evli ,pişman ve mutsuzlar..dertleşelim mi?

bende 5 yıllık evlıyım.tamda bu ay tedaviye başlıcam bebek için.emin olamıyo insan.ilerde evlenmeyı duşunmedıgım için çocuk olsun dıyorum bi yandan
Boşanmazsın imi herşey düzelir Can'ım , ben de iki aydır deneme var ama olmadı kısmet , herşeyin hayırlısı , ama yaşananları unutmak çok zor , ilaçsız uyuyamıyorum , psikolojik destek alıyorum , insan be hayallerle evleniyor

Evli mutsuz ve cocukluyum guzel bir sayfa olmus insallah bizi anlayan insanlar olur en azindan bekara kari bosamak kolay.evde her gun kiyamet kopmuyor ama mutsuzum guvenimi bitirdi oglum babasina duskun alti aylik kizim bile babasina hayran hayran bakar ben de uzun bir sure mutlulugu erteliyorum bosansam suan daha mutsuz olacagimi biliyorum uc maymunu oynuyorum

bende pişmanım sanki ki evlenmeden önce 1 yıl da aynı ewde yaşamama ragmen. (nişanlıydık ve okulumuz devam ediyordu ailelerden uzaktayız die birbirimize destek oallım dedk) ama evlenmek için acele ettiğim için pişmanım, işimi bulup birikim yapıp gercekten kafa dengim biriyle evlenmeliydim. hediyeler güzel sözler süprizlerle sanki gözüm boyandı
benm

İnsan evlenmeden diyorki evlenince geçer.evleniyor niye böyle oluyor. Aslında evlilik öncesi herşey sinyal veriyor. Herşeyin hayırlısı arkadaşlar.Çok sujur ben konuşarak anlaşarak sorunların üstesinden geldim.inşallah sizlerde öyle yaparsiniz

KV yüzünden çok pismanim hayati zehir etti oğlunu payasamiyor bana karsi dolduruyor sürekli doğal olarak annesinin saf ve temiz olduğuna inanan eşim bana inanmiyor her gün sorun carem yok galiba benim gibi olup çare bulan var mi

Sizi anlayabiliyorum benzer sorunlar var bendede güçlü durmaya çalışmalıyız en azından bebeğimiz için ve kendi mutluluğumuz için.

Anneciğimin evinde 3-4 yıl daha yaşamak isterdim... ortada pişman olmam için bariz sebepler yok benim. Eşimi o kadar çok sevıyorum ki. Herkesten çook uzak olup,sadece ona yakın olmama ragmen,kültür farklılığı olmasına rağmen,Pişmanım keşke onunla evlenmeseydim diyemiyorum.. 4 YILDA geçseydi yinişimle evlenirdim.. Ama daha geç evlenrdim. Hayata ve zorluklara erken atılmazdım bu kadar..

N nerdeyim seninle nekadar benzer kaderimiz var benim. Seni uzun zaman önceden biliyorum sen de beni hatırlarsın aslında ama nickimi değiştirdim. Daha geçen gün aklıma geldin, ne yaptın acaba diye düşündüm demek sen de hala devam ediyorsun aynı ben gibi. Mutsuzum, zaman geçiyor, yaş oldu 32, çocuk yapayım diyorum bi taraftan yapmayayım diyorum.

Ben artık çocuk yapmaya karar verdim kızlar. Madem mutsuz olmama rağmen hala bu adamla birlikteyim artuk ertelemeyeyim diyorum. Yaşım geçiyor çünkü. ileride boşanırsam da en azından tekrar çocuk sahibi olmak için evlenmek gibi bi gaflette bulunmam. Zaten boşandığım da yok. Boşa zaman harcamanın ne anlamı var de mi? Ama mutsuzum, kırgınım. Uzun zamandır kavga etmiyoruz ama öncesinde o kadar çok kavga ettik, o kadar çok kırıldım ki, artık eşime karşı içimde kocaman bir hayal kırıklığından başka birşeyim kalmadı maalesef. keşke eski duygularım geri dönse

Aynı dertten bendede var ahh ahhh boşanıcam baska care yok...

Hangi birini anlatıyımki.. şiddet kv iftira hersey vs dolayı boşanıyorum.. yaklasık 20 gündür anne evindeyim canım

Anladm sddet varsa zaten hiç durmamalı.çocuk vr mı? Bu kaynvalideleride anlamıyorm yahu çocuğunun mutluluğu söz konusu.nasıl anne bunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…