- 5 Şubat 2016
- 2.357
- 1.428
- 63
- 37
- Konu Sahibi Karanlik111
-
Arkadaşım var evli cocugu var gecen ay eşyle ıspanyaya gıttı bu ay ıkı arkadaşı ile Çek cumhrırıeytıne . Aslında ıyı koca olunca gene gezer insan kader kısmetMaalesef aynı durumdayız . Benim Eşimde Doğulu ve bende ona olan bağlılığım yüzünden evlendim. Şimdiki aklım olsa.. ahh... ah.. bende annesi ile hiç anlasamiyorum. Nefret ediyorum o herseyi bilen tavirlarindan. .
Eşim ise Anama kurban ol kafasında. .
Dedim ya çok pismanim..
Bu defa boşanmayi göze aldım. Keşke bende zamanında ugrasmasaydim zaten ayrilirdik ona kalsa..
O da istedi evlenmeyi ama ben aileme rest çektim. .
Şimdi de bişey diyemiyorum. Boşanmam bile sessizce olcak. Hala arkadaşımda kalıyorum dedim ya. Aramadi hiç. Arsa şu mal mülk olaylarını konuşacağım ama..
Gençliğimden gitti giden. .. arkadaşlarım yurtdışı gezilerinde ben koca kahri çektin durdum.. Bu defa kararim kesin ya.
Olmuyor 3 senedir nu saatten sonra da daha iyi olacağı yok olsa olsa daha kötü olur. .
Daha sonraki yazdıklarımj okursanız zaten olayın kahve yapmaktan ibaret olmadığını görürsünğz..İşte böyle soyleyınce sonu mutsuzluk ve boşanmak . Bı arkadaş güzel yol söyledı bence öyle dene konu sahıbesı . Yap kahveni için güzelce. Sonra yıka bulaşık ama inatlaşınca huzursuz oluyoruz bende dağıl buna bende inat edıyorum eşimde ama dinimizde de kadın susmağı bılmekı erkek saygı duyar Zaman'la ha tabı her erkek aynı degıl bu durumu kullanmıcak erkek olmalı . Ve ıbadet edılmekı cok onemlı cok
Ya işte derlerya hayırlısını istemek lazım.olmuyorsa zorlamayacaksınDiğer konularınıza da baktım, malesef ben sadece eşim evde olmayınca girebiliyorum. Yazdıklarımı görse kesin kıyameti koparır o yüzden nasıl dertleşiriz bilmiyorum. Malesef yanımda ne annem var ne babam ne bir arkadaşım o yüzden bende buraya girip yazıyorum.
Senle yaşlarımızda aşağı yukarı aynı, ve ben de 3 senelik evliyim. Yurtdışında doğup büyüdüm doğuya gelin geldim eşimin mesleğinden dolayı türkiyede yaşamaya karar verdik. Ama daha ilk günden pişman oldun. Alışma süreci tanıma süreci derken 3 yıldır 2 günde bir haftada bir kavgalarımız oldu. Eşimin kıskançlığı yüzünden facebookum falan ne varsa kapattım kavga çıkıyor diye. Şimdi yapayalnızım. Hafta sonları kendi annesigile gidiyoruz sadece tek sosyalleşmemiz bu. Annesiylede anlaşamıyorum, kadın beni kendisi gibi yapmaya çalışıyor herşeye karışıyor kiloma giyinmeme laf ediyor. Eşim kızsada huyundan vazgeçmiyor... Anlatacak o kadar çok şey var ki hatırlamak bile istemiyorum.
Katlan diyorum kendi kendime geçecek diyorum geçmiyor yine abuk subuk şeyler yüzünden kavga çıkıyor.
En son kendi yaptıkları bir yemeğin nasıl yapıldığını unuttum diye kavga ettik. Zorlanıyorum yemekleri farklı. Ancak iki defa yapmışızdır, bizim usullere aklım gidiyor. Bir türlü öğrenemedin diye bağırıp çağırdı ağlattı beni ayrı yattık. Evlenmeden önce ben yemek yapmayı bilmiyorum deyince evi bok götürsün yeterki yanımda ol diyordu. Benim eşimde sürekli anneme laf atar çünkü annem onla evlenmeme karşı geldi. Bende onun annesinden soğudum. Kafamı duvarlara vuruyorum "keşke evlenmeseydim" keşke uğraşmasaydım. Ben uğraşmasam zaten ayrılıp gidecektik. Sanırım şansımı çok zorladım
Pekte az sayılmaz sanki farklılık yaratın olmadı.ama cidden yorgunluk moraldendir.bakın burdakileri okuyun maşallah her sey yolunda o konu şçinde çözüm çok.renk katın biraz.Bende eşimi severek evlendim. 9 aylık evliyiz. Esim bana karşı cok iyi , ev işlerinde de yardımcı oluyor surekli, ikimizde çalışıyoruz ayni kurumda. Onun gece nöbetleri de oluyor haftada 2-3 gun. Ama cinsellik yönünden biraz soğuk. Akşam evde denk geldiğimizde yorgunum diyor, canım sıkkın diyor, herşeyi çok kafaya takıyor, uyuya kalıyor. Sonra da o rüyada boşaldığı için ben öylece kalıyorum. Sıkıntı yapmamaya çalışıyorum ama olmuyor. Ayda 3-4 kez bazen de 7-8 kez oluyor. Buda ondan soğutuyor beni.
Paylaşsana neler olduğunu..Pişmanım demeye dişim varmıyor ama yasadıklarım gördüklerim yenilir yutulur şeyler değil arkadaşlar biri bana yol göstersin
Neden pismansin ? Biraz anlatabilirmisin?kızlar bende 1 aylık evliyim. 2 yıldır görüşüyorduk eşimle. 2. evliliğim ve şimdiden cok pişmanım. eşimi seviyorum ama sevgi yetmiyormuş
eşimin 2 cocuğu var benimde bi kızım var 6 yaşında. onun 8 yaşındaki oğlu bizde kalıyo ve hep sorun cıkartıyo. cok sorunlu bir cocuk. hiç düzelmicek gibi. küçük yaşıyla çok ağır laflar ediyo ve kızımı beni çok üzüyo. eşimle tek tartışmamız onun oğlu yüzünden. anlayışlı olmaya çalışıyorum ama şuan kendi psikolojim bozuldu ve antidepresan kullanmaya başladım.Neden pismansin ? Biraz anlatabilirmisin?
tek bu değil ailesi cocuğu hayatı beklentileri. flört döneminde biliyordum ama bu kadar olmaz diyordum. keşke çevremdekileri dinleseymişim. eşimin gözyaşlarına kanarak girdim bu işe. şimdide kaldım böyle mutsuz bir şekildeNeden pismansin ? Biraz anlatabilirmisin?
Cocuk sıkıntı oluyor yani. Allah yardımcin olsun.tek bu değil ailesi cocuğu hayatı beklentileri. flört döneminde biliyordum ama bu kadar olmaz diyordum. keşke çevremdekileri dinleseymişim. eşimin gözyaşlarına kanarak girdim bu işe. şimdide kaldım böyle mutsuz bir şekilde
eş,niz ne diyor bu duuruma peki?eşimin 2 cocuğu var benimde bi kızım var 6 yaşında. onun 8 yaşındaki oğlu bizde kalıyo ve hep sorun cıkartıyo. cok sorunlu bir cocuk. hiç düzelmicek gibi. küçük yaşıyla çok ağır laflar ediyo ve kızımı beni çok üzüyo. eşimle tek tartışmamız onun oğlu yüzünden. anlayışlı olmaya çalışıyorum ama şuan kendi psikolojim bozuldu ve antidepresan kullanmaya başladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?