Evli olupta sanal sohbet yapanlar,sizce bu bir aldatmamidir yoksa degilmidir?

sevgili organik yasam.kendinden emin oldugun kadar suna inanabilirsinki.eşim ve ben birbirimize cok güveniyoruz.sanada katılıyorum.genelleme olarak sunu söylemek istiyorum ki sanal ortamdada insanca yapılan sohbetin zararı olmaz.eger esinden gizli yada o senden gizli yapmıyorsa no problem bence.ayrıca sana acıklama yaptım ama sunun için yaptım herkes kendinden sorumludur ve her kes ne kadar terbiye almıssa o kadarını yapar canım.ne sen ne ben tutabiliriz

evli bir insanın internet ortamında
yabancı insanlarla tanışıp arkadaş olması
ban ters bir durum.eşimin yapmasıda hoşuma
gitmez.ha aldatmamıdır değilmidir bilmem
ama rahatsızlık verici bir durum bana göre..

sevgili organikyasam
evli değilim evet.ama bu benim medeni duruma ait düşüncem değil.
derseniz ki evli olsan başka düşünürsün.
bu bende bilemem sizde bilemezsiniz.zaman gösterir.hiçbir şeye asla demem zaten.
bir de her tavrımızı karşımızdakinin niyetini okuyarak düzenleyemeyiz ki.
iyi ol ki iyilerle karşılaş diyen bir annem var onun sözü kulağıma küpedir.
erkekler hazırolda bekler sözüne katılırsam,her erkek artniyetli demem gerekir.
zindanlardan tünel kazıp çıkabilen insanoğlunu,yapacaklarından alıkoyacağını sanmak boşa çaba gibi gelir bana.
karşılıklı rahatsızlık ve huzrsuzluk verebilecek durumlara her iki tarafta dikkat etmek zorunda demiştim önceki mesajımda.tekrarlıyorum.
sevgi,saygı,güven...

umarım beni yanlış anlamazsınıza.s.

walla Evli ,bekar,nişanli Yada Sözlü Eşlerine Karşi Gizlice Yapilan Her Türlü Munasebet Sözlü Yada Yazili Ne şekilde Olursa Olsun Aldatmaya Girer Bence
Insan Bunu Yaparken Kendini Birde Aldatilan Kişi Yerine Koymali Ve Ona Göre Davranmali
Bence çok Yanliş
...

KUMSAL ARKADASIM: Bitanem ALLAH birbirini cok seven tum aile fertleri ve yuvalari ,,,yuvanizda coluk cocugunuzla,,,,saglik huzur versin,,,, ++++KOTU insanlarla karsilastirmasin ne gercek ortamda nede sanal ortamda++++
BEN HABERIM OLSADA ASLA KABUL ETMEM. BU benim kisisel tavrim o kadar genis olamam. SEN tabikide haberim var esim konusabilir no problem diyebilirsin o da senin tavrin.

DERYAZEN: Bitanem annenin cok guzel sozunu benim annecigimde hep soyler. Ama iyi olsanda, kotu ve niyeti bozuk insanlar cok canim bu dunyada ---ayrica karsilasma olasiliginda bir o kadar cok---. Evet malesef erkekler hazir olda bekler,, bu genetik ve yaratilis meselesi birazda.. Ben sana bir abla tavsiyesi vermek istemistim bekarsin derken,,, erkek yada kadin karsisindaki ne onlemi alirsan alsin istedigini yapabilir, dedigin gibi daglari delen, uzaya uydular cikaran insanoglunun onene gecmek zor olur,, ama yuva icin , cocuklarin da varsa eger buna tevazu gosteremem ben. iyi niyetli bir konusmada olsa hoslanmiyorum--duygusal diyebilirsin ama bu boyle canim---

bende arkadaşıma katılıyorum aldatma aldatmadır adı ne olursa olsun

sohbet neden yapılır?Ne kadar uzatılır?Ve neler konuşulur bence böyle başlıklara bölmek gerekir.Ama tabikide aldatmadır.

aldatmadır arkadaşım...zihnen aldatmadır ve fiilen aldatmaya bile dönüşebilir bence...

arkadaş gibi konuşuosa nie olmasın benim evli olupta konuştuğum abim gibi ablam gibi gördüğüm kişiler var ama hepside onlar gibi iyi niyetli olcak die bişi yok tabi
ama sevgili gibi konuşuosa tabi aldatmadır

ne gerek var karşı cınsle muhatap olmaya oyun olsa bıle.eşimın yapmasını ıstemedıgım şeylerı bende yapamam buda benım fıkrım:=)

İnsanın niyeti önemli olan..İlle bir şeyler yaşamak gerekmez aldatma olması için.Aldatma önce beyinde başlar

internette erkeklerin heleki okey gibi oyun odalarında sohbet etmeye çalışan erkeklerin sadece arkadaşça altında bişey olmadan sohbet ettiklerine inanmıyorum.kimseyi genellemek istemem ama bende bekarken bazen oynuyodum nerelisin diye başlar sonra ilerletmeye çalışırlar.eşimide bir bayanla sohbet ederken görsem hiç iyi niyet aramam.

2000 yılından beri ekolay'da okey, tavla oynarım. Hatta buradan meslektaşımı buldum, işyerine geldi tanıştım. Hatta eşimde tanıştı. Evet bazı tipler malesef bayan olduğunuzu öğrenince asılıyorlar ama bu benim başıma 8 yılda 1-2 kez ya gelmiş ya gelmemiştir. MSN imde kız ve erkek arkadaşlarım var, bunlar işyerinden arkadaşlarım tabiki. Akşamlarıda sohbet ederiz, konuşuruz. Açıkcası ben aldatma olarak chat odalarında arkadaşlık sitelerinde yapılan konuşmalar ve irtibatlarda görürüm. Yoksa oyunda veya erkek arkadaşınızla yapılan görüşmeleriniz sohbetiniz neden aldatma olsunki.

becede chat odaları ve arkada sitelerinde yapılan sohbeterin altında arayış vardır, bu nedenle bana görede aldatmadır.

ben erkeklerin sanal ortamda bir bayanla arkadasla konusabileceklerine asla inanmiyorum

eğer net kanallarında tanımadığı biriyle sohbet ediyorsa bu aldatmadır,
ne hakkında konuşup konuşmadığının bir önemi yok,
aldatma düşünceyle başlayan bir eylemdir,
hoş göremem böyle şeyleri kusura bakmasın
evli adamın sohbet kanallarında dolaşması için haklı bir neden yok bana göre,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…