal arkadaşım var. gayet seviyeli olduktan sonra, cinsellik, erotizm, veya birbirinize karşı artniyet yoksa aldatma bunun neresinde?
hatta bazen çok yararlı oluyor. bakın burda neleri paylaşmıyoruzki? ben burda sizlerle değilde karşı cinsle bu tür sohbetler etsem paylaşımlarda bulunsam bunun neresi kötü ki?
hiç tanımasamda seviyeli arkadaşlıklar güzel diye düşünüyorum.
Her ne sohbeti olursa olsun eşlerin bilgisi dışında yapılan sohbet aldatmadır ..aldatma sadece cinsellik vs. gibi olmaz..yabancı biriyle yapılan sohbette BENCE eşimin yada sevgilim bilgisi dışında bi çeşit aldatma olur...
bence yaptigi sohbete bagli sizce ne...
bence yaptigi sohbete bagli sizce ne...
aldatmadır tabiiiiiKötü Kazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?