evli ,pişman ve mutsuzlar..dertleşelim mi?

Mutsuz anne ile buyuyen bir cocuk mu sence daha ıyı cocukluk gecırır yoksa annesını hep mutlu huzurlu goren mı cnm bunu dusun sadece

Bide benim tarafimi yaziyim esimin bi kizi var ailem beni istemiyor buyuzden esimin ailesi benimle ugrasiyor hamileyim esimin destegi yok bulundugum sehirde yapayalnizim arkadasim yok
İstedğinzde skldığınızda yazın ben öyle yapıyorum..Yoksa içine at at daha beter oluyo
Helekş paylaşacak kşöse yoksa..

Mutsuz anne ile buyuyen bir cocuk mu sence daha ıyı cocukluk gecırır yoksa annesını hep mutlu huzurlu goren mı cnm bunu dusun sadece
Hep düşünür düm annem babamdan neden boşanmıyor diye çok kavgabederlerdi..şimdi anlıyorum. Eşim işten gelince yavrum öyle seviniyorki..akşaö 15.20dk da olsa bunu yapamam kıyamam..elmden geldğnce susuyorm bende idare edyorm zaten yavruma sarlmca tüm mutsuzlklar gidiyo inanın. Şimdilk böyleyiz..ve annemi öyle iyi anlıyormki..babasız olan arkadaşlarmn eksik yanlarını biliyorum.. O yüzden susuyorö bekliyorum..

ya evet doğru ama kolay olmuyo kalp kırıkları varken yüreğin kaç defa burulmuşken kimsenin sana davranamıcagı kadar kötü davranmışken insanın yüzüne gülünmüyo içim kan aglıyoken. çok yoruldum benim mutlu görünmeye dahi yetecek enerjim kalmadı kendimi teskin etmeye çalışmaktan

canım umursamamayi ogren ben ogrendim ve cok mutluyum. artik tartismaya bile girmiyorum kendi kendine konusup duruyo.ben gulup geciyorum. deliriyo. cunku amaclari zaten kirmak aglatmak. yapmayinca deliriyolar emin ol. umursama. git odana hic tenezzul edip cevap verme.

evet amacının kırmak oldugunu ben de yeni yeni anlıyorum. tartıştıgımızda anlaşmaya ve anlamaya çalışmak yerine kırmaya yöneliyo. öyle görmüş demek ki öyle öğretmişler. umursadığım zamanlar da oluyo umursamadıgım da. ama bazen umursamamak elde olmuyo

Nasıl olunuyo bana da öğretinsene tam bi odunum

orasi oyle tabi ki.istedikleri zaten kirmak ama kirilsan bile belli etme umursama catlasin :)

Evli, cocuksuz ve mutsuz bir de ben var burda.umudum tukendi iyi olucaz ,duzelicez gibi kelimeler anlamini yitirdi.2 yildir onca saygisizliktan sonra nasil toparlanirki bu iliski.Adam umursamaz Adam ciftkarakterli. yasiyorum ama kafamda hep deli sorular:
.surekli nasil bosanirimlar,
.Evdeki esyalarimi nasil toplarimlar
.Annemin emek emek ne umutlarla yaptığı el emegi goz nuru seylere bakip bakip iclenmeler
.bosanmaliyim ama kimseye gorunmeden esyalarimi nasıl gotururumler (lojmanda oturuyoruz )
.onca mutsuzlugun icinde hala beni bu evde tutan ne ki ?bi an önce karar verip bi avukata gitmeliyim gitmeyelimde ahhhhh
.bir avukata gitmem icin daha kac 2 yil daha gececek acaba.27 yasimdayim suan.
.veee daha da fazlasiiii dedim ya kafamda deli sorular ve hic aklimdan cikmayan bosanma fikri....

Özel değilse eşiniz askeri personel mi acaba ?? Lojman demişiniz ve çalışıyor musunuz.

Kızlar selam daha 2 ay olmadı evliyim ve pişmanım evliliğimin ilk gününden beri eşimin ailesi ile ciddi problemler başladı hatta inanırmısınız 2.günü boşanma kararı aldım fakat eşim ikna etti ve vazgeçtim biliyorum ki ilerde bugün yine olmasa böyle bi karar alıcam çünkü sinirlerimin sabrımın son noktalarındayım

ne olduki bukadar henüz çok yeni bence fevri davranmayın ha bir de iyi ya da kötü ne olursa olsun 1 yıldan önce asla çocuk düşünmeyin benden bir tavzisye

allah yardımcınız olsun düzelmeyecek gibi mi sorunlar

mrb, 36 sayfayı hepsini okumaya vakit bulamadım. konu sahibi arkadasım hemen hemen aynı seyleri yaşadığımızı hissediyorum. ben altı yıllık evliyim ve su sıralar bitirmek üzereyim. sen ne durumdasın merak ettim. ben daha önce defalarca kalkıştım boşlanmaya ama hep son anda vazgeçirdi beni. artık bir sonumuz olmadığını düşünüyorum ama ne yapacağımı da bilmiyorum.konu sahibi cay adlı kullanıcı arkadasımdan cevap gelirse dertleşmeyi çok isterim.bu arada 4 yaşından bir oğlum var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…