evli ,pişman ve mutsuzlar..dertleşelim mi?

valla ne diyim helal size.sabredip yapmışsınız.darısı bizlere

aynen bebek olunca akan sular duruyor

valla cnm tebrıkler herkes sızın yaptığınızı yapmaz..
ben mesela bana yapılanları unutmam..kırıldıysam da sevındıysem de bellı edeerım..yapmacık olamamm..

valla cnm tebrıkler herkes sızın yaptığınızı yapmaz..
ben mesela bana yapılanları unutmam..kırıldıysam da sevındıysem de bellı edeerım..yapmacık olamamm..
bende hiç bir zaman yapmacıklık yapmadım. eğer sorun varsa hiç kimseyle görüşmedim, konuşmadım. buradan yapmacıklık olarak algılamayın. mesela benden aşırı derece korkuyorlar. bu da bana karşı saygılı davranmalarına sebep oluyor. sadece ben ne istiyorsam onu yaptım. yeri geldi aynı masada oturup yemek yemedim. tepkimi sessiz ama ağır bir şekilde belli ettim. ortada bir sorun varsa avazınız çıktığı kadar bağırmak, hakaret etmek size haklı değil sevimsiz yapar. problemlere karşı nasıl bir tavır göstereceğinizi bilmiyorsanız durumu yönetme yeteneğiniz yok demektir. inatlaşmakla da sorun çözülmez. eğer mutsuzsanız mutlu olmak için çaba göstermeniz gerekir. erkekten beklenecek çaba beyhudedir. çünkü erkek kavgadan sonar evden çıkıp gider, maç seyreder, erkek arkadaşlarıyla muhabbet eder yada başka kadın bulur. yani sizin üzüntünüz, mutsuzluğunuz onun umrunda bile değil. kadınlar burada hata yapıyor. siz sadece kendinizi mutsuz ediyorsunuz. adamların size deli gibi aşık olduğunu da zannetmeyin. çünkü en ufacık bir fırsatta size değil kendini düşünür. erkekler bencildir. bunun başka açıklaması yok. erkekleri kendinize rakip olarak görürseniz işler hep alt üst olur. mesele şu kadın olarak eşi baştan çıkarakcak noktalar bulup sevgiyle kendinize bağlamak ve onun egosunu yüceltmek. eğer gurur yapıp geride durursanız erkek kendiliğinden ayaklarınıza gelmez. erkeği kral yaparsanız sizde kraliçe olursunuz.
mesela bir öküzün karısı sadece inekken, bir aslanın karısı sadece aslandır. tercih sizin.

allah yardımcınız olsun kızlar..
evde huzursuzluk çok kötü bir şey rabbim kımsenın yuvasını bozmasın..huzur mutluluk versın...

Amin.. Gerçekten öyle.. Öncesini bile bile bir insanla gözünü karartıp evlenmeyeceksinn bunu geç öğrendim...

valla ben de merak ediyorum ne diye evlenmek isterler ki madem? bekar kalsınlar.bir de neden ısrar olmadı sevgili kalsaydk
başlarda kendime yediremedim bu durumu. hayalini bile kuramıcam şekilde evlendik. hayal ötesiydi benim için. bianda herşeyin bukadar değişmesini kabullenemedim. kimselere bişi anlatamadım, bide yeni evliyim zaten "aile mahremiyeti" adı altında herşey içimde patladı. içimdeki o kaosa eşimide sürükledim. ilgisinin azalmaya başladığını farkettiğim andan itibaren çok üzerine gittim bana sürekli lütfen sabır lütfen sabır dedi. başlarda değiştiğinin farkında olduğunu, ama kendisiyle mücadele ettiğini, zamanla herşeyin oturcağı inancında olduğunu söylerdi. ama 3 ay 5 ay 7 ay derken ben artık sabredememeye, bişilerin değişmediğini gördükçe hırçınlaşmaya başladım. hergün evde hırgür. üstelik 7/24 bi aradayız. aynı işyerinde çalışıyoruz. bunun etkisi olabilceğini düşündüğüm için o hernekadar bana sabırsız desede sabrımı yeteri kadar gösterdim. ilk yüzükler takıldığında gözlerine bakıp "sen bana şükrü öğreten adamsın" demiştim. şimdi ise beni "isyana" sürükleyen en büyük hayal kırıklığım..

Bende yeni söz attım bunları okudukça şükür etmeliyim sanırım benimde ailesinden dolayı oldu ne denebilir ki ama kardeşim derdini söylemeyen derman bulamaz..

Amin.. Gerçekten öyle.. Öncesini bile bile bir insanla gözünü karartıp evlenmeyeceksinn bunu geç öğrendim...
aynen canımm bende senın gıbı yaptım.gözümü kararttım riske attım...
evlenince belkı değişir dedım belkı daha ılgılı olur dedım amaa değişmedi...
ya bu deveyi güdücen yada bu diyardan gidicen şekerim böyle yani..

ne deveyi güdebiliyorum ne diyardan gidebiliyorum öyle arafta bi durum..

beni yazmışsın resmen.
bunları yaşayan bir ben değilmişim..

durup durup -güçlü-gururlu-saygı duyulan-işinde başarılı-eşini eve bağlamış-çok okuyan- bi kadın olduğunuzdan bahsetmişsiniz.ama 'sen dilini' kullanarak insanlara yol göstermek yerine onları kendilerini savunmaya iteceğinizi öğrenememişsiniz.
naçizane fikrim

Gece gece merak ettim hepsini teek tek okudum
Okadar farklı fikirler ve taktikler var ki herkes kendi dogrusunu savunmuş
Aslinda bu konularda pek taktik verilmemesi gerektigini daha iyi anladım burada

Ben evliligimden pisman ve mutsuz degilim ve bu taktiklere bakinca dusundugum tek sey bu uyelerin mutlulugu bulduklari yollarla
Ben asla mutlu olamazdim

Sorun cozecegim diye butun evin yukunu sirtlayip herseye yetismek ,kocayi mutlu etmek mi mutluluk
Hayir
Digerler fikirler icinde buna benzer hayirlarim var

Ben mutluyum ama hic kirmizi rujla kapiyi acmadim
Cunku parfum siktigimda bile ben parfumu degil seni kokluyorum diyen esim yuzume surecegim boyayla mest olmaz ki

Iki bulasik yikatacagim bi kac istegimi yaptirayim diye sirnasmadim esim zekidir cunku oyle seyleri sevmez ve yardim etmesini istedigimde eder bunu dogrudan soylemeliyim ,usenmez
Yani ben cikarim var,istedigim bisey var diye cilve kullanmiyorum ici den gelince yapiyorum

Sorunlari cozmek konusundada cok daha farkli yollar izliyorum daha fevri ve sert oluyorum ve bu bicoguna yanlis geliyor dogru bulan az
Benim yaptiklarim bizim evliligimizi yipratmadi ama baskasi yapsa benim yaptigimi is kim bilir nereye giderdi. BUnu dusunerekten beni cok elestiren oldu lakin her iliskinin dinamigi coook cook ayri ve baska

Uzatmakta istemiyorum tek tek yazarak yani herkes bi yolunu bulmuş kendince yada bulamamis ama bu herkese uymaz herkesi mutlu etmez aslinda cunku kisiler ve hayatlar bambaska tartismanin alemi yok

Son düzenleyen: Moderatör:

aslnda belliydi değişmesini bile beklemedim sanırım aşıktım onsuz yapamıyodm.onca şeye rağmen hala onsuz yapamıyorum..

VALLA CANIM ne dıyım kı bı yol seçmen gerek böyle ne kadar dayanabılırsın..
dayan dayan da nereye kadarrr arkadaş ya

aynen öyle.iyi olunca dünyanın en mutlusuysuz kötğ olnca mutsuzuz .bakalım bi rayına sokaraız belki biz de birgün

işte deiğimiz de bu herkesn eşi farklı biri oyle biri öyle.s oyüzden taktikler vs bana saçma geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…