- 8 Ocak 2015
- 400
- 136
- 38
- 34
- Konu Sahibi Karanlik111
-
Bende mutsuz bi aile de yetistim kavgalar falan gerçekten çocuğa yazık demeyin çocuk daha çok mutsuz olup psilosiji bozuluyoriyi ki yapmamaşısın ben aptallık ettim yavrumu böyle bir aileye getirdim..sırf o var diye boşanmayı bile düşünemiyorum..
durup durup -güçlü-gururlu-saygı duyulan-işinde başarılı-eşini eve bağlamış-çok okuyan- bi kadın olduğunuzdan bahsetmişsiniz.ama 'sen dilini' kullanarak insanlara yol göstermek yerine onları kendilerini savunmaya iteceğinizi öğrenememişsiniz.
naçizane fikrim
Sen oturup evlilik programlarını izleyerek gün geçir bence. Hayatı ağır travmalarla geçirmiş bir insan olarak kendi hayatımı örnek veriyorum. Ama alan olur almayan olur o benim sorunum değil. Bu zamana kadar çok evlilik kurtardım. Sen kaç tanesine fayda sağladın? Bildiğim dil bu. Bir psikolog isen daha iyisini yap. Ya da otur komplekslerinle, öz güven eksikliğinle, içinde yanan fitne ateşinle baş et. Naçizane fikrim.durup durup -güçlü-gururlu-saygı duyulan-işinde başarılı-eşini eve bağlamış-çok okuyan- bi kadın olduğunuzdan bahsetmişsiniz.ama 'sen dilini' kullanarak insanlara yol göstermek yerine onları kendilerini savunmaya iteceğinizi öğrenememişsiniz.
naçizane fikrim
ınsallah arkadaşım ınsallah..aynen öyle.iyi olunca dünyanın en mutlusuysuz kötğ olnca mutsuzuz .bakalım bi rayına sokaraız belki biz de birgün
aslında sorun diyeceğim bana göre hiç bişey yok. ogün bugündürde burayıda takip edememiştim. çocuk yok daha sekizinci ayımıza mayısta girdik.ah be canım yaaa aranızda kı sorun cok mu buyuk kı..yuva yıkmak kolay cnku devam ettirmek zor..
çocuk var mı kı?
bana bişey yazmamana rağmen ben dışarıdan okuyan biri olarak gördüğüm kadarıyla seni eleştirdim.bence yapıcı bi eleştiriydi.benim işim evlilik kurtarmak değil.seninkini bilemem.bi lafımla bu kadar savunmaya geçmene gerek var mı sence.bu kadar laf yetiştirmeye.gerçi sen daha iyi bilirsin ÜSTAD.Sen oturup evlilik programlarını izleyerek gün geçir bence. Hayatı ağır travmalarla geçirmiş bir insan olarak kendi hayatımı örnek veriyorum. Ama alan olur almayan olur o benim sorunum değil. Bu zamana kadar çok evlilik kurtardım. Sen kaç tanesine fayda sağladın? Bildiğim dil bu. Bir psikolog isen daha iyisini yap. Ya da otur komplekslerinle, öz güven eksikliğinle, içinde yanan fitne ateşinle baş et. Naçizane fikrim.
bana bişey yazmamana rağmen ben dışarıdan okuyan biri olarak gördüğüm kadarıyla seni eleştirdim.bence yapıcı bi eleştiriydi.benim işim evlilik kurtarmak değil.seninkini bilemem.bi lafımla bu kadar savunmaya geçmene gerek var mı sence.bu kadar laf yetiştirmeye.gerçi sen daha iyi bilirsin ÜSTAD.[/QUO ne yazdığından da haberin yok anlaşılan. Önce yazdığını dön tekrar oku. Saldırmak veya laf sokmak bir beceri değil. Esas olan insanlara faydalı olmak. Özel mesaj atan arkadaşlar benden faydalanmak istiyor ben de faydalı olabilirsem daha bişey istemem şu fani hayatımda.
Sennkide benımkine benzer neden pişmansın peki ?3 aylik evliyim mutsuzum milyon kere pismanim keske hic evlenmeseydim diyorum
keske esimi hic tanimasaydim
Keske bu kadar erken davranmasaydim
Esimi sevdim evlendim.
Keske onu sevmeseydim
Okadar kirginim okadar yorgunum ki henuz 22 yaşındayım evliligimin en tadli gunlerini cehennem gibi geciriyorum.
Ama kocaman bi pismanlik var elimde
zamani keske geriye alabilsem
keske o bekar neşeli mutlu kiz olabilsem.
eski beni me kadarda cok ozledim.
Rabbim beni bu evlilikle mi siniyor bilemiyorum yinede bu gunume sukur.
umarim bi gun hersey geçer bunu allahtan diliyorum.
dua edelim birbirimiz icin.. derdi veren rabbim dermaninda verir.
belki bi gun bizide guzel gunler bekler.
umut ediyirum
aynen sevilmek vev ilgi zaten olması gerekenler.aslında sorun diyeceğim bana göre hiç bişey yok. ogün bugündürde burayıda takip edememiştim. çocuk yok daha sekizinci ayımıza mayısta girdik.tamamen bnim ilgi bekleyişlerimden onun ilgisizliğinden başlayan bi durumdu. başlarda nazımla küçük esprilerimle dile getiriyordum o zamanlar bile bunun adı dır dır etmek olmuştu. son zamanlar tahammuül edemez oldum. aynı evin içinde konuşmadan günler geçirdiğimiz oluyor ben konuşmazsam. ağlasam görmüyor. görse ilgilenmiyor. seviyomusun diyorum seviyorum. karakterim dedi hep. bende onu öyle kabullenmem gerektiğini düşünyordum ama sonraları karakterim diye sığındığı sessizlik ve ilgisizliğe hiç bi kılıf uyduramadım. çünkü sevilmek için evlendim. sevgi lüks değil! bir ihtiyaç ama o bunun farkına hiç varmadı! ve en sonunda sona geldik..
1,5 senelik evliyim ve eşime karşı hiç biley hissetmiyorum yani nefret etmıyorum ama bişe hisstmiyorumda cinselliğimiz hiç yok bn istemiyorum diye allah razı olsn zorlamıyoda tartışmalar soğkluk nişanlıyken başladı ve geçmiyo.düğünüme 2 ay kala annme yapamcam ben ddm annem evllk sendromu geçirdiğimi düşündü ve hakkmı helal etmem sana dedi sonra bende bu lafa karşlk evlendm ve mutsuzum.allah herkeze huzur nasip etsin.yakın zamanda ailem yapılan manevi bişeyden şüphelendi ve hocaya goturduler bizi hoca evet yapılmış dedi 1 hafta içinde düzelceksiniz dedi ama yok ben hala aynıyım ve mutsuz olmaktan bıktım
hem psikolojisi bpzuluyor hem de bizim gibi yanlış seçimler yapıyor.aile nasılsa baba nasılsa insnalar o şekilde eş seçmi yapıyor ve yine mutsuz oluyor.bebeğim i.çn uğraşıyorum düzelsin diye eşim de uğarşıyor iki inatçı iki kafa yapısı olmayan insan olarak çabalıyoruz.bir seyehat planladık bakalım neler olacask.stressiz sinirsiz kafa dinleyeceğiz.birbirimizi zormaladanBende mutsuz bi aile de yetistim kavgalar falan gerçekten çocuğa yazık demeyin çocuk daha çok mutsuz olup psilosiji bozuluyor
Valla annem çok üzgün ve bana diyoki sana gel diyemem gelme de diyemem nasıl istiyosan öyle yap diyo eşime de çok üzülüyorum beni seviyo mutlu etmeye çalışıyo ve ahh almak istemıyorum ama onu bu şekilde kandırmakta istemiyorum çıkmazdayımya annen şu an ne hissediyor acaba? büyük konuşmayım ama çocuğum mutsuzsa niye zorlayım yazık günah değil mi..bir şey hissetmediğin bir insanla hayat zordur eminim.biz aşık ola ola bazen çekemiyoruz bak buralarda dertşeşiyoruz
AH BE kuzumm daha cok yenı evlısınızzz yaa..aslında sorun diyeceğim bana göre hiç bişey yok. ogün bugündürde burayıda takip edememiştim. çocuk yok daha sekizinci ayımıza mayısta girdik.tamamen bnim ilgi bekleyişlerimden onun ilgisizliğinden başlayan bi durumdu. başlarda nazımla küçük esprilerimle dile getiriyordum o zamanlar bile bunun adı dır dır etmek olmuştu. son zamanlar tahammuül edemez oldum. aynı evin içinde konuşmadan günler geçirdiğimiz oluyor ben konuşmazsam. ağlasam görmüyor. görse ilgilenmiyor. seviyomusun diyorum seviyorum. karakterim dedi hep. bende onu öyle kabullenmem gerektiğini düşünyordum ama sonraları karakterim diye sığındığı sessizlik ve ilgisizliğe hiç bi kılıf uyduramadım. çünkü sevilmek için evlendim. sevgi lüks değil! bir ihtiyaç ama o bunun farkına hiç varmadı! ve en sonunda sona geldik..
ailemle konuştu zaten. henüz onun ailesi bilmiyor. bitmeye ramak kaldık. geçen sekiz ayıma yazık etti. başka bişey değil.. babam onunla konuşmadan evvel içini ferah tut diodu şimdi bana destek oluyor bi erkek kadına kadın olduğunu hissettircek kızım dedi.. dırdırlarımdan soğumuş beyfendi öyle diyomuş..AH BE kuzumm daha cok yenı evlısınızzz yaa..
benım esım de hep der ben ıcımden sevıyorum gosteremıyorum..ya arkadaş sevıyosan göster karın bu sonuçta elın karısı değil yanı...ılgısızlık kucuk bır sorun gıbı gözükse de aslın da bayaa bayaa buyuk bır sorun..
susmak,ılgısız olmak değer vermemek ıcın mı evlendık allah askına..
ne dıyeyım canım hakkında hayırlısı olsun
hayatta tek istediğim şey beni çok seven olmasıydı çünkü bana göre sevilen kadın illaki sever. sevmediğim bi adamken aşık olduğum adama dönüşmüşse bu onun eseriydi.. şimdi ise vazgeçen o.. şimdi kime inanırım söylermisiniz bana..aynen sevilmek vev ilgi zaten olması gerekenler.
dur daha ne dır dırı etmıssın acaba 8 ayda...ailemle konuştu zaten. henüz onun ailesi bilmiyor. bitmeye ramak kaldık. geçen sekiz ayıma yazık etti. başka bişey değil.. babam onunla konuşmadan evvel içini ferah tut diodu şimdi bana destek oluyor bi erkek kadına kadın olduğunu hissettircek kızım dedi.. dırdırlarımdan soğumuş beyfendi öyle diyomuş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?