evli ,pişman ve mutsuzlar..dertleşelim mi?

tabii ki maneviyat önemli ama etrafta maneviyatına cidden öönem verip ne dertlerle uğraşan insanlar var bence bunu ona bağlamayın.

ben evlenmedim ama annem ve babamın kavgalarını dinleyerek büyüdüm. Babam anneme herzaman haksızlık ederdi ve halada yapıyor.Babaannem ve yengelerimde cabası. Keşke annem yıllar önce alıp başını gitseymiş, istemiş ama anneannem engel olmuş. Şimdi annem ve babam ayrı yaşıyorlar gibi bişey babamın evindeyiz ama babam başka yerde kalıyor (işi bahane ederek) rahatmıyız evet biraz. Babam akşam yemeğine geliyor yalnızca. O gelişindede anneme bidünya hakareter vs. Bence çocuğunuzun bunun gibi şeyler yaşamasına izin vermeyin. Rolmü yapacaksınız? o çocuk bunları anlamayacakmı sanıyorsunuz anlayacak tabiki anlayacak. Çocuğunuzun mutlu olabilmesi için önce sizin mutlu olmanız gerekli. Lütfen iyice düşünün

tabii kanıdızya köleyiz değil mi? hizmetçiyiz köleyiz

benmki hep böyledi bile bile lades işte

bilmiyorum canım inan bilmiyorum..şidmiye kadar katlandıklarıam ansıl katlanşımı hayret ediyorum.
daha cok hayretler içinde kalıcaksın cnm bnce bir an önce boşan hayata bir kez geliyorsun birdaha asla su anı yasayamıcaksın neden ömrünü onunla maf ediyorsun..bnde o evdeyken diyordum hep nasıl nereye kdr bu böyle sürcek bn bi yerde pes edicem ya bana birsey olucaktı yada bebeğime

canım onlar vardır ama sana nasıl dsvranıyor değerini biliyor mu bunlar önemli.iş güç yapmasın hiç sorun değil ama beraber vakit geçirebilmek sana kıyamaması filan asıl bunlar önemli.yoksa iş güç temzlik ne ki olur biter.sorun sana nasıl davrandığı

evet bunları ben de düşündüm yaklaşık 1 aydır çook iyiydik.bu arada kahveyi beraber içmek isteyen bendim o klasik bilgisayar baışına kahve götrmmi EMRETTİ! sorunda bu zaten.biz beraber vakit geçiremeyzki onun bilgisayarı var işte mecburi görev ı-olarak 1-2 saat belki geçirir benmle

hah! ben de bundan bahsediyorum yanlış anlaşıldım hep.çalışan biriyim normalde sorun iş güç değil.temzlik utu bulasık yemek yaparım ama sorun saygısızlık

canım bu dediklerini bende yaptım.öyle oluyor evet ama biz hiç mi sinirlenmeyeceğiz? hiç mi kötü gününmz olmayacak? bir insan hep güleryüzlü mutlu alttan alan olamazki?

Ne biçim adam! Kahveyi yapıp içine tükürseydin keşke. Ahahaha Şaka bir yana gerçekten forumda böyle konulara çok denk geliyorum ve hayretle karşılıyorum. Şimdi herkes bana psikopat diyecek ama olsun, ben böyle düşünüyorum: Ben bunca sıkıntıya maruz kalsam eşime şiddet gösteririm. Ne kadar tabak varsa alır fırlatırım kafasına. Kaldı ki bunun binde birini dahi görmememe rağmen yapıyorum bunu. Benin eşim de çok sessiz. Hiç konuşmuyor. Yani aramızda sohbet yok. Hep ben konuşurum o dinler. Anlatıyorum anlatıyorum hep aynı. Bir gün ne kadar tabak varsa fırlattım buna. İki gün de temizlemedim. Baktı ayağına batacak o süpürdü ortalığı. Sen çocuğunla ilgilensene. Kahveyi de içmeyiversin noolmuş yani. Kalksın kendi yapsın. Sanki tek çalışan koca sensin de. Kadın eşinin gönlünü hoş tutabilir ama ona kölelik yapmak zorunda değil. Ben işime gelmeyince hiç bişey yapmıyorum. Napacak, yapmadım diye beni mi dövecek? Bırak dövmeyi sesini dahi çıkaramaz. Bir kere çıkarmayı denedi baktı ben susmuyorum, burnundan getiriyorum. Bir daha da ses edemedi. Sen her şeyde baskın çıkarsan ses edemez. Boşver. Çocuğunun o ortamdan etkilenmesine izin verme. Yazık çok yıpranır.

çok üzülüyorum böyle mutsuz bebeği olan evli bayanlara allah hepinizin gönlüne göre versin hakkınızda hayırlısı olsun inşallah rabbim sıkıntılı yüreklerinize ferahlık versn..

sorun ev işi değilki sorunsaygısızca davranması yoksa bende bilirim o kahveyi yapıp karşlklı içmeyi.

of allah yardımcıları olsn.çok zor.dediğin gibi bende tartışma polemik olmadan dertleşelim istedim.

normalde çalışıyuorum evet.ama öyle de olsa sorun değil.iş güç değil mesele ben evmn her işini yaparım.sorun saygısızlığı! beni yeterince değerli görmemesi ! ben de yorgn agn eve geliyorum öyle mi yapıyorum?

Anladım canım sadece empati yaptım.daha önceleri c.tesi günü çalışıyordum eşim evde oluyordu eve geldiğimde evi temizlenmiş bazen aparatif yemek hazırlanmış buluyordum ve çok seviniyordum.Bzen de eşim hiçbişeye dokunmamış öylece dağınık bırakmış halde buluyordum ve biraz da olsa söyleniyordum iinsan bi ortalığı toparlar gibisinden .tabi onlar kendilerini evde temizlik yapma konusunda sorumlu tutumuyolar

Allah yardımcın olsun.İnşallah en kısa zamanda bu sorunlarını çözer bebeğinle eşinle mutlu huzurlu olursun

of allah yardımcıları olsn.çok zor.dediğin gibi bende tartışma polemik olmadan dertleşelim istedim.

Amin canım cümlemizin inşallah. Evin içinde huzur olmayınca hiç bir şeyin anlamı olmuyor. Bazen eşimle ufak tefek tartışmalarımız oluyo uzatıyoruz bir-iki gün cehennem azabı gibi geliyor, düşünüyorum ya yengem ne yapsın... Abim onu hiç sevmedi hiç değer vermedi ama o abimi sevmişti...
İki gündür ağlıyorum yeğenim aklıma geldikçe. O daha çok küçük 2 yaşında çok masum Babası için deli oluyor ama Babası herkese olduğu gibi o minicik, o masum yürekten de sevgisini esirgiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…