Evli olupta sanal sohbet yapanlar,sizce bu bir aldatmamidir yoksa degilmidir?

kişi yaptığı şeyleri eşinden saklıyorsa aldatmadır.. aldatma sadece cinsellikle olmaz..
ama o sohbetlerden eşine bahsediyor dürüst davranıyorsa işin içinde arkadaşlık dışında
birşey yok sa aldatma sayılmaz... ve nasıl vicdan elverir buna anlamıyorum...

sana katılıyorum aldatmak sadece bedenen değil manen aldatmada affedilir değil bedenen aldatmak bunun yanında hiç kalır

Yapılan her sohbeti aldatma olarak kabul edersek herkes her dakika birbirini aldatmış sayılır..

Ama farklı amaçlarla_gizli bir paylaşım yapılıyorsa, ha telefonda konuşmuşlar ha sanalda .Aynı şey..

ben, eğer konu yada niyet cinsellik değilse asla aldatma olarak görmüyorum. çünkü, sanal alemde olmasada, çevremizdeki, işyerimizdeki erkek arkadaşlarımızla yeri geldiğinde sevincimizi yeri geldiğinde üzüntümüzü, derdimizi kederimizi bazen kardeşçe bazen arkadaşça paylaşmıyormuyuz? sanalıda, bunun yüzyüze olanı değilde pc başında olanını düşünün.. benim sanalda hiç tanımadığım halde sohbet ettiğim birkaç sanal arkadaşım var. gayet seviyeli olduktan sonra, cinsellik, erotizm, veya birbirinize karşı artniyet yoksa aldatma bunun neresinde?
hatta bazen çok yararlı oluyor. bakın burda neleri paylaşmıyoruzki? ben burda sizlerle değilde karşı cinsle bu tür sohbetler etsem paylaşımlarda bulunsam bunun neresi kötü ki?

hiç tanımasamda seviyeli arkadaşlıklar güzel diye düşünüyorum.

ben aldatma olarak görüyorum zira illa temasmı gerekir. fikirlede olsa aldatma aldatmadır. her iki tarf içinde.aşağılayıcı.tabi normal ölçülerde arkadaşlıktan bahsetmiyorum.saral alemde forumlarda arkadaşlarımız var seviyeli dostluk çerçevesinde bir sorun taşımıyor bence...

songülcüm sana aynen katılıyorum engüzel cevabı bence sen wermişsin saol cnmcım.:))

mrb arkadasim aynen bende sana katiliyorum esimizin haberi olmadigi seviyeli sohbet yapilsa bile, onun haberi olunca hic bisey olmucak sohbetler bence degil

nette, sadece kadınlar klübüne değil, bazı forum sitelerine üyeyim. orada da bu şekilde paylaşımlar yeri gelince sohbetler oluyor. kadın yada erkek farketmiyor. şimdi ben eşimi aldatmışmı oluyorum?

niye başkalarıyla sohbet etme gereği duyuyor demek ki bir eksiklik var bana göre aldatmadır.

Sohbetin içeriğine ve sebebine bağlıdır ortada bir iş görüşmesi yoksa tanımadığın bi adamla sanal niye muhabbet edersinki.Eşim böyle muhabbete katılsa aldatmış sayar ona dünyayı zindan ederim.

Evli bir kadinin bir yabanci erkekle öylesine geyik olsun diye sohbet ederse tabikide aldatma. Arkadaslarinda söyledigi gibi, sonu her zaman kötüye gidebiliyor.

Evli bir kadindan ziyade, hatta ve hatta bekar kizlarin bile bu tür chatlesmesinden hic hoslanmiyorum. Tabiki istisnalar haric. Malesef genc kizlarimizda bu konuda bir cok hayal kirikligi yasiyorlar. Benim gözümde internet tanismalari cok tehlikeli olabiliyor.

Ama ayni cins arkadas veyahut aile görüsmelerinde bir sorun görümüyorum.

aynen katılıyorum cnm sana

bence aldatmadır insanların sizinle sohbet amacı tabiki kardeşlik değildir. aldatmak sadece bedensel değildir bu da bir aldatmak çeşididir

evli adam yada kadının sanal alemde hiç tanımadığı biriyle konuşmasının anlamı yok bence. niyet filanda hikaye iyi niyetle başlayıp farklı konulara kayabilir sonuçta evli biri değilim ama bence çok saçma evlisin ne işin var orda burda yemeğini yap işine git çocuk bak vs.vs

minervada, evlisin ne işin var orda burda yemeğini yap işine git çocuk bak. kadın bundan ibaret dimi???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…