- 7 Kasım 2014
- 659
- 400
- 33
- Konu Sahibi Karanlik111
-
Düzeleceğimden değil kurtulabilecek yeniden hayat kurabilecek kadar güçlü olduğumdan umudum :)Neyden umutlusun düzeleceğinden mi...bu da bişeydir ne diyeyim
Düzeleceğimden değil kurtulabilecek yeniden hayat kurabilecek kadar güçlü olduğumdan umudum :)
Teşekkür ederim aminnnIşte buduryolun açık olsun...
aynı durumdayız.kaç yıllık evlısınızIçim gidiyor çocuk diye ama kavganın ortasına çocuk getirmeye cesaretim yok , boşanırsam da bi daha çocuk yapacak fırsatım olmazsa diye korkuyorum , Araf ta bir hayat yaş 32 ...... Gençliğim ....
3.5 canım senaynı durumdayız.kaç yıllık evlısınız
bende 5 yıllık evlıyım.tamda bu ay tedaviye başlıcam bebek için.emin olamıyo insan.ilerde evlenmeyı duşunmedıgım için çocuk olsun dıyorum bi yandan3.5 canım sen
Boşanmazsın imi herşey düzelir Can'ım , ben de iki aydır deneme var ama olmadı kısmet , herşeyin hayırlısı , ama yaşananları unutmak çok zor , ilaçsız uyuyamıyorum , psikolojik destek alıyorum , insan be hayallerle evleniyorbende 5 yıllık evlıyım.tamda bu ay tedaviye başlıcam bebek için.emin olamıyo insan.ilerde evlenmeyı duşunmedıgım için çocuk olsun dıyorum bi yandan
Çocuk yokken.karşılıklı konuşup dertleri bitirin.yurumeyen bir evlilikte cocuga gunahÇocuğum yok üç yıldır hır gür pişmanım evet
İnsan evlenmeden diyorki evlenince geçer.evleniyor niye böyle oluyor. Aslında evlilik öncesi herşey sinyal veriyor. Herşeyin hayırlısı arkadaşlar.Çok sujur ben konuşarak anlaşarak sorunların üstesinden geldim.inşallah sizlerde öyle yaparsinizbende pişmanım sanki ki evlenmeden önce 1 yıl da aynı ewde yaşamama ragmen. (nişanlıydık ve okulumuz devam ediyordu ailelerden uzaktayız die birbirimize destek oallım dedk) ama evlenmek için acele ettiğim için pişmanım, işimi bulup birikim yapıp gercekten kafa dengim biriyle evlenmeliydim. hediyeler güzel sözler süprizlerle sanki gözüm boyandı
benm
aşık olup evlendim her seye göğüs gerdm her seyini kabullendm ne oldu?cehennemdeyim şşu an ve ona göre o haklı ben haksızım...keşke hiç evlnemesydim diyemiyorum dünya tatlısı bir bebeğim var.ma böyle mutsuz bir ailede nasıl buyur bilmiyorm.bir arada kalıp rol mğ yapmalı.ben akıllı bir insandım nasıl bu hale getrdm kendimi..öyle pişmanımki...anlatsam olanları eminim direk ayrıl dersiniz.anlatacak gücüm hiç yok.kırgın ,üzgün mutsuz huzursuzum..
sizde durumlar nasıl?Aynı dertten bendede var ahh ahhh boşanıcam baska care yok...
sizde durumlar nasıl?
Hangi birini anlatıyımki.. şiddet kv iftira hersey vs dolayı boşanıyorum.. yaklasık 20 gündür anne evindeyim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?