- 22 Şubat 2008
- 4.520
- 37
- 158
- Konu Sahibi Sympathique
-
evinde net bağlı olupta bir kez bile bir erkekle sohbet etmedim diyene inanasım gelmiyor.. hiç mi oyun sitesine girmiyorsunuz? e ben bi okey oynadım diye şimdi aldatan kadın konumundamıyım?
tuana nın pembe panjurlu cümlelerinide çok sevdim, söylemeden geçemiycem:))
Bence aldatma değildir ama hoş bir şey de değildir...Sanalda arkadaş olarakta olsa ne eşim konuşmamı ister ne de ben konuşurum.. Ama real yaşamda alış veriş yaparken yada toplu taşıma araçlarında yaşadığımız sözlerle ve gözle yapılan tacizleri eşlerimiz ne kadarını biliyor...Eşlere bahsedildiğinde sorun çıkabileceği için bahsedemediğimiz bu durum hangi sınıfa giriyor?
Eşlerden habersiz olan herşey aldatmadır diyen arkadaşların cevabını bekliyorum...
bazı arkadaşlar öyle bi konuşuyolarki insanın gıpta edesi kıskanası geliyo ama ben inanmıyorum bu arkadaşlara önce eşimden sonra çevremdeki tanıdıklarımdan biliyorum ki eşler dışarda çok sohbetkarken evlerinde eşlerine aynı sohbeti aynı yakınlığı gösteremiyolar malesef ve öyle sıkıntılar yaşıyoruz ki bazen bunu en yakın arkadaşınızla ya da ailenizden biriyle paylaşamıyorsunuz şahsen eşim beni sohbet konusunda çok yalnız bırakıyor evi neredeyse otel gibi kullanıyor annemle bir şey konuşamıyorum ne zaman bir derdim sıkıntım olsa telefona sarılıp annemi arasam öyle laflar ediyor ki sonun da ya kavga ediyoruz ya da kavga etemek için apar topar telefonu kapatmak zorunda kalıyorum sanırım tuananın bahsettiği pembe panjurlu evlerinde yaşayan çok değerli arkadaşlarımın eşleri çok iyi bir dert ortağı aynı zamanda ki nette sohbet mi olur başka bir erkekle bazı şeyler paylaşılır mı gibi ahlak abidesi olup çıkıveriyorlar
ben inanmıyorum bu şekilde ahkam kesenlere
bence yaptigi sohbete bagli sizce ne...
slm.bu kişilere göre değişir ister anlatırsınız ister anlatmazsınız bana sorarsanız ben anlatırım başıma gelse gelmedi ama gelse anlatırım.sorun çıkar mı bilmem yani en fazla kızar ben olsaydım falan filan der ama ben olsam söylerdim,birazda kadınlarda bitiyor iş giyimime dikkat ederim,evli bi bayana göre de hareket ederim yani bana laf atma olasılığı daha düşükjeyyar
Her ne sohbeti olursa olsun eşlerin bilgisi dışında yapılan sohbet aldatmadır ..aldatma sadece cinsellik vs. gibi olmaz..yabancı biriyle yapılan sohbette BENCE eşimin yada sevgilim bilgisi dışında bi çeşit aldatma olur...
insanlar iletişimde bayan yada erkek farketmez her insanla sohbet edebilirler önemli olan bence sohbetin altında yatan niyettir.arayışdan bahsetmiyorum ama.yani onunla bununla konuşan sevgiyi dışarda arayan insanlara değil benim söylediğim.ben mesela ara sıra okeye girerim orda sohbet ederiz.kısa sohbetlerden hangi şehirde ne olduğunu öğrenirim.ne yani ben eşimi aldatmış mı oluyorum.ama erkek için farklı.eşimin böyle bir sohbete katılmasını istermiyim bilemiyorum..diğer kadınlar benim kadar objektif olmayabilir ve asılabilir kocama.bence dedğim gibi niyetle alakalı bir şey bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?