- Konu Sahibi Sympathique
-
Kesinlikle hos karsilamam ,,tereddutsuz cingar cikartirim evde , cocuklarim icin korumam gereken bir yuvam var,,, ne alaka internette sanal muhabbetmis,,, istiyorsa muhabbet yapsin erkek arkadasi yada benle,,,
DERYAZEN VE KUMSALLL insan kendine guvenir yada kocasina birazcikta olsa tanidigi icin guvenirsin ama sanal ortamdaki karsi taraftakinin niyetini nerden bilebilirsin,,, bunu unutma bekarsin cogu erkek malesef hazir olda bekler birde sen yol verirsen vay haline! Erkege fazla musamaha olmaz sonucta sen zararli cikarsin.
sevgili organikyasam
evli değilim evet.ama bu benim medeni duruma ait düşüncem değil.
derseniz ki evli olsan başka düşünürsün.
bu bende bilemem sizde bilemezsiniz.zaman gösterir.hiçbir şeye asla demem zaten.
bir de her tavrımızı karşımızdakinin niyetini okuyarak düzenleyemeyiz ki.
iyi ol ki iyilerle karşılaş diyen bir annem var onun sözü kulağıma küpedir.
erkekler hazırolda bekler sözüne katılırsam,her erkek artniyetli demem gerekir.
zindanlardan tünel kazıp çıkabilen insanoğlunu,yapacaklarından alıkoyacağını sanmak boşa çaba gibi gelir bana.
karşılıklı rahatsızlık ve huzrsuzluk verebilecek durumlara her iki tarafta dikkat etmek zorunda demiştim önceki mesajımda.tekrarlıyorum.
sevgi,saygı,güven...
umarım beni yanlış anlamazsınıza.s.
Her ne sohbeti olursa olsun eşlerin bilgisi dışında yapılan sohbet aldatmadır ..aldatma sadece cinsellik vs. gibi olmaz..yabancı biriyle yapılan sohbette BENCE eşimin yada sevgilim bilgisi dışında bi çeşit aldatma olur...
internette erkeklerin heleki okey gibi oyun odalarında sohbet etmeye çalışan erkeklerin sadece arkadaşça altında bişey olmadan sohbet ettiklerine inanmıyorum.kimseyi genellemek istemem ama bende bekarken bazen oynuyodum nerelisin diye başlar sonra ilerletmeye çalışırlar.eşimide bir bayanla sohbet ederken görsem hiç iyi niyet aramam.
bence aldatmadır insanların sizinle sohbet amacı tabiki kardeşlik değildir. aldatmak sadece bedensel değildir bu da bir aldatmak çeşididir
aldatmaktır,kendini aldatmaktır,boş şeylere aldanmaktır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?