- Konu Sahibi Karanlik111
-
İstedğinzde skldığınızda yazın ben öyle yapıyorum..Yoksa içine at at daha beter oluyoBide benim tarafimi yaziyim esimin bi kizi var ailem beni istemiyor buyuzden esimin ailesi benimle ugrasiyor hamileyim esimin destegi yok bulundugum sehirde yapayalnizim arkadasim yok
Hep düşünür düm annem babamdan neden boşanmıyor diye çok kavgabederlerdi..şimdi anlıyorum. Eşim işten gelince yavrum öyle seviniyorki..akşaö 15.20dk da olsa bunu yapamam kıyamam..elmden geldğnce susuyorm bende idare edyorm zaten yavruma sarlmca tüm mutsuzlklar gidiyo inanın. Şimdilk böyleyiz..ve annemi öyle iyi anlıyormki..babasız olan arkadaşlarmn eksik yanlarını biliyorum.. O yüzden susuyorö bekliyorum..Mutsuz anne ile buyuyen bir cocuk mu sence daha ıyı cocukluk gecırır yoksa annesını hep mutlu huzurlu goren mı cnm bunu dusun sadece
Tamamen beni tarif ettin, bir de çözüm bulabilmek...Ahada benim icin acilmis bir konu.
Evli mutsuz cocuksuz,yasadigi hayatin kendisine ait olamayacagina inanan birde ben var buralarda.
ya evet doğru ama kolay olmuyo kalp kırıkları varken yüreğin kaç defa burulmuşken kimsenin sana davranamıcagı kadar kötü davranmışken insanın yüzüne gülünmüyo içim kan aglıyoken. çok yoruldum benim mutlu görünmeye dahi yetecek enerjim kalmadı kendimi teskin etmeye çalışmaktanArkadaslar evliligimizin ilk aylarinda cok problem yasadik neler atlattik. 18 aylik evliyim 7 aylik kizim var. Kac kez bosanmanin esigine geldik. Birbirimjze karsi anlayissizligimiz inadimiz yuzunden. Bakin benim kv nin bana bi dedigi var "kizim kocanla kavga ederseniz sus hic çıt cikarma. Baska odaya git dinleme.Senden bisey mi istiyo tamam dee.ama sonra yapmak istemiyosan yapma. Eve geldiginde guler yuzle karsila küs olsaniz bile.suratını asma o evde yokmuş gibi davran mutlu neşeli gorun vs baya seyler soyledi. Ve arkadaslar gercekten soyledigi bi cok seyi yaptim. Esim ilk baslarda bu eve gelmek istemiyorum huzursuzum falan derdi. Simdi ise hemen geliyo sohbet ediyoruz. Bana evinde cok huzurlu oldugunu soyluyo. Ufak tefek tartismalarimiz tabiki halen var. Ama ben tamam canim deyip bitiriyorum uzatmiyoruz.herseyden once ben kendimi yipratmaktan yorulmustum artk. Takmamayi ogrendim. Zamaninda agladim zirladim yuzume bakmazdi. Simdi ise tartismalarda onu umursamadigimi goruyo ve kendisi geziyo pesimde. Hepinize sabir diliyorum arkadaslar zor bi durum ama inanin hersey bizim elimizde. Cunku erkekleri yonlendirmek cokkk kolay. En ufak bi ilgiye bakar
canım umursamamayi ogren ben ogrendim ve cok mutluyum. artik tartismaya bile girmiyorum kendi kendine konusup duruyo.ben gulup geciyorum. deliriyo. cunku amaclari zaten kirmak aglatmak. yapmayinca deliriyolar emin ol. umursama. git odana hic tenezzul edip cevap verme.ya evet doğru ama kolay olmuyo kalp kırıkları varken yüreğin kaç defa burulmuşken kimsenin sana davranamıcagı kadar kötü davranmışken insanın yüzüne gülünmüyo içim kan aglıyoken. çok yoruldum benim mutlu görünmeye dahi yetecek enerjim kalmadı kendimi teskin etmeye çalışmaktan
evet amacının kırmak oldugunu ben de yeni yeni anlıyorum. tartıştıgımızda anlaşmaya ve anlamaya çalışmak yerine kırmaya yöneliyo. öyle görmüş demek ki öyle öğretmişler. umursadığım zamanlar da oluyo umursamadıgım da. ama bazen umursamamak elde olmuyocanım umursamamayi ogren ben ogrendim ve cok mutluyum. artik tartismaya bile girmiyorum kendi kendine konusup duruyo.ben gulup geciyorum. deliriyo. cunku amaclari zaten kirmak aglatmak. yapmayinca deliriyolar emin ol. umursama. git odana hic tenezzul edip cevap verme.
Nasıl olunuyo bana da öğretinsene tam bi odunumTamamen düşündüklerimi yazmışşın. Ben öyle yaparım 8 aylık evliyim bişey mi istycem işve cilveeeee oynaklıkkahve bizimde skşamlarımızın olmazsa olmazıdır. Misafir olmadığı sürece bulaşıklar durur bizz kahve içeriiz sonra bi ilgilenirim onunla halini hatrını sorarrr istediği bişey varmı diye yoklarımm gönlünü hoş tutar bulaşıklara yardım etmesini yine işve cilve ve oynaklıkla isterim oda yardım eder :)) her zaman etmez tabii ama demek istediğim kadın dediin evinde biraz cilveli olacak hemen surat asmayacak. Azıcık kadın olmanın silahlarını kullanmalıyız. Ben istersem herşey olur. Kilo da veririm efendime söyleyeyim kırmzı rujumla kapıyıda açarım bulaşığımı geç yerleştirip kocamla sohbet de ederim istediimide yaptırırım. O kadar:)
orasi oyle tabi ki.istedikleri zaten kirmak ama kirilsan bile belli etme umursama catlasin :)evet amacının kırmak oldugunu ben de yeni yeni anlıyorum. tartıştıgımızda anlaşmaya ve anlamaya çalışmak yerine kırmaya yöneliyo. öyle görmüş demek ki öyle öğretmişler. umursadığım zamanlar da oluyo umursamadıgım da. ama bazen umursamamak elde olmuyo
sen resmen beni tarif etmişsinAhada benim icin acilmis bir konu.
Evli mutsuz cocuksuz,yasadigi hayatin kendisine ait olamayacagina inanan birde ben var buralarda.
Özel değilse eşiniz askeri personel mi acaba ?? Lojman demişiniz ve çalışıyor musunuz.Evli, cocuksuz ve mutsuz bir de ben var burda.umudum tukendi iyi olucaz ,duzelicez gibi kelimeler anlamini yitirdi.2 yildir onca saygisizliktan sonra nasil toparlanirki bu iliski.Adam umursamaz Adam ciftkarakterli. yasiyorum ama kafamda hep deli sorular:
.surekli nasil bosanirimlar,
.Evdeki esyalarimi nasil toplarimlar
.Annemin emek emek ne umutlarla yaptığı el emegi goz nuru seylere bakip bakip iclenmeler
.bosanmaliyim ama kimseye gorunmeden esyalarimi nasıl gotururumler (lojmanda oturuyoruz)
.onca mutsuzlugun icinde hala beni bu evde tutan ne ki ?bi an önce karar verip bi avukata gitmeliyim gitmeyelimde ahhhhh
.bir avukata gitmem icin daha kac 2 yil daha gececek acaba.27 yasimdayim suan.
.veee daha da fazlasiiii dedim ya kafamda deli sorular ve hic aklimdan cikmayan bosanma fikri....
Ne farkederki canim lojman ortami iste ben de çalışıyorum memurumÖzel değilse eşiniz askeri personel mi acaba ?? Lojman demişiniz ve çalışıyor musunuz.
Fark ettiğinden değil merak ettim de eğer öyleyde kimse aldırmaz diye. Çalışıyosdan daha kolay.Ne farkederki canim lojman ortami iste ben de çalışıyorum memurum
Kızlar selam daha 2 ay olmadı evliyim ve pişmanım evliliğimin ilk gününden beri eşimin ailesi ile ciddi problemler başladı hatta inanırmısınız 2.günü boşanma kararı aldım fakat eşim ikna etti ve vazgeçtim biliyorum ki ilerde bugün yine olmasa böyle bi karar alıcam çünkü sinirlerimin sabrımın son noktalarındayım
Evli, cocuksuz ve mutsuz bir de ben var burda.umudum tukendi iyi olucaz ,duzelicez gibi kelimeler anlamini yitirdi.2 yildir onca saygisizliktan sonra nasil toparlanirki bu iliski.Adam umursamaz Adam ciftkarakterli. yasiyorum ama kafamda hep deli sorular:
.surekli nasil bosanirimlar,
.Evdeki esyalarimi nasil toplarimlar
.Annemin emek emek ne umutlarla yaptığı el emegi goz nuru seylere bakip bakip iclenmeler
.bosanmaliyim ama kimseye gorunmeden esyalarimi nasıl gotururumler (lojmanda oturuyoruz)
.onca mutsuzlugun icinde hala beni bu evde tutan ne ki ?bi an önce karar verip bi avukata gitmeliyim gitmeyelimde ahhhhh
.bir avukata gitmem icin daha kac 2 yil daha gececek acaba.27 yasimdayim suan.
.veee daha da fazlasiiii dedim ya kafamda deli sorular ve hic aklimdan cikmayan bosanma fikri....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?